Yorumunuz için çok teşşekür ederim;
Bunun ücretsiz alınışını görmesem sizleri bu kadar yormazdım. Eski kız arkdaşm kendi hesabını almıştım dediğim gibi.
Yada sizin dediğiniz şimdi yapılan bir sunummu eskiden yokmuydu ?.
Eğer öyle ise siz haklısınız .
Hotmail'den aldım.. Hesabın doğrulanması için adres gerekiyor o adreside açığım maile gönderiyor yani ters orantılı olunca açmak için adres lazım adresi alabilmek içinde girişl yapabilmem lazım.
İyi günler arkadaşlar;
Ben kişisel bir mail adresi aldım örner ; adım@soyadım.com
Yalnız bu hesap doğrulanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
farklı farklı metodlar denedim olmadı.
Yorumlarınız için sagolasın arkadaşlarda. Hatalarımı söylemeniz içn ekledim bir şekilde çünkü ilk logo çalşmam.. Açıkcası kurgu düşüncesinde biraz fazla fikir geliyor onun için böyle yaptım.
Yorumunuz için teşekkür ederim, Bu sayfada biraz yeniyim üyeliğim uzun zamandır var ama giremiyordum. Önceki yapmış yorumlarda kusuruma bakma lütfen... BU yorumunuzu hiç sinirlenmeden okudum. Çünkü eleştriyi göre göre , doğruya kaliteye daha fazla ulaşmam lazım.
Eksiklerimde haklsınız özellikle...
Düşünceleriniz için teşekkür ederim sagğolun,
Bu işte başlanğıç durumunda olduğuım için ekliyorum , yani eleştirye açığım her şekilde ama sizinde çalşmayı aşâğılamak şeklinde oldu.. Tekrar dönüp okursanız anlarsınz.
Bu arada ben fotoğraf hakkında yorumlar isterken " söylediğim her söz hakkında...
Günel, sedat yorumlarınız için teşşekür ederim. Daha ileri gidebileğime inanıyorum.
Yamo, düşünceeriniz için teşekkür ederim. Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım.
Hakan, Düşünceleriniz için teşekkür ederim. DEtaylı şekilde anlatmışsınız.
Bende size söyle anlatayım:
Yaşadğım şehir öyle kötü bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.