Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Eskimiş Kağıt efektleri Fırçası

Adres ölü.
  2. Bulut Mashar

İlk logo çalışmam - Sizce hangisi ?

Dediklerinizde haklısınız . İlk işim sonuçta hatalarım olacak.. Fazlada uğrşmadım zaten aşırı kaçar diye böyle yaptım bıraktım.
  3. Bulut Mashar

" Mail " Sorunu Lütfen yardım ?

Yorumunuz için çok teşşekür ederim; Bunun ücretsiz alınışını görmesem sizleri bu kadar yormazdım. Eski kız arkdaşm kendi hesabını almıştım dediğim gibi. Yada sizin dediğiniz şimdi yapılan bir sunummu eskiden yokmuydu ?. Eğer öyle ise siz haklısınız .
  4. Bulut Mashar

Alabilirim gibi.. biraz uğraştıracak ama olsun. Peki açılan maili silmesini biliyormusnuz ?
  5. Bulut Mashar

diğer türlü adreskeri almamda sıkıntı yok zaten ama bu adresleri kesin almam lazım. Genede çok sagolun teşekkür ederim. ilginip, uğraşmanız yeterdi.
  6. Bulut Mashar

Lütfen denersiniz çok iyi olur.. Forum sitelerine baktım hiç olumlu bir şey yok.
  7. Bulut Mashar

Kaliteli brushesler

For High Speed Downloads you must upgrade to Premium. Choose your Premium plan below. Premium yükseltmek lazım falan diyor. İndirmiyor işte.
  8. Bulut Mashar

Bunun gibi mailler sürekli alınabiliniyor zaten, ücretsiz..
  9. Bulut Mashar

Hotmail'den aldım.. Hesabın doğrulanması için adres gerekiyor o adreside açığım maile gönderiyor yani ters orantılı olunca açmak için adres lazım adresi alabilmek içinde girişl yapabilmem lazım.
  10. Bulut Mashar

İyi günler arkadaşlar; Ben kişisel bir mail adresi aldım örner ; adım@soyadım.com Yalnız bu hesap doğrulanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. farklı farklı metodlar denedim olmadı.
  11. Bulut Mashar

Resim kenarı kıvırma actionsu 30 çeşit

Mailden atarsınız süper olur . Mail alayım. ? yada : bultmashar@hotmail.com
  12. Bulut Mashar

Kaliteli brushesler

İndiremiyorum .. Başka link verirmisiniz lütfen :(
  13. Bulut Mashar

Murat Bashar-Manipülasyon Çalışmam

Çok teşekkür ederim ahmet bey, bu arada ilk logo'm hakkında yorumlarınızı beklerim.
  14. Bulut Mashar

Yorumlarınız için sagolasın arkadaşlarda. Hatalarımı söylemeniz içn ekledim bir şekilde çünkü ilk logo çalşmam.. Açıkcası kurgu düşüncesinde biraz fazla fikir geliyor onun için böyle yaptım.
  15. Bulut Mashar

Yorumlarınızı bekliyorum..
  16. Bulut Mashar

Yorumunuz için teşekkür ederim, Bu sayfada biraz yeniyim üyeliğim uzun zamandır var ama giremiyordum. Önceki yapmış yorumlarda kusuruma bakma lütfen... BU yorumunuzu hiç sinirlenmeden okudum. Çünkü eleştriyi göre göre , doğruya kaliteye daha fazla ulaşmam lazım. Eksiklerimde haklsınız özellikle...
  17. Bulut Mashar

Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  18. Bulut Mashar

Düşünceleriniz önemlidir. [Deviantart]
  19. Bulut Mashar

Beğenilmezse " Photoshop'u "bırakırım kesin..

Düşünceleriniz için teşekkür ederim sagğolun, Bu işte başlanğıç durumunda olduğuım için ekliyorum , yani eleştirye açığım her şekilde ama sizinde çalşmayı aşâğılamak şeklinde oldu.. Tekrar dönüp okursanız anlarsınz. Bu arada ben fotoğraf hakkında yorumlar isterken " söylediğim her söz hakkında...
  20. Bulut Mashar

Beğenilmezse " Photoshop'u "bırakırım kesin..

Günel, sedat yorumlarınız için teşşekür ederim. Daha ileri gidebileğime inanıyorum. Yamo, düşünceeriniz için teşekkür ederim. Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Hakan, Düşünceleriniz için teşekkür ederim. DEtaylı şekilde anlatmışsınız. Bende size söyle anlatayım: Yaşadğım şehir öyle kötü bir...
Yukarı Alt