Arama sonuçları

1. hediye54

Font İstek

**********bana ulaşabilirsiniz
  2. hediye54

Font İstek

Fontlar Bende Var Nasıl Göndereceğim
  3. hediye54

Yeni ve Yeniden Web Arayüz Çalışması

Elinize Sağlık Güzel, Sade Bir çalışma Olmuş..
  4. hediye54

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

FontNavigatörü Kurmalısınız...Çok İşinize Yarayacak
  5. hediye54

...Bıdı Bıdı...

iyi geceler
  6. hediye54

Site Tasarımı Yaptırmak istiyorum .

Emeğe saygısı olmayanın burada yeri yok..Hepimiz Zaman arcıyoruz düşüncelerimizi zorluyor ve bir hayal ürünü sunuyoruz. Fakat bunu süistimal ediyorlar, Benide bir başkası üzdü bu konuda..3 aya yakın çalıştık neymiş anlaşamamışız...Zamanımı çaldı ve benim için en çok zamanın önemi varken...
  7. hediye54

Hazır Html – Css -Sliderlı Site Örneği

ya siz süpersiniz ömer bey, keşke arkadaşım olsanız o bilgilerinizden bende doysam
  8. hediye54

Corel draw x3 mü x5 mi x6 mı ??

ben x3 kullanıyorum işi mi görüyor
  9. hediye54

Tasarım

iş tecrübem var ama istanbulda değilim. Yinede uzaktan olsada yardım isterseniz yanınızda olurum.. ii geceler
  10. hediye54

...Bıdı Bıdı...

Selam millet
  11. hediye54

Logo ücreti ne kadar

logo tasarımında yardımcı olurum grapicgirl_54@hotma...
  12. hediye54

Dergi Tasarımı

ön ve arka kapak farklı renkte olsun desenli yada tasarım kuvvetli olsun iç sayfalar tek ren üzerine çalışın işiniz kolay olur hangi programla çalışacaksınız??? isterseniz yardımcı olurum ben..
  13. hediye54

necmettinbatirel.org - Arayüz

Anasayfadaki Resimler yamuk duruyor güzel eklenmemiş...Bence tasarım olarak zayıf bir site ama yeniyseniz tasarım konusunda olacaktır zamanla... iyi geceler
  14. hediye54

Freelancer Web Tasarım Uzmanı Genel İlanı

merhaba iletişime photoshop, corel, flash konularına hakimim tasarımda çok iyyim diye bilirim. Fakat kodlamada yani XHTML, CSS az kullandım fakat iletişme gecerseniz.. Referanslarımı gösteririm. msn: graphicgirl_54@hot...
  15. hediye54

Web Arayüz Tasarımcısı arıyorum

Merhaba Atilla Bey Maillinize Özel Mailimden Cevap Verdim Ama Dönmediniz... Size nasıl ulaşacağım...
  16. hediye54

Grafik tasarım kursu

hangi programları öğretiyorsunuz
  17. hediye54

Bir Yazar İçin Acil Hazırlanan Afiş Çalışması

Elinize Sağlık... Bence güzel Ama Üsteki Yazı Kenarlara Çok Dayanmış ve Alta Kullandığınız Logolar Kırık Duruyor... Ama Renk ve Dizilim Güzel..
  18. hediye54

http://rapidshare.com/files/1196850144/2-%C3%B6ny%C3%BCz.jpg http://rapidshare.com/files/1702771830/%C3%B6ny%C3%BCz-web-site.jpg
  19. hediye54

Tasarımlarım iyidir. Tasarımlarımı Yaparken Photoshop Kullanıyorum.. Ulaşmak isterseniz. graphicgirl_54@hotmail.com
Yukarı Alt