Arama sonuçları

1. hediye54

Corel'de magnet

kenarlara çok yapışık bence sorun çıkar kesimde biraz daha boşluk bırakmalısınız...
  2. hediye54

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

yazılar çok kenara dayanmış logoda kendi imzanı kullanma.. hiç bir grafiker logo, kartvizit gibi tasarımlarda kendi imzasını kullanmaz...daha tok bir font kullanmalısınız...
  3. hediye54

Web sayfasını bağlayamıyorum

tekrar kaydet bak mutlaka birşeyin içine kaydediyorsundur. Farkında değilsindir
  4. hediye54

Photoshop Çalışma Arka Planı Hatası

Arkadaşım sorun devam ediyorsa bana ulaş birlikte bakalım...Senin PC Bağlanırım Düzeltiriz Sıkma canını... graphicgirl_54@hot...
  5. hediye54

Afiş Tasarımı Yardım

ben yardım ederim...Fikirlerimizi paylaşırız ama tabiki siz bir şeyler oluştururuzsanız sizin hayal gücünüz olmuş olur ben yada bir başkası hayal gücünü geçirirse çalışmaya o kişinin çalışması olur yinede ulaşmak istersen takıldığın noktada yardım ederim....graphicgirl_54@hot...
  6. hediye54

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Çokkk yorgun ama mutlu
  7. hediye54

corel ile resim çizimi

merhaba bende web yapıyorum çok ii değilim tasarımda kendime güvenirim.. Coreldede yardımcı olacağıma inanıyorum..Ortak çalışmaları severim...Bilgi paylaşçıkça çoğalır... Bana ulaşmak isterseniz: graphicgirl_54@hotmail.com
  8. hediye54

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

sağolun paylaşımınızı aldım işime çok yarayacak:)
  9. hediye54

Bursa Revizyongrup Grafiker Arıyor

merhaba ben 6 seneden beri özel bir firmada çalışıyorum. eğer net üzerinden bana işlerinzi yaptırmak isterseniz tanışabilirz... Bana graphicgirl_54@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz...iii geceler
  10. hediye54

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

Çok Teşekkür Ederiz Emeğinize Sağlık...
  11. hediye54

Indesign'de 'çalışma durduruluyor' hatası

Bence C dolu olabilir performance ayarlarından diğer sabit disklerinizide kulanmasını sağlayın.. O zaman böyle hatalar verebiliyor...
  12. hediye54

Film şeridi vektör isteği

mail adresini verirseniz adobe illustratör verebilirm flim şeridim....
  13. hediye54

Logo İstek

bende yardımcı olabilirim: graphicgirl_54@hotmail.com
  14. hediye54

Photoshop Çalışma Arka Planı Hatası

transparan seçme white seçili olmalı ve olmaz ise mode ayarından rgb seç
  15. hediye54

5 Adet Header Yapılacak. (Detaylar Konuda)

Merhaba Bende Yaparım 5 Adet Hemen Başlarım.. Örneklerdeki gibi olacaksa, bana yaptırmak isterseniz...Mailim: graphicgirl_54@hotmail.com
  16. hediye54

Kartvizit ve Logo Çalışmam . . .

Elinize Sağlık Güzel Olmuş Kartvizit..İş mi bu ücretli yaptınız..Yoksa deneme amaçlımı
  17. hediye54

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Çok Yorgunum, yanlızım, üşüyorum... Kombi fazla yakıyor açmıyorum....
  18. hediye54

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu.. Sen PC Oyun düşkünüsün....
Yukarı Alt