Arama sonuçları

1. Y

Windows için alarm ve çalarsaat uygulaması(kendi yazılımım)

Öncelikle hepinizden özür dilerim uzun zamandır bir proje üzerine çalıştığımdan dolayı internet ortamında bulunmamaktayım bundan dolayı yazdıklarınıza çok geç cevap verdim tekrar tekrar özür dilerim. @Abdullah Şahin Sayın Abdullah ŞAHİN; Teşekkür Ederim. Hayır proğramımız bilgisayar'ımızın...
  2. Y

Günahkar

Keşke yazılımlarımda dahil senin kadar bir özen gösterebilseydim şimdi heralde başka yerlerde olurdum ama ben çabuk sıkılıyorum bu halim'den de memnun'um işin gerçeği sallıyorum 10 dakika maksimum 1 saat salapati iş bitiriyorum tamamdır diyorum en güzelini ben yaptım :D
  3. Y

Toplu mail Gönderme

CAĞLAR arkadaşın dediğine katılıyorum. zaten 10.000 mail gmail ile yollanamazki hesap kitlenir :D En iyisi server'ına pop3 kuracaksın bir kaç proxy ama kendi proxy server'ının olması lazım çünkü onlarada pop3 kuracaksın ondan sonra bombardımana başlayacaksın durdurana aşk olsun :D
  4. Y

Windows için alarm ve çalarsaat uygulaması(kendi yazılımım)

Merhaba arkadaşlar kendi yazılımım olan alarm v1.0 programını sizinle paylaşmak istedim birgün aşırı derecede yorgundum ama sabah bir yere gitmem gerekiyordu ama kalkabileceğimi sanmıyordum işte o an Alarm v1.0'ı yapmaya karar verdim ve yaptım ertesi gün bilgisayar'ım çıldırmışçasına bir sesle...
  5. Y

Hayalet çalışması(Animasyon) ;)

@idris gümüş Teşekkür Ederim zaten değişik çalışmaları amaç olarak benimsemişimdir. Her dost meclisinde olduğu gibi saygıya karşılıyorum(Aslında bende beğenmemiştim :) ) ama gerçektende söylediğiniz gibi değişik bir çalışma olduğu için paylaştım ;)
  6. Y

Hayalet çalışması(Animasyon) ;)

Güzel mi? İdare edermi? Yoksa Kötü mü? Karar sizin ama olsada yaptım olmasada yaptım mühim olan mücadele gerisi teferruat ;) Yorumlarınız için şimdi'den teşekkür ederim. Eyy!! Kulaklıklı baba geldiysek 2 defa vur :D
  7. Y

Böyle Türkçe Olamaz :D

@idris gümüş Yazım'da kullandığım kalın yazı hatası düzeltilmiştir. Rica ve Teşekkür ederim. Tatlı rüyalar temenni eder iyi geceler dilerim.
  8. Y

@idris gümüş sometimes(Bazen, Bazı zamanlar vs) : Ingilizce'nin günlük konuşmada geçen en önemli kelimeler'den biridir ve her sözlük'te illâki bulunmaktadır. people(Halk, Topluluk vs) : Ingilizce'nin günlük konuşmada geçen en önemli kelimeler'den biridir ve her sözlük'te illâki bulunmaktadır...
  9. Y

@idris gümüş Haklısın hadi türkçeleştirdi diyelim En kötü Türkçe - İngilizce - Almanca sözlük benim yazdığım diyelim çıkan sonuç Trafik çilesi bazı zaman değil mi? ben haklı Söylermisiniz? 15 milyon mesela insan, mesela... ben düsünmek.. sicak 39 derece ve yüzde 70 nem...
  10. Y

Furkan ArıXxX : Trafik cilesi sometimes dimi? haksizsam sole? mesela 15 milyon people, mesela... dusuneyim.. 39 derece sicak ve yuzde 70 moisture ;) 17 dakika önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · İşaretle Arkadaşlar demin facebook'ta geziniyordum istanbul diye bir...
  11. Y

Siber suç ürkütüyor

Katılıyorum bilgisayarlar güvenli değil aslında hiç bişey güvenli değil insan bedeni bile güvenli değil saniye'de 8 yada 12(yaşlılarda 8 gençlerde 12 ortasıda olabiliyor örnek : 9) ışık titreşimi beynin alfa dalgalarının frekansına yakın bulunuyor bu tip bir titreşime maruz kalan bir insan...
  12. Y

Aslan dondurma yalıyor :D (animasyon)

@Hasan Güner Teşekkür ederim. Dondurmada yaptığım kesim hatasını biliyorum ama bir türlü beceremedim :( acemilik yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. İnşallah bundan sonrakilerde şu kesim işini biraz daha iyi yapabilirim :) @d_viLLa Teşekkür ederim. Aslında en başta sadece aslanı yapmıştım ama...
  13. Y

Günahkar

Harika hayal gücü muhteşem tasarım hayran kaldım süpersin ;)
  14. Y

Aslan dondurma yalıyor :D (animasyon)

Arkadaşlar bir animasyon yapmak istedim ne kadar başarılı oldum bilmiyorum ama en azından denedim ve denemekte bence başarmanın yarısıdır. Yorumlarını bekliyorum nerelerde hatalarım var söylerseniz sevinirim saygılarımla
  15. Y

Kendimi Nasıl Geliştirebilirim Yardım Lütfen :'(

Konuya en azından bir cevap verme nezaketinde bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ederim. Photoshop cs5 indirmeye başladım,ben profesyonel grafik yapmak istemiyorum sadece basit ama profesyonel görünümlü grafikler yapmak istiyorum.(Nasıl mı) Basit bir vertex çalışması ama renklendirme...
  16. Y

Sayın Ahmet ALTUN; Tarafıma bu konu sizin üslubunuzla ibrâz edilmiş olsaydı.Bende bu konuda elimden gelen gayreti göstermeye çalışırdım ama sayın Murat GÜLER beyin tarafıma hiç bir kelime telâffuz etmeden saldırı girişiminde bulunması(Ki ben bunu kişiliğime saldırı olarak kabul ediyorum.)...
  17. Y

@Murat Güler Bu Ne Perhiz Bu ne Lahana Turşusu Ben Sana Ne Soruyorum Sen Bana Ne Söylüyorsun :mad: Ben Yazılımcıyım Ve Bir Yazılımcı, Webmaster, Gamemaster vs.. Her Zaman Grafik Tabanlı Window, Linux, Machintosh, Pardus vs.. Programları Yaparken Grafiklere İhtiyaç Duyar. Bende Yazacağım...
  18. Y

Merhaba Arkadaşlar Ben Yazılımcıyım yeni bir okey oyunu yapmak istiyorum ama tasarımda yeteri kadar iyi değilim işin gerçeği grafiklerle çalışacak para'da yoq :s kendim yapacam dedim yanlız tasarım konusunda çok eksiğim var kendi çizimlerim incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız :) 1...
Yukarı Alt