Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Bana Mahkum Olma

hayat ortasında idam sehpası olmuşum ben, sakın üstüme başıma gözlerime gelme, kırılır düşersem hayatının ortasında, boynunda urganla gezersin, daha bir başka olur ölümün tadı, daha bir soğursun, aynalara gülümseyen gözlerinden ... İlyas ATMACA
  2. İlyas ATMACA

Gitme SEN

Ne olur beni bırakıpta gitme sen Hayatımı zehir edip karanlığa çevirme sen Teninin eşsiz kokusundan beni mahrum etme sen Ne olur ne olur beni bırakıpta gitme sen Gidişin içini bir kurt gibi kemirecek Sensiz yüzüm hep ağlamaklı olur belki hiç gülmeyecek Gitme merakın benden çok sana zarar...
  3. İlyas ATMACA

Sevgili

Ben her zaman en iyisine, ve sen ise en iyisi olmaya layıktın, Sen hiç bir zaman en iyisi olamayacağın için Asla olamazsın benim layığım.
  4. İlyas ATMACA

Unut beni

Ey gözleri mehtap sessizliği, gönlü hırçın deniz kızı, Unut; ne gönlüm dinler seni Ne tanrı, ne de dinler buluşturmaz bizi, Bir haber olmuşuz birbirimize Unut yoksa her bir parçan dökülür başka bir denize, Bu aralar böyle sessiz böyle hırçın gözlerin Unut kaldırım gülü unut beni...
  5. İlyas ATMACA

El değmemiş sevdayız

düşünüyorum da hiç adil davranmadık birbirimize ne benim unutkanlığım adildi ne de senin aşk anlayışın hep takardın özel günleri ve beklerdin duygusuz birinden küçük jest ve hediyeleri aslında biliyordun ben bunları yapacak bir tip değildim ki; biz bu aşka başlamadan önce de sen beni...
  6. İlyas ATMACA

Beni Sevdiğini Bilmek

nefsimin bile haberi olmadan sevdim beni sevmeni, beni sevmen ne güzel ellerimde avuçların, çıplak iki gözle seyre daldım, benim için titreyen bedenini, üşümen güzeldi tüm güzelliğinle beni sevmen ne güzel, gözlerim varlığından haberdar kalbime bir girsen hüküm giyersin inan...
  7. İlyas ATMACA

Kazım KOYUNCU’nun Ardından

@Murat VARDAR Gönül gözünüze sağlık teşekkür ederim yorumlarınız ve beğeniniz için ...
  8. İlyas ATMACA

Kazım KOYUNCU’nun Ardından

Muhabbetin en güzel haliydi bakışların Karanlık bir geceden ibaretti gözlerin Bir dido olur söylenirdim İşte gidiyorum der şarkılarında beklerdim Divane aşuk oldum dolandığın dağlarda Hayde çık gel beraber ayaklanalım horona Ilık sesinle bir hoş olurdu çevremiz Artık çevremizden bile...
Yukarı Alt