Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Ruh Halim

Ne mutlu ki; bu yazdıklarım sizlerin hoşuna gidiyor...
  2. İlyas ATMACA

Ruh Halim

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  3. İlyas ATMACA

İnsanlar

Takip ve yorumlarınız için teşekkür ederim Şerife Hanım...
  4. İlyas ATMACA

İnsanlar

ey küçük insan! küfürlü konuşmak hiç tavrım değil amma ; hatta ağrıma da gidiyor, gidiyor da ben ne yapayım, bu üstü tesettürlü laf cambazlığına, bir gerekçeniz yok ise; bana karşı kendinizi korumaya, şöyle söyleyeyim: zorunuza gitmesin, sakın yanlış anlamayın... beni yanlış...
  5. İlyas ATMACA

GİT

Teşekkürler ...
  6. İlyas ATMACA

GİT

Gitme zamanı git sana dair ıslak dizelerim kurumakta Kovdum tüm benliğini git artık kalma aşk kasabamda Müstakil bir hayat yaşa bedenimden uzaklarda Git yalnızlık kadeh kadeh şarap olsun masamda Git artık azad ettim seni yüregimden, Azad eyledim gözlerini gözlerimden Git ey arsız çalma...
  7. İlyas ATMACA

Gidiyorum

Bir martı kanadının kırılmasıyım bu gece Ne bir parça simit hesabı ne de kokusu var ağzımda Balıkçı kayıkları bile na-mana taşıyor dünyamda Dalıp gidesim var girdap, girdap en derin konulara Uzak kalasım var benden sonraki tüm olasıklarıma Bir evlat sevmeden gitsem karşı diyara Bu...
  8. İlyas ATMACA

Kalamam

ben teşekkür ederim yorum ve iyi dilekleriniz için
  9. İlyas ATMACA

Kalamam

Anne ben gidiyorum akşama yatağımı serme Kokun kalsın üzerimde O cennet kokunu kimselere, Sevdamı hiç kimselere emanet bırakma Ne var ki; hayat o kadar adil gelmedi kapına gelmedi bize Anne ben gidiyorum ne olur kal deme Ayaklarım geri geri gelsede kalamıyorum Ne kadar istemesem de...
  10. İlyas ATMACA

Gelmişine Geçmişine

Niyetim! küfürlü bir başlangıç; gelmiş ve geçmişine Senin gelmelerini, geçmişini diye devam etmeler dilimde, Ne hakla yıktın gönül hanımı, ne hakla geleceğimi ? Hak ettiğin kelimelerce küfür senin gelmiş ve geçmişine. Çık git hayatımdan, uymasın lisanım dönmelerine, Dönüp dönüp saymak...
  11. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar bu akşam yine düştün aklımın bir köşesine Bu düşüşün sebebi yer çekimi diye düşünme Kalbimin seni özlediği için düştün düşlerime Her ne kadar uzak kalsada ellerim ellerine Kalbim hisseder gelir fizan olsada ikamet adresine Tüm konularda acizim aciz ey yar Konu sen olunca...
  12. İlyas ATMACA

Yasak Aşk

@Şerife ERTAŞ Teşekür ederim, kimse yaşamaz inşaallah ,
  13. İlyas ATMACA

Yasak Aşk

Bir yasak aşk propagandası oldun içerimde İçerik olarak yasaklaştı bedenin gözümde İllegal oldu bana, gelmelerin bile Bu aşkı boykot ediyorum sana sevgililerimle Yasak artık bu aşk tüm şarkı ve notalarda Bir bilinmeyenli denklem olmuşsun aklımda İç açılarımı topladım giremezsin...
  14. İlyas ATMACA

Karikatür Sanatçısı Erdil Yaşaroğlu Guinness Dünya Rekoru kırdı

Belgesel Filmi Örneği olarak, güzel...
  15. İlyas ATMACA

Çocuk

@Şerife ERTAŞ @Murat VARDAR beğeni ve takipleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum size
  16. İlyas ATMACA

Bir Yolculuk

beğeni ve takipleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum size
  17. İlyas ATMACA

Anne

teşekkürler...
  18. İlyas ATMACA

Keşkelerim Anne

beğeni için teşekkürler.
  19. İlyas ATMACA

Zaman

beğendiğinize sevindim.