Arama sonuçları

1. yakamoz

nelere geç kaldınız?

şimdiye kadar yapmak için çok geç dediğiniz birşey oldumu?önce ben başlıyayım.grafiker olmak için çok geç.ama kendime daha farklı bişeyler aramak için geç kalmadım henüz:)çalışmalarım devam ediyor:)
  2. yakamoz

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

msn insan ilişkilerini öldüren bir icat bence. insanlarla diyalog kurmakta zorlanan ve etrafındakilerle paylaşamayacağı sırları tanımadığı kişilerle paylaşması için de bir fırsat ama. fıtrata uygun değil tabiki inkar edilemez....
  3. yakamoz

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

ismimden çok memnunum:)daha iyisini bulamazdım.
  4. yakamoz

Hangi Takımlısınız ?

ölene kadar aslan:)
  5. yakamoz

hangi meslekteniz

boş gezenin boş kalfası:)
  6. yakamoz

Yoğun Katılım Bekliyorum..

keşke demenin hiçbir manası yok bence.aslanlar gibi arkasında durmak lazım hem doğrularımızın hem de yanlışlarımızın...dürüst olmak böyle bişey...
  7. yakamoz

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

detaylar detaylar detaylar...bana kimse 30 yaşındasın diyemez.çünkü anlayamazlar:)
  8. yakamoz

slm

hoşgeldin.ben de yeni katıldım. bu vesileyle ben de bi merhaba diyeyim arkadaşlara:)
  9. yakamoz

Çalışma Böyle Olur !

arka planda kullanılan renklerin birbiriyle olan uyumsuzluğu yapılan çalışmanın okunurluğunu oldukça etkilemiş. ayrıca afişteki slogan ile çelişen rastlantısal bir tasarım olmuş.amacınız silaha özendirmek mi,yoksa silahsızlandırmayı mı sağlamak?bu kadar emek vererek yaptığınız bir işi aceleye...
Yukarı Alt