Arama sonuçları

1. yakamoz

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı aksine çok iyidir:) alttaki saklambaç oynamayı bilmiyor:)
  2. yakamoz

içte kopan fırtınalar...

3. yakamoz

içte kopan fırtınalar...

Muş’ta görev yapıyordum. Her akşam karşı yoldan geçen ilkokul öğrencisi… Bir kız çocuğu, siyah önlüğü, beyaz kurdelesiyle. Sol omzunda asılı çantası… Sağ kol altında yaslandığı ağaçtan kol değneğiyle. Aksaya aksaya gidiyor. Sadece sakat olan ayağından değil… Kendi büyüdüğü için kısa kalan...
  4. yakamoz

klasik giriş merhaba

hoşgeldin.umarım umduğunu bulursun:)
  5. yakamoz

Bu bir grafikerler hikayesidir

neyle karşılaşacağını bilmese de...
  6. yakamoz

işyeri Memnuniyeti

bence çalışan memnuniyeti önemlidir.çalışanlar şartlardan memnun olmazsa verimli olamazlar.böylelikle işveren de memnun olamaz tabi.
  7. yakamoz

merhaba bende geldim

hoşgeldin:)
  8. yakamoz

en sevdiginiz oyun

luxor ve bejeweled 2
  9. yakamoz

Bir grup kendini bilmez....

bu bir alıntı zaten.misyonerler konusunda ben de öyle düşünmüyorum.
  10. yakamoz

Bir grup kendini bilmez....

Maçta birisi sahaya atlar, rakip oyunculara ya da hakeme saldırır; takım ceza alır, seyircisiz maç oynar… … bir grup kendini bilmez yapmıştır. Genel eğilimin aksine ve kimi zaman sert şeyler söyleyen ve yazan, bu nedenle de sürekli tehdit edilen gazeteci güpegündüz şehrin göbeğinde öldürülür...
  11. yakamoz

Güven üzerine...

bu hayatta öğrenemediğim tek şey insanlara hemen güvenmemek gerektiği heralde.ölene kadar da öğrenemeyeceğim:)
  12. yakamoz

Güven üzerine...

herkesin neredeyse en az iki yüzünün olduğu bu devirde kayıtsız şartsız nasıl güvenebiliriz ki?
  13. yakamoz

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

hayatım msn gibi olsa tez zamanda kafayı yerdim heralde.msn deki arkadaşlarımı forum forum dolaşıp bulmaya çalışıyorum çünkü:)
  14. yakamoz

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

bence kendine bakan kadın her yaşta güzeldir.herkesin farklı kriterleri vardır.bir erkek bana bu konuda yorum yapma yetkisine sahip değil...en önemlisi de çürüyüp gidecek bir et parçasının bu kadar önemli olmasını anlayamıyorum...
  15. yakamoz

Var mısın? Yok musun?

havamda değilim.romayı yakalım:)
  16. yakamoz

Var mısın? Yok musun?

hayır.alttaki üye köprüden atlamaya varmısın:)
  17. yakamoz

Sevdiğinizi Söyleyerek Kaybedin...

aşk zaten kendini ateşe atmaktır.karşılık bulsan da yanarsın bulmasan da...riske girmek lazım beraber yanma zevkini tatma umuduyla...
  18. yakamoz

gülermisin ağlarmısın

yakında aile ziyaretleri de internetten yapılacak sanırım.gitgide antisosyalleşiyoruz:)çağın vebası tembellik:)
  19. yakamoz

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

istanbul ama aslen uzaylıyım:)
  20. yakamoz

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

lazların ince espri yeteneğinden dolayı bu kadar fıkra var olsa gerek:) geyik konusunda ilgililer burayı görmezden mi geliyorlar acaba...
Yukarı Alt