arkadaşalrın dediği gibi atlama ipinin başına kes verirsin makinada temiz çıkar.
ama ben ekranda da temiz görmek sitiyorum dersen bir kaç yöntem var.basit olanı söyleyeyim CTRL+R yap ve play tuşu gibi olan tuşa bas.(eos 2 içindir)
güzel olmuş
fakat nasıl yaptığınızı anlatırsanız iyi olur.
photofill yada oto foto gibi bir özellik mi kullandınız yoksa manuel mi yaptınız.
eğer manuel yaptıysanız arkadaşınız neden fotografı nakışa çevirme dedi.
bizim sürekli yaptığımız bir şey fotoğrafı nakışa çevirmek.çevrilmesindeki tek...
kerso arkadaşım,
telefonum n70.
symbian os7 veya os8 işletim sistemi var demek mi oluyor bu.
hafıza kartım 1 gb.bir kart okuyucu ile aktarım yapsam x-plore programını yükseme hallolacak mı bu sorun şimdi.
maalesef netim kotalı.ama kotasız bi arkadaşlarıma söyledim sırayla indiriyor.
9.1 ide...
3 yada 4 pullu desenler elimde mevcut.nks formatı ile siteye en ksıa zamanda koyuccam.
nakış desenelri bölümünü takip ederseniz desenlere ulaşabilirsiniz.
programı sitesinden inceledim dün.beğendim.
özelliklede akkıllı pul dizme sistemi çok hoşuma gitti.
şuan çalıştığım yer için önemli olmasa da gelecek için gerekli bir program benim için.
bu programı temin edebileceğim bir arkadaşım var mı sitede.
bu değerler eos compuconun eğitimini aldığım sırada distribitör firmanın kitabında yazılan değerlerdir.ben de bu değerlere sadık değilim kumaşa iipliğe hatta makinaya göre değişiyor değerler.bu daha önce de belirttiğim gibi ön bilgidir.
selam arkadaşlar.
teknik imkansızlıklar neticesiyle uzun zamandır siteye giriş yapamıyorum.
son günlerde karşılaştığım sorun haline gelen şu program hakkında danışmak istiyorum.
Büyük firmaların hangisine başvursam Tajima Pulse kullandıklarını söylüyorlar.
Accurate ve eos bilmen yıllarca...
bence de makul.
be 5 senelik desenciyim 1.500 maaş alıyorum bütün gün anam ağlıyor desen yapmaktan.günde 20 desen yaptığım oluyor, düzeltmesi zırtı pırtı hariç
benim aslında desen olarak değil model olarak esinlendiğimiz siteler var..mesela imitasyon desenler için
http://www.raffaello-network.com/turkce
bu siteden markaların modellerine bakabilirsin..
başak kaynakalrı olan arkkadaşlarda yazarsa memnun oluruz.
bende çocuk işleri yapıyorum bazen müşterilere desenlerinden esinlenmek adına güzel bir iş yapıyorsun ..sağol.
vakit olsa ben de resimlerini sergilesem keşke ama nerdeee:(
@KARTAL
arkadaşım maalesef öyle bir site yok.zaten bu sitede bu iş için değil..grafikerler için.ama admin arkadaşımız sağolsun bizi kırmadı nakış bölümünü de ekledi siteye...zaman buldukça her sorunuza cevap vermeye çalışıyoruz..işlerin yoğunluğu nedeniyle heran burda olamadığımız için bazen...
sargı ve kontür başka şeylerdir arkadaşım..
kontür dikiştir.
sargı değişik genişliklere sahip karşıklı batışlardan oluşan çubuk gibi duran dikiş biçmidir.
ikisi farklı şeylerdir.tam olarak neyi öğrenmek istediğini yazarsan yardımcı olmya çalışırım.
anlatım için teşekkürler..
birşey sormak istiyorum.koıyu zeminler için verdiğin püf noktasında bahsettiğin film ne filmidir...malum başımızın derdi bu koyu zemindeki koyu desenler..ben sağına soluna beyaz kağıt yapıştırıyorum biraz beyaz dengesi sağlıyorum ama daha faydalı bir yöntemmi diye...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.