Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

uygulamalar

Arkadaşım neden buraya yazmıyorsun ne yazmak istediğini.neden modların mailine atıyorsun anlayamadım. Bir desen gönderdin fikrimi açık açık buraya yazdım sende cevabını buraya yazarsan herkes için iyi olur.burası herkese açık bir forum.Eleştiriye açık olmak lazım.Kızmaca yok lütfen Saygılar
  2. Gökçe Coşkun

uygulamalar

desenin kumaşa işlendiğinde kumaşın ne kadar çekeceğidir çekme payı. Çekme payını artı yönde verirsen desen büyür eksi yönde verirsen desen küçülür. Ben çekme payını desene değil uygun olan çekebilecek yerlere veririm.desenin komple büyümesi işimize yaramaz. Saygıalr
  3. Gökçe Coşkun

PROF. ÜSTÜN DÖKMENiN ÇOK GÜZEL BiR YORUMU

PROF. ÜSTÜN DÖKMENiN ÇOK GÜZEL BiR YORUMU : "...Çocuğumuz düşüp kafas ını masaya çarpınca biz hemen masayı döveriz, "he masa ehhhh sen niye orada duruyorsun" diye. Çocuk masa orada durmasa kafasını çarpmayacağını sanır ve büyüdükçe yaptığı her hatayı yükleyecek birini veya bir şeyi mutlaka...
  4. Gökçe Coşkun

uygulamalar

sağ üstteki yeşil alandaki geçişlerinde iplikler kalmış.o kısımı kontürle yürürsen makina daha çabuk ve verimli çalışır..KANİ yazısında da geçiş hataları var. Ama resim ve ayrıntılar açısından güzel bir çalışma..Çekme paylarını ve bindirme hesaplarını yaptıysan sorun yok çok fazla.Ama Resimden...
  5. Gökçe Coşkun

uygulamalar

6. Gökçe Coşkun

uygulamalar

linki buraya yapıştır arkadaşım ben şuan göremiyorum. Resimli anlatım için bu konuyu okumanı tavsiye ederim https://www.grafikerler.org/foruma-re...700/index.html
  7. Gökçe Coşkun

serigrafi nedir?

Ayrıntılı açıklamalar için teşekkürler.Çok güzel bir bilgi olmuş.
  8. Gökçe Coşkun

İmage Converter

ok. O dosyayı exe görünce çalıştırmaya çalıştım ben ondan olmuş sanırım. şimdi o dosyayı kurulumun içine açtım sorun düzeldi. Teşekkürler.
  9. Gökçe Coşkun

Grafik Tasarım Çalışmalarım

Emprime Baskı için güzel olurdu bana göre.Fakat ilk resim ters olarak kayıt edilmiş.belki bilerek yapılmıştır ama ben düz bakınca daha çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler.
  10. Gökçe Coşkun

uygulamalar

tamam arkadaşım ben değiştirdim mesajını resim olarak görebiliyoruz şuan. Güzel bir çalışma .eline sağlık. Kolay gelsin.
  11. Gökçe Coşkun

uygulamalar

arkadaşım bu siteye resmini yüklemelisin http://imageshack.us/ sonra sitenin sana vereceği linki buraya vereceksin direk link yazan yeri.fakat burda da grafik ekle butonu var sarı kare bir kutu ordan linkini vereceksin buraya eklenmiş olacak. Bir dene eğer yapamazsan resimli anlatım veririm
  12. Gökçe Coşkun

uygulamalar

:) Güzel:) ama desenleri göremiyoruz:)
  13. Gökçe Coşkun

İmage Converter

indirdim.sağ clikle çalışıyor fekat rar içindeki dosyalardan RCIC hata verdi.Sizde de öyle mi acaba:?
  14. Gökçe Coşkun

ilk yaptığım çalışmalar

@sarp230 :) çok istekli gördüm seni:)
  15. Gökçe Coşkun

İmage Converter

hııım.çok güzel.hemen indiriyorum. Teşekkürler.
  16. Gökçe Coşkun

Standart Sıklık Parametreleri

@sarp230 Teşekkür ederim:)
  17. Gökçe Coşkun

Eva için soruyorsan altına hem kenarlardan yürüme adım boyu 23-25 kenarlardan mesafesi 8 verirsin hem de zikzak sargı sıklığı 30-35 kenarlardan mesafesi 7-8 gibi verirsin. Yüzdelik değer le asıl değer dediğin şey sargının genişliği için kullanılır. Ya yüzdelik değeri seçersin ya da asıl...
  18. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

bu yazdıklarının hepsi faklı menülerde sanırım ben şuan eos 3 kullanmadığım için bakamıyorum. Bana menüleri ile birlikte yazarsan daha iyi yardımcı olurum.ama anladıklarımı yazayım yine de. Paremetre desenin yada yaptığın bloğun paremetreleri yani, sıklığı, dikiş adımı, düğümü, çekme payı...
  19. Gökçe Coşkun

evet haklısın sarp, kotta farklı interlokta farklı sıklık uygularsın bu biraz da müşterine bağlıdır.müşteri "ucuz olsun elek gibi olsa da fark etmez" derse sıklığı 10 yaparsın ama "sıkı olsun alttan kumaş gözükmesin" derse 4 yaparsın ki bu interlok bir kumaş için fazla bir sıklıktır ama kot için...
  20. Gökçe Coşkun

ilk yaptığım çalışmalar

paylaşım için teşekkürler. Admin sende de ne göz varmış yaw:)
Yukarı Alt