@Can.99
ücret karşılığında alıcam demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam ben ve 2 arkadaşmm bu işe yeni girdik ama oldukça hızlı girdikk birimiz iyi derecede biliyorr Acaba yapabilirmiyiz bunlardan Denemek Lazım
MRb arkadaşlar Accurate 4 de aplike yapmak istiyorumm aplikeyi yaparken önce altta zigzag atıcak ve sonra durucak makine kumaşı kesicem sonra sarmasına dewam edicekk bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için Şimdiden teşkr
Faydalı bir bilgi Tşk programda çizimi yaptıktan sonra CTRL+E ile bir editör daha Açılıyor oradan Stop iplik kesme ilmik ekleme gibi seçenekler mevcut Kullanmadım ama işe yarıyordur :)
Şöyle izah Edeyimm Corel Draw İle Tümleşik Çalışan Corel Drawings Adı verilen program Corelde Yapmış Olduğunuz Çizimi Nakış Desenine Çeviriyor Kullanıcı arayüzüne Sürülen Araçlar Çin İğinesi ve Benzeri Desen Şekillendirebilme Alt zigzak Çizgi Sıklık Sarma gibi Renk deiştirme olarak...
Tşk yardım içinn Peki şöyle bir işlem yapabilirmiyizzz 3 tane farklı bir çizimi birleştirmekk
bide bu ortadaki çizgiyi saymassak 2 tane yuvarlak parçayıı birleştirme deil de tek parçaymış gibi yapabilirmiyiz group yapınca birbirine bağlı oluyorr bunu farklı bir programa aldıgımda tek parça...
Merhaba Corelde Çizmiş oldugum iki parçayı birbirine kaynak etmek için arkadaşlardan biri CTRL-L kullanarak birleştirebilirsiniz demişti fakat bu şekilde farklı bir programda açtıgımda çalışmamı değişik çizgiler meydana geliyorr bu birleştirmenin daha farklı bir yolu varmıı iki ayrı...
kardeşim yapamadığın yerler olursa gel sor Ben sana bırak bu kumaşları sen ne anlarsınn bu bizim işimiz die bir cvp mı vericem
@HAYALİN
Az buçuk Kendi çapımda bişiler yapmaya çalıştım sizinde fikirlerinizi almak istedimm Kusura bakmayın hanfendi profesyonel bir iş yapmak istemedim burada...
Çok ÇOk ACİLLLLLLLLLLL :) Corel Drawda Çizmiş olduğum 2tane çizgiyi Birbirine Kaynak yapabilirmiyim Yani 2 parçayı tek parça Haline Getirmem gerekiyorr Farklı Programlarda Açtığımda Bunu tek parça olarak görmesini İStiyorum böyle bir İmkan varmı Yardımınız İçin Şİmdiden Tşk
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.