Arama sonuçları

1. Murat Sarıtepe

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

@Can.99 ücret karşılığında alıcam demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam ben ve 2 arkadaşmm bu işe yeni girdik ama oldukça hızlı girdikk birimiz iyi derecede biliyorr Acaba yapabilirmiyiz bunlardan Denemek Lazım
  2. Murat Sarıtepe

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

MRb arkadaşlar Accurate 4 de aplike yapmak istiyorumm aplikeyi yaparken önce altta zigzag atıcak ve sonra durucak makine kumaşı kesicem sonra sarmasına dewam edicekk bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için Şimdiden teşkr
  3. Murat Sarıtepe

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

Güzel Görünüyorlar Paylaşım için Tşk
  4. Murat Sarıtepe

Tajima Pulse

@GreenEyes Bizimde temin edebilme şansımız Varmı ??
  5. Murat Sarıtepe

Corel Drawings x3 İle Yapmış Olduğum Birkaç İslami Nakış Desenleri

@accurate aslında hepsinin sıklıkları aynı derecede yanlız export yaparken ekrana en yakın olan deseni daha net kaydediyor programdan dolayıdır :)
  6. Murat Sarıtepe

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

Faydalı bir bilgi Tşk programda çizimi yaptıktan sonra CTRL+E ile bir editör daha Açılıyor oradan Stop iplik kesme ilmik ekleme gibi seçenekler mevcut Kullanmadım ama işe yarıyordur :)
  7. Murat Sarıtepe

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

Draw Görüntüsü Çizim Drawings Görüntüsü Buda nakış Hali
  8. Murat Sarıtepe

Şöyle izah Edeyimm Corel Draw İle Tümleşik Çalışan Corel Drawings Adı verilen program Corelde Yapmış Olduğunuz Çizimi Nakış Desenine Çeviriyor Kullanıcı arayüzüne Sürülen Araçlar Çin İğinesi ve Benzeri Desen Şekillendirebilme Alt zigzak Çizgi Sıklık Sarma gibi Renk deiştirme olarak...
  9. Murat Sarıtepe

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Tşk yardım içinn Peki şöyle bir işlem yapabilirmiyizzz 3 tane farklı bir çizimi birleştirmekk bide bu ortadaki çizgiyi saymassak 2 tane yuvarlak parçayıı birleştirme deil de tek parçaymış gibi yapabilirmiyiz group yapınca birbirine bağlı oluyorr bunu farklı bir programa aldıgımda tek parça...
  10. Murat Sarıtepe

Merhaba Corelde Çizmiş oldugum iki parçayı birbirine kaynak etmek için arkadaşlardan biri CTRL-L kullanarak birleştirebilirsiniz demişti fakat bu şekilde farklı bir programda açtıgımda çalışmamı değişik çizgiler meydana geliyorr bu birleştirmenin daha farklı bir yolu varmıı iki ayrı...
  11. Murat Sarıtepe

@kerso evet corel drawda çizmiş Oldum deseni nakış desenine çevirdimm mesela hazır desenler olabilir eps Aİ vector çizimler felan corel draw ile nakış haline geliyorr yanlız corel draw deil tabiyki :D bir eklentisi daha var coreldrawings
  12. Murat Sarıtepe

Logom İçin Yardım Eder misiniz ?

kardeşim yapamadığın yerler olursa gel sor Ben sana bırak bu kumaşları sen ne anlarsınn bu bizim işimiz die bir cvp mı vericem @HAYALİN Az buçuk Kendi çapımda bişiler yapmaya çalıştım sizinde fikirlerinizi almak istedimm Kusura bakmayın hanfendi profesyonel bir iş yapmak istemedim burada...
  13. Murat Sarıtepe

@Burak İlgilendiğin iÇin Teşekkür ederimm Yardım edebilecek Kimse Yokmu ????
  14. Murat Sarıtepe

mrb arkadaşlar kendi işyerim için bir logo çizmek istiyorum ama çizemiyorumm yardımlarınızı bekliyormm Şimdiden tşk
  15. Murat Sarıtepe

Çok ÇOk ACİLLLLLLLLLLL :) Corel Drawda Çizmiş olduğum 2tane çizgiyi Birbirine Kaynak yapabilirmiyim Yani 2 parçayı tek parça Haline Getirmem gerekiyorr Farklı Programlarda Açtığımda Bunu tek parça olarak görmesini İStiyorum böyle bir İmkan varmı Yardımınız İçin Şİmdiden Tşk
  16. Murat Sarıtepe

@paancc Alıntı deil
  17. Murat Sarıtepe

islami motifler, kitap süsleme tezinat sanatı "Aİ"

@eminecik İşimi Muhteşem Bir Şekilde KOlaylaştırdı ve Daha Güzel Oldu Çok Tşk Ederim Harikasınn :)
Yukarı Alt