Arama sonuçları

1. Murat Sarıtepe

Hyundai H100 Araç Ölçüleri Arıyorum

mrb kolay gelsinn Bende yok ama bi ark pc de tüm marka ve modeller var Ulaşabilirsem ark Yardımcı olurum
  2. Murat Sarıtepe

islami motifler, kitap süsleme tezinat sanatı "Aİ"

Paylaşım İçin Tşk Güzel Çalışmalar Sİzden Bir Ricam Olucakk zeytin Dalı Aİ formatında Çizilmiş Acaba Varmıdır http://img503.imageshack.us/img503/7999/zeytinnnnjpgbd5.png resimdeki gibi Ben bulamadım Belki Siz bulursunuz Yada Çizebilirmisinizz Benim İçin ÇOk önemlii Biraz da Acill ..
  3. Murat Sarıtepe

bunlar çalışmalarımın bazıları

paylaşım için tşk güzel görünüyorlar kadının göbeği sırıtmış ama onun yerine çizgi şeklinde nakış olsaydı daha iyi olurdu
  4. Murat Sarıtepe

accurate 4.6.20

Oh ne güzel ya böyle milletin Dİni İmanı PAra Olmuş yha Biz istiyoruz kii paylaşım paylaşım paylaşımm Madem ki öylee Buyrun arkadaşlar Tajima türkçe Full EOS_Compucon_3.0.1.0 Full Corel Drawings X3 EOS 2 İhtiyacınız Hangisi İse bana Ulaşınn 100 YTL :):)
  5. Murat Sarıtepe

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

Bu tip Sözlere Artık Bağışıklık KAzandık NEredeyse :D:D
  6. Murat Sarıtepe

profesyonel eos2.0 cı

Mrb Arkadaşlar Eos Accurate Yada Embird Bu Programları kUllanmasını bilmiyorum Ama hepsi Mevcut Bende Şöyle bir Sorunum Var nakış Deseni çizimlerimi Illustrator , FreeHand ve Corelde çiziyorum Nakış Deseni Haline Getirmek İçinde Drawings kullanıyorumm Deseni Oluşturdum Diyelimm Desende...
  7. Murat Sarıtepe

3DMAX Jant Modelleri

PAylaşım İçin Thanks :) Henüz İndirmedim Ama Güzel Görünüyorlar
  8. Murat Sarıtepe

yeni yarışma istiyoruzz

Bende Seyirci Olarak KAtılabilirim :D
  9. Murat Sarıtepe

yavuz sultan selim han nası olmusmu

10 Numara Olmuşş Arkadaşımm Tebrikler Sana resmimi Göndersem Yaparmısın Bu şekilde :D:D
  10. Murat Sarıtepe

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

NAkış Desenlerini Paylaşmak İSteyen Arkadaşlarımız burada Paylaşımlarımızı Yapabilirizz Konuyu Açıp Bırakmadımm Güzel ŞEyler Paylaşıcam Sizlerle Beklemede Kalın İşinizi KOlaylaştıracak ve Binlerce Desenler Elde Edebileceğiniz İpUçları Vericem Sizlere ;) Evet Arkadaşlar Uykum Kaçtı Bari...
  11. Murat Sarıtepe

nakış deseni paylaşabilecek arkadaşlar varmı

@sorterking buyur kardeşim seninde paylaşımlarını Beklerizz
  12. Murat Sarıtepe

MEşguldumm UPload Etmekte Birz Geç Kaldımm Buyrun Arkadaşlarr 339 Tane KArışık İyi Yada Kötü Nakış Deseni Sizlerle http://rapidshare.com/files/123633126/KARI__350_IKK_KAFANIZA_GoeRE__.rar Rar Şifresi : residents2000 Bence Herşey Paylaşıldıkça Güzeldirr :) Bu arada Corel DRAWİNG X3 ...
  13. Murat Sarıtepe

Yardımcı Olurum Ben sana Elimde Binlerce Varrr :)
  14. Murat Sarıtepe

nakıslı havlu desenlerı

@dream058238 Evet Ben duydum Drawingx3 Süper bişi Corel İle aynı Anda Çalışıyorr harika bir program ve bende de Var Şifresini Kırdım 1000USD VErebilecek KAdar PAram Yoktu :D İsteyen Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim Bence Süper bi program Drawingx4 Çıkmış Şimdi Onun Peşindeyimm Bide EOS var...
Yukarı Alt