Paylaşım İçin Tşk Güzel Çalışmalar Sİzden Bir Ricam Olucakk zeytin Dalı Aİ formatında Çizilmiş Acaba Varmıdır
http://img503.imageshack.us/img503/7999/zeytinnnnjpgbd5.png resimdeki gibi Ben bulamadım Belki Siz bulursunuz Yada Çizebilirmisinizz Benim İçin ÇOk önemlii Biraz da Acill ..
Oh ne güzel ya böyle milletin Dİni İmanı PAra Olmuş yha Biz istiyoruz kii paylaşım paylaşım paylaşımm
Madem ki öylee
Buyrun arkadaşlar
Tajima türkçe Full
EOS_Compucon_3.0.1.0 Full
Corel Drawings X3
EOS 2
İhtiyacınız Hangisi İse bana Ulaşınn 100 YTL :):)
Mrb Arkadaşlar Eos Accurate Yada Embird Bu Programları kUllanmasını bilmiyorum Ama hepsi Mevcut Bende Şöyle bir Sorunum Var nakış Deseni çizimlerimi Illustrator , FreeHand ve Corelde çiziyorum Nakış Deseni Haline Getirmek İçinde Drawings kullanıyorumm Deseni Oluşturdum Diyelimm Desende...
@dream058238
Evet Ben duydum Drawingx3 Süper bişi Corel İle aynı Anda Çalışıyorr harika bir program ve bende de Var Şifresini Kırdım 1000USD VErebilecek KAdar PAram Yoktu :D İsteyen Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim Bence Süper bi program Drawingx4 Çıkmış Şimdi Onun Peşindeyimm Bide EOS var...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.