Arama sonuçları

1. Aykut Gündüzgören

İlişkilerimizde Burçların Büyük Önemi-1-

Günümüz dünyasında,globalleşme neticesinde bir çok insanla bir araya gelmekteyiz. İlk görüşte bu insanların karakteristik özelliklerini anlayamayız.Fakat ilişkide olduğunuz bir kimsenin burcunu öğrenebilirseniz,size en azından nasıl bir yapıda olduğunun ipuçlarını verir.İnsanlar genellikle...
  2. Aykut Gündüzgören

Günümüz dünyasında,globalleşme neticesinde bir çok insanla bir araya gelmekteyiz. İlk görüşte bu insanların karakteristik özelliklerini anlayamayız.Fakat ilişkide olduğunuz bir kimsenin burcunu öğrenebilirseniz,size en azından nasıl bir yapıda olduğunun ipuçlarını verir.İnsanlar genellikle...
  3. Aykut Gündüzgören

4. Aykut Gündüzgören

Nehri Geçme Oyunu.Bakalım Geçebilecekmisiniz?

İşlem tamamdır.
  5. Aykut Gündüzgören

Menü Çalışması

Müşteriniz büyük bir ihtimalle Urfalı.İçte kullandığınız renkler onu anımsatıyor.Herhalde dış kapaktaki renkte, kir göstermesin diye koyu seçildi.Dijitalde basıldığına göre az miktar istenmiş.Mönülerde fiyat bölümü boş bırakılmaz,fiyat ayarlaması iyi hesaplanarak,mönüye yansıtılır.Zaten fiyatlar...
  6. Aykut Gündüzgören

Sıradışı Kartvizit Çalışmalarım 2

Özel Kişilere verilmek üzere tasarladığım Lazer Kalemli Kartvizit,Kalemin üzerinde sadece LOGOM,kalan bilgiler lazer çalıştığında, Buda kişiye özel Tasarlanmış Kartvizit.Parmağınızı Firma yada adres bölümüne koyuyorsunuz üstteki boya şeffaflaşıyor,Bilgiler meydana çıkıyor.
  7. Aykut Gündüzgören

Kartvizitim

@Süleyman Köklü birde sıradışı çalıştığım Kartvizitlerimi görün derim. Sıradışı Kartvizit Çalışmalarım
  8. Aykut Gündüzgören

Kartvizitim 2

Kartvizitim,
  9. Aykut Gündüzgören

Kartvizitim

@Emine Şahin Kartı ,dikine hangi yönden verirseniz verin adımı okuyabiliyorlar. Bende teşekkür ederim.
  10. Aykut Gündüzgören

Kartvizitim

kartvizit,
  11. Aykut Gündüzgören

Kartvizit Çalışması

Hayalürünü bir kartvizit,
  12. Aykut Gündüzgören

mustang tipografi

Bir dipnot: yabancı kelimelerin doğru yazılışlarına dikkat ederseniz daha iyi olacak. 'Goldfinfer' değil aslı 'GOLDFİNGER' olacak.Gold:Altın Finger: Parmak Birde araç 1964 modelmi yoksa 1965 modelmi?
  13. Aykut Gündüzgören

Logo çalışması

@Fatih Coşkun Fatih Bey; O kutucukları, farklı sektörlere hizmet edildiği için bu şekilde tasarladım. Renkleri biraz daha soft yapılabilinir.
  14. Aykut Gündüzgören

Logo çalışması

Logo çalışması., ,,
  15. Aykut Gündüzgören

aşkıma logo

@Fatih Coşkun Dediğiniz gibide denemiştim,Kulak gibi durdu.
  16. Aykut Gündüzgören

2 Kırımlı Broşür

fondaki ağacın rengi hariç,hepsi gayet hoş olmuş.
  17. Aykut Gündüzgören

aşkıma logo

Ben de size böyle bir şey yaptım.
  18. Aykut Gündüzgören

Gofre Kartvizitlerim

mimarlık,kartonpiyercilik,oymacılık,güzel sanatlar sektörlerinde kullanılabilinir.
  19. Aykut Gündüzgören

Gofre Kartvizitlerim

Desenler kart üzerine gofre tekniği ile basılacak,
  20. Aykut Gündüzgören

Sıradışı Kartvizit Çalışmalarım

Bütün arkadaşlara Teşekkür ederim.
Yukarı Alt