Geçen sene Almanya için basıldı zaten.Resimde zemin koyu görünüyor orijinalinde daha soft.Bildiğin gibi renkli zarflarda mevcut.Müşteriye alternatif renkleri sunduk,kendine uygununu seçti.
Yüz,gözler,kuyruk tarafımdan birebir çalışılarak yapıldı, gövde manipule edildi,daha sonra hepsi bir araya getirilerek bu özgün çalışma ortaya çıkarıldı.
Bugün itibarı ile, günlük hayatımızda karşılaştığımız markaların özgemişleri, Amblem ve Logoları ile ilgili bilgiler aktaracağım.Bu markalar sektör sektör düzenlenecek.Beğeninizi topladığı sürecede aktarmaya devam edeceğim.Markaların vektörel logo ve amblemlerini daha sonra bir dosya halinde bu...
Bilgi eklemesi
SERİGRAFİ BASKI NEDİR?
Mürekkebin baskı eleğinin işli alanlarından bir sıyırıcı yardımıyla geçirilerek baskı
materyaline transfer yöntemine serigrafi baskı denir. Çerçeveye gerilmiş naylon veya polyester dokumanın üzerinde mürekkep geçecek ve mürekkep geçmeyecek yüzeylerden...
Bir kaç bilgide ben vereyim.
barkodların sırrını
EAN-13 sistemi 13 haneden oluşur.
Birinci kısım: veya simge kodunu gösterir. Her ülkenin kendine ait bir kodu vardır. Türkiye’nin kodu 869 dur. İkinci kısım: Firma kodunu gösterir. Ülke kodundan sonra gelen 4 hanedir. Bu kod TOBB (Türkiye...
Bir diğer adıda "Damla Etiket" Jel şeklinde, basılmış arkası yapışkanlı kağıt etiketin üzerine damlatılıyor ve kurumaya bırakılıyor.Daha sonra istenilen zemine yapıştırılıyor.Ya da doğrudan ürün üzerine uygulanıyor.
Damla etiketin yaygın olarak kullanıldığı bazı alanlar:
Otomotiv: Jant göbeği...
1975 yılından beri F klavye kullanıcısı ve savunucusu olarak,aşağıdaki Bilgi metnini forumdaki arkadaşlara derledim.
F KLAVYE
F klavye, Türkçe için özel olarak geliştirilmiş bir klavye çeşididir. Bilimsel temellere dayalı standart bir Türk klavyesi geliştirilmesinin zorunluluğuna...
Arkadaşlar,siz niye böyle yapıyorsunuz? Bu yaptığım işin espirisi.Tabiiki alttaki resim Orijinali.Sitede zaten var.Ben işi tersinden aldım.Anlayacağınız biraz mizah.Siz yapılana bakın! iyi yada kötü olmuş deyin yeter.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.