Arama sonuçları

1. Aykut Gündüzgören

Doğum günü Davetiyesi

Tabiiki dijital. Eğer yaptığınız işi ve kişiyi seviyorsanız,zahmet lugatta yazmaz.
  2. Aykut Gündüzgören

OTOBÜS arma çalışması 2

Bunlarda Asya için tasarlanan otobüslere takılacak armalardan bir kaç örnek ,
  3. Aykut Gündüzgören

Otobüs arma çalışması

Sayın şahin; Dediğiniz gibi bazı firmalar her alana girmek için giriyorlardır.Fakat Holding olmak için değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerininz olması gerekiyor.Belli şirket sayısından sonra Holding unvanı alabiyorsunuz.Ülkerde böyle kuruluşlardan birtanesi bence.Üzerinde pek...
  4. Aykut Gündüzgören

Doğum günü Davetiyesi

@Emine Şahin Daha önceki doğum günlerinde kızımın resimlerini kullanmıştım.Bu sefer kızımın isteği masal kahramanları olsun diye böyle bir konsept hazırladım. Sol köşede bulunan "sevgili anneannem" olayı,bu davetiyeler kişiye özel basıldı. Yani,zarfın üzerine kime verileceği yerine...
  5. Aykut Gündüzgören

Fotoğraf Renklendirme

Beyeniniz için Teşekkür ederim. Foruma anca alışıyorum.İleriki çalışmalarımda aşamalarıda anlatırım.
  6. Aykut Gündüzgören

Otobüs arma çalışması

Firma Sahibi Lübnan asıllı bir Fransız.Otobüsler Şehirlerarası ulaşımı sağlayacak.Son çalışmalar bitti ve prototip hazırlandı.
  7. Aykut Gündüzgören

Doğum günü Davetiyesi

Kızım için tasarlayıp bastığım Doğum günü Davetiyesi.
  8. Aykut Gündüzgören

Otobüs arma çalışması

Bu gibi çalışmalarda müşteri baskısı olabiliyor.Dikkat ettiysen ya ilk har yazılmış yada üretici firmanın kısaltması yazılmış.Buda firmanın isteği.
  9. Aykut Gündüzgören

Fotoğraf Renklendirme

Her grafikerin en azından bir kere denediği bir çalışma. FOTOĞRAF RENKLENDİRME. Bende annemin bir resmini renklendirdim.
  10. Aykut Gündüzgören

Bilgilendirme Broşürü

Onkoloji Hastahanesi için yapılan Bilgilendirme Broşürü
  11. Aykut Gündüzgören

Hekimler rehberi

BÖLGE HALKI İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ HEKİM ADRES REHBERİNE BİR ÖRNEK,
  12. Aykut Gündüzgören

ürün broşürü

Kalem Toptancısına hazırlanan Buroşür'ün ön kapağı
  13. Aykut Gündüzgören

Otobüs arma çalışması

kuzey Afrika Ülkeleri için üretilecek Otobüsler için çalıştığım bir kaç Arma
  14. Aykut Gündüzgören

Afiş Çalışması

@Bahtınur dikkat ederseniz sadece Ustura ışık altında değil ,Onu tutan elde de diğer unsurlara göre daha parlak ve belirgin.Amaç Başlığa vurgu yapmak. Başlıktaki yazının bu şekilde ve renkte kalması çok uygun.Beyaz yazı bana göre burada çok klişe bir seçim olur ve zeminde patlayacağı için...
  15. Aykut Gündüzgören

Afiş Çalışması

Her iki arkadaşımada Merhaba, Bu ve buna benzer çalışmaları,abimin yazmış olduğu ve benimde ufak tefek katkıda bulunduğum"Ustura" adlı Film senaryosu için tasarladım.Konuları senaryonun içinde geçen sahneleri kafamda canlandırarak oluşturdum.Eğer senaryo Roman olarak düzenlenirse,kapağınıda...
  16. Aykut Gündüzgören

Pano Çalışması

Nick name :Emine Şahin'e cevaben Öncelikle merhaba, Bu Panoda görmüş olduğunuz ürün (yani Mankenin üzerindeki kıyafet oluyor.)ve manken tanıtımını yaptığım Firmanın ürünlerini sattığı Firmanın ürün katalokları için çekilmiş dialardır.Yani izinli. Bizde bunların üzerlerine bir kaç ufak tefek...
  17. Aykut Gündüzgören

Pano Çalışması

Bir tekstil firmasına yaptığım Metro pano çalışmalarımdan bir tanesi
  18. Aykut Gündüzgören

Afiş Çalışması

Slm, Sitenize yeni üye oldum bendende bir çalışma olsun istedim.Abim için tasarladığım bir Afiş
Yukarı Alt