Sayın şahin;
Dediğiniz gibi bazı firmalar her alana girmek için giriyorlardır.Fakat Holding olmak için değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerininz olması gerekiyor.Belli şirket sayısından sonra Holding unvanı alabiyorsunuz.Ülkerde böyle kuruluşlardan birtanesi bence.Üzerinde pek...
@Emine Şahin
Daha önceki doğum günlerinde kızımın resimlerini kullanmıştım.Bu sefer kızımın isteği masal kahramanları olsun diye böyle bir konsept hazırladım.
Sol köşede bulunan "sevgili anneannem" olayı,bu davetiyeler kişiye özel basıldı.
Yani,zarfın üzerine kime verileceği yerine...
@Bahtınur
dikkat ederseniz sadece Ustura ışık altında değil ,Onu tutan elde de diğer unsurlara göre daha parlak ve belirgin.Amaç Başlığa vurgu yapmak.
Başlıktaki yazının bu şekilde ve renkte kalması çok uygun.Beyaz yazı bana göre burada çok klişe bir seçim olur ve zeminde patlayacağı için...
Her iki arkadaşımada Merhaba,
Bu ve buna benzer çalışmaları,abimin yazmış olduğu ve benimde ufak tefek katkıda bulunduğum"Ustura" adlı Film senaryosu için tasarladım.Konuları senaryonun içinde geçen sahneleri kafamda canlandırarak oluşturdum.Eğer senaryo Roman olarak düzenlenirse,kapağınıda...
Nick name :Emine Şahin'e cevaben
Öncelikle merhaba,
Bu Panoda görmüş olduğunuz ürün (yani Mankenin üzerindeki kıyafet oluyor.)ve manken tanıtımını yaptığım Firmanın ürünlerini sattığı Firmanın ürün katalokları için çekilmiş dialardır.Yani izinli.
Bizde bunların üzerlerine bir kaç ufak tefek...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.