Bakın ben deneme sınavlarında sözel kısımda full yapan birisiyim. Türkçemizin ne kadar doğru kullanılması gerktiğini katıldığım konferanslardan emin olun çok iyi biliyorum tamam sizde haklısınız site kuralları gereği öyle yazmam gerekiyor.Ama ilk çıkışınızda bana bunu kurralları hatırlatarak...
Bende Türkçe'yi düzgün kullanma taraftarıyım ama benim taraftarlığım yabancılaştırmadan kullanmak neden böyle yazdığıma gelince de uzun uzun yazmak işime gelmiyor hepsi bu.Sizleri yorduğum içinde kusura bakmayın ilk defa bir siteden böyle uyarı alıyorum nasıl şimdi okuyabildiniz mi ?
inş ole olcam sitede güzel şeler var okulda yardımcı oluca benzio bana =) siteye nası ulaştım =D photoshop için fırça arıyodum ole araken nette buldum =)
gayet güzeller paylaşım için saol
@sevilcan9
sevilcan9 bak istedin linki tıkladıktan sonra yeni bi sayfa açılıcak orda " free " yazan yere tıkla daha sonra gene bi sayfa açılıcak ordan da download yazan yere tıkla iner ;)
Evet arkadaşlar haklı, arka plan donuk kalmış, hani sırf müzikle ilgili bir kanal için afiş yaptıysan yine Bodrum kalesini kullanırdın fakat renkleriyle oynayıp daha başka boyutlara getirebilirdin görüntüyü. Yine de güzel olmuş, gramofon falan hoş olmuş.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.