Abilerim,ablalarım :D dreamweaver'da site yapıyorum.Herşey tamam ama yaptığım sitede mühendislik referansları diye bir link verdim ama bu linkin word olarak açılmasını istiyorum.Yapamadım lütfen yardım edin yada başka bir fikri olan varsa çok acil bekliyorum çünkü benim yaptığım siteyi de çok...
ben de bir şey eklemek istedim hocalarımız bizi ne kadar çok uyardıysa biz de o kadar hata yaptık kod kısmında türkçe karekter kullanarak bence yeni başlayanlar bu uyarıyı dikate alsınlar yoksa çok buyuk karmaşalar çıkabiliyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aslında kodlara gerek bile yok ingilizce olarak renklerin isimlerini yazdığınız zaman bir çok renk kullanabilrsiniz.Örnek olarak: <font color="blue">.........</Font> gibi ;)
flashı ben yeni öğrendim bildiğim kadarıyla yardımcı olacağım anlattığın problem html sayfasında yapması normal hatta problem değil diye biliyorum çünkü flashlar sayfa ilk açıldığında bi jpg gibi hemen açılmaz ve yüklenmesi anlattığın gibi olur uzun lafın kısası o bi sorun değil normal bir şey.:o
çoooooooookkk güzelller ellerine sağlık bişe sorsam şu son yaptığın çalışmada eskimiş bir görüntü vermişsin onu nasıl yaptını soleyebilir misin :confused:
@ALİAYGIR43
ben usta değilim :D sadece bakış açımla,düşncelerim ve hayal gücüm başka hani üstüme alınmıyorum :)
@Ares
ares öyle düşünmemen gerekir.Aksine senin söyleceğin şey ben buraya yaptığım çalışmayı koydum yorum yapılması için değişik insanlardan yorum alıp farklılık türetmem gerek demen...
Çalışma çok düz olmuş yazı fontları olsun,görüntü olsun özellikle sağ taraf çok boş bütün herşeyi sol tarafa yığmışsınız paraşütün üzerine gene aynı şekilde yapabilirdiniz ama mesela yazılar paraşütte yazıyormuş gibi içine gömük bi şekilde olabilirdi ve madem bu bir dergi kapağı derginin içeriği...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.