Arama sonuçları

1. Elif Tekin

yaptığım siteye yardım lütfenn !!!

Abilerim,ablalarım :D dreamweaver'da site yapıyorum.Herşey tamam ama yaptığım sitede mühendislik referansları diye bir link verdim ama bu linkin word olarak açılmasını istiyorum.Yapamadım lütfen yardım edin yada başka bir fikri olan varsa çok acil bekliyorum çünkü benim yaptığım siteyi de çok...
  2. Elif Tekin

Elif Reklam Logosu

ellerinize sağlık.Bir elif olarak tebriği boynumun borcu bilirim :D :P
  3. Elif Tekin

dergi ilanı eskizim

çok çok hoş olmuş gerçekten ellerinize sağlık
  4. Elif Tekin

Web Tasarım Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

ben de bir şey eklemek istedim hocalarımız bizi ne kadar çok uyardıysa biz de o kadar hata yaptık kod kısmında türkçe karekter kullanarak bence yeni başlayanlar bu uyarıyı dikate alsınlar yoksa çok buyuk karmaşalar çıkabiliyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  5. Elif Tekin

Yazı Rengini Degiştirme

aslında kodlara gerek bile yok ingilizce olarak renklerin isimlerini yazdığınız zaman bir çok renk kullanabilrsiniz.Örnek olarak: <font color="blue">.........</Font> gibi ;)
  6. Elif Tekin

arkadaşlar ben nerde hata yaptım :)

flashı ben yeni öğrendim bildiğim kadarıyla yardımcı olacağım anlattığın problem html sayfasında yapması normal hatta problem değil diye biliyorum çünkü flashlar sayfa ilk açıldığında bi jpg gibi hemen açılmaz ve yüklenmesi anlattığın gibi olur uzun lafın kısası o bi sorun değil normal bir şey.:o
  7. Elif Tekin

tipografi nedir?

Çok teşekkürler bu sene okulda bana çok yardımcı olucak bu bilgiler.Ben çok seviyorum bu siteyi yaa :D
  8. Elif Tekin

Birkaç Tipografi Çalışmam

çoooooooookkk güzelller ellerine sağlık bişe sorsam şu son yaptığın çalışmada eskimiş bir görüntü vermişsin onu nasıl yaptını soleyebilir misin :confused:
  9. Elif Tekin

İnanılmaz 3D Tipografi Örnekleri

hepsi bir birinde güzel çok orjinaller paylaşım için saol fikir esnekliği sağladı bende ;)
  10. Elif Tekin

Bu bir grafikerler hikayesidir

korkuyla yataktan fırlayan mahmut doruca....
  11. Elif Tekin

son deniz otobüsünü kaçırıyorlardı :eek::eek:
  12. Elif Tekin

ipek kendisine benzeyen balığı bıraktığı için benide bırakacak korkusuyla ağlamaya başladı...
  13. Elif Tekin

Vejeteryan olduğunu bile bile niye balık ısmarlama çabasına girmişti mahmut ?? gizemli bir şeyler dönüyor...
  14. Elif Tekin

Ben Geldim :)

hoş gelmişsen :p:D
  15. Elif Tekin

balık ipeğe benzediği için de onu yemeğe kıyamadı...=D
  16. Elif Tekin

Dergi Kapağı

@ALİAYGIR43 ben usta değilim :D sadece bakış açımla,düşncelerim ve hayal gücüm başka hani üstüme alınmıyorum :) @Ares ares öyle düşünmemen gerekir.Aksine senin söyleceğin şey ben buraya yaptığım çalışmayı koydum yorum yapılması için değişik insanlardan yorum alıp farklılık türetmem gerek demen...
  17. Elif Tekin

Dergi Kapağı

Çalışma çok düz olmuş yazı fontları olsun,görüntü olsun özellikle sağ taraf çok boş bütün herşeyi sol tarafa yığmışsınız paraşütün üzerine gene aynı şekilde yapabilirdiniz ama mesela yazılar paraşütte yazıyormuş gibi içine gömük bi şekilde olabilirdi ve madem bu bir dergi kapağı derginin içeriği...
  18. Elif Tekin

selaaamm

@HAYALİN Haklısınız daha 2 saat olmasına rağmen karıştırdım ortalığı :rolleyes:Hoş buldum.Teşekkürler :)
  19. Elif Tekin

selaaamm

@sebograph teşekkür ederim. =)
  20. Elif Tekin

Radyo Katalog Çalışması

Gelmeyin bu kadar üstüme ama el alışkanlığı arada kaçıyor.Tamam dikkat edeceğim girdiğim sınavlarda evet öss deneme sınavları.
Yukarı Alt