Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü

GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ Grafik Tasarımın başlıca ilgi alanı görsel iletişim sanatıdır. Bir grafik tasarımcının işi harf, rakam, figür ve resim gibi görsel elemanları organize ederek kitlelere mesaj iletmektir. İletişimi sağlamak için logo, afiş, billboard, ambalaj, kitap, dergi, üç boyutlu...
  2. Buse Türüdü

Gazi Üniversitesi Tanıtım

Gazi Üniversitesi, Ankara'da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara'da kurulan Gazi Üniversitesi, Türkiye'nin en niteliklii , yüksek öğretim kurumlarından biridir. Sanat eğitimi alanında Cumhuriyet tarihinin öncüsüdür. Büyük Türk ressam ve heykel sanatçılarının pekçoğu buradan...
  3. Buse Türüdü

Grafik yetenek sınavı hakkında

Merhabalar . 2 sene öncesinde seninle aynı yoldan geçtiğim için bir kaç tavsiye vericem. Öncelikle çalışmadan hiçbirşey olmuyor , çünkü çok güçlü rakiplerin var karşında tanımadığın. Mutlaka kurs eğitimi alman gerek ancak tanıyıp bildiğin ve güvendiğin , öğrencilerin çalışmalarının bulunduğu...
  4. Buse Türüdü

Şeker Tadında Bayramlar

Herkesin bayramını kutlarım , hayırlı bayramlar :)
  5. Buse Türüdü

Bazı Büyük Firmaların İlk ve Son Logoları

Applle ve Microsoft gibi lider markaların ; ilk logolarına bakın bir hele :) Paylaşım için teşekkürler ..
  6. Buse Türüdü

Logomuzu Kullanalım..

Link yenilenmiştir . Cdr,Ai, Pdf, Psd formatlarını içermektedir. Buradan indirebilirsiniz
  7. Buse Türüdü

Karakter tasarımı yapmak istiyorum, nasıl başlamalıyım?

Evet , kendi sitesinden indirdiğiniz zaman size 30 günlük deneme süresi tanınıyor . Ancak, 30 gün sonunda eğer orjinal program almazsanız deneme sürümünüz bitiyor ve programı kullanamıyorsunuz Mehmet Bey
  8. Buse Türüdü

Bilecik Kızıldamlar Köyü Camii | N.Tr.

Böyle bir hobi edinmeniz güzel bir şey :)
  9. Buse Türüdü

Düğün davetiyesi deneme çalışması

Türkçe karakter sorunu gözüme çarptı , onun haricinde kullanılabilir bir davetiye örneği olabilir :) Çalışmalarınızda başarılar..
  10. Buse Türüdü

Bilecik Kızıldamlar Köyü Camii | N.Tr.

Emeğinize sağlık.. Ancak Photoshop'da bu kadar ışık ayarı yapmanız fotoğrafın güzelliğini çoğu zaman öldürebilir Ayarı minumum derecede gerekli şekilde yapmanız , sizin çalışmalarınız ve fotoğraflarınız için görsel olarak çok daha iyi olucaktır.. Diğer çekimlerinizde ve çalışmalarınızda...
  11. Buse Türüdü

Türkiye Noterler Birliği Logo Tasarım Yarışması

Ödülü yüksek , güzel bir yarışma .. Mutlaka katılmak gerek
  12. Buse Türüdü

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun.

Hayırlı kandiller diliyorum bende herkese..
  13. Buse Türüdü

+1T Tasarım Günleri

Başta Zaman Gazetesi olmak üzere diğer gazetelerinde destek verdiği , bu yıl 7. düzenlenicek olan +1T Tasarım Günlerine başvuru sonucu olumlu olursa katılabiliyorsunuz. Programa üniversite mezunları veya üniversite ogrencileri katılabiliyor. Üniversitelerin sanat alanlarındaki uzmanlar...
  14. Buse Türüdü

Layerların yerini değiştirme

Layerları kilitlemiş olabilir misiniz acaba ? Layerların olduğu kısmın görüntüsünü yükleyebilir misiniz ?
  15. Buse Türüdü

yardim

Bundan 2 yıl önce bende senin gibiydim , kafam karışıktı ne yapacağımı bilmiyordum , acaba? diyordum hep. Eğer çizmeyi seviyorsan ve 1 sene boyunca herşeyden feragat edip kendini çizime adayacaksan , o sıkıntıya göğüs gerebileceksen kesinlikle bir kursa git ama sana yararlı olabilecek bi kursa...
  16. Buse Türüdü

Tabi ki kullanabilirsiniz İbrahim Bey, Ben teşekkür ederim .

Tabi ki kullanabilirsiniz İbrahim Bey, Ben teşekkür ederim .
  17. Buse Türüdü

Yetiştirilmek Üzere Grafiker , İstanbul / Avrupa Yakası

Gazi Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Kendimi geliştireceğim ve bildiklerimi pekiştirip şirkete katkı sağlayacağım , haftanın her günü İstanbul / Avrupa Yakası'nda çalışabileceğim bir yer arıyorum. Lise stajımı 1 sene boyunca matbaada yaptığım için , işyeri tecrübem...
  18. Buse Türüdü

Birbirinden güzel afiş vectorler

Link en son resmin altında verilmiş SufiTrance ; http://bc.vc/AU7hZk
  19. Buse Türüdü

Birbirine Benzer Ünlü Film Afişleri

Film izlemeyi seven biri olarak bişey hep dikkatimi çekmiştir , film afişleri hep birbirine benziyor ve afişlerde tema olarak sabit bişeyin üstünde duruluyor. Sanatsal bir blogda dolaşırken arşive eklemiştim bunları , bu kadar mı benzerlik olur diyebilirsiniz .
  20. Buse Türüdü

Photoshopda birlik zamanı

Forum ortamının asıl amacı zaten belirli konularda bilinen şeylerin , püf noktalarının insanlarla paylaşılmasıdır. Photoshop için söylüyorum ; tek bir fonksiyonla photoshopu biliyorum yahut herşeyi yapabilirim diyemezsiniz. Forumlarda hatta bu forumda Photoshop başlığı altında diğer forumlarda...
Yukarı Alt