Arama sonuçları

1. Rafet Sarıyar

bina giydirme calışması çalışma hakkında yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar

yok yok iki tarafta yok :) sağtarafta yol yok kaldırıldı
  2. Rafet Sarıyar

bina giydirme calışması çalışma hakkında yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar

Yazı üzerinde değişiklik yapamayacağımız için direk firmanın kendi karakterleri ile yapılacagı için görmenizin önemi olmadığını düşündüm :) Arkadaşlar fikirleriniz doğruldusunda düzeltmeleri yaptım teşekkür ediyorum sizlere, bu gün görüşmemiz var umarım olumlu gecer
  3. Rafet Sarıyar

alında o arac kalktı orada değil şu an sağ taraftaki yol ise komple duvar oldu o sorunda kalktı :)
  4. Rafet Sarıyar

Şener bey söyledğiniz yönde biraz efekt falan ışık oyunları birşeyler yaptım umarım kastettiğiniz budur
  5. Rafet Sarıyar

@5213 Giydirmeden ne anladıgımıza baglı olarak değişir arkadaşım, siz dijital baskı anladıysanız öyle değil kompozit ve silikon cam kaplamaktan bahsetmekti amacım ve anlayan arkadaşların yardımcı olacağını düşünmüştüm konuyu açarken örneğin şener bey anlamış ki fikir vermiş. eleştirilerimizde...
  6. Rafet Sarıyar

Bina giydirme çalışması ; Arkadaşlar çizimler kendime ait birşeye benzettim sanırım ama gördügünüz hataları paylasırsanız müşteriye gitmeden düzeltmek isterim
  7. Rafet Sarıyar

böyle bir eli ilanı hazırladım yorum bekliyorum teşekkürler

paylaşımın faydası işte on numara fikir, market arabası dolduruldu :) teşekkürler
  8. Rafet Sarıyar

Yeni logo denemem

aslında anlatmakta zorlanmış olabilirim veya tam anlatamamış olabilirim kaba taslak çizim olarak göstermek daha mantıklı geldi :) hatta kalem yerine bir tüy dahamı güzel olurdu acaba neyse fikir vermesi amacı ile öylesine cizildi kolay gelsin
  9. Rafet Sarıyar

Yeni logo denemem

Aslında fikir olarak güzel olmasına rağmen çalışma olarak bir hayli eksik oldugunu söyleyebilirim örneğin kağıt üzerine yazı gibi gözükmesi düşünülmüş ama o şekilde gözükmüyor bu çalışmayı tamamen sol taraftaki kağıt üzerinde yapsanız yani aynen arkadaşımın dediği gibi köşesi kıvrılmış bir kağıt...
  10. Rafet Sarıyar

aslında aynen dediğiniz gibi ilk calışmayı yapıp yollamıştım işin sahibine ancak su ve tüp koyun başka bir şey istemiyorum dedi bende değiştirdim markalarıda sildim bu arada :)
  11. Rafet Sarıyar

Böyle birşey hazırladım ama uygunmudur diye fikir almak istedim önlü arkalı el ilanı arkadaşlar yorumlar lütfen
  12. Rafet Sarıyar

Photoshopda video acma sorunu

Photoshop C6'da Video Timeline Paneli -Mustafa Sönmez tarafından editlenmiştir
  13. Rafet Sarıyar

Photoshopda video acma sorunu

bakıyorum anladım sanırım sorununuzu bilgi vericem
  14. Rafet Sarıyar

Müşteri isteklerine tercüman olan tasarım tablosu

bir yerde hata yapmışım onu anladım sanırım '' make it look like apple / tabletteymiş gibi gözüksün --- karşısındada bir tablet görüntüsü ve '' bu font uygundur'' diyor .... Öncekindede amma sallamışım şimdi dikkat edince :)
  15. Rafet Sarıyar

Müşteri isteklerine tercüman olan tasarım tablosu

Umarım Hatasız çevirebilmişimdir hatam varsa affola :)
  16. Rafet Sarıyar

Photoshopta T-shirt Tasarımı

@Ada BULUT ozaman başlıyalım; 1- ölçü olarak baskı yapılacak genel işlerinizde 300 Dpi çalışmak önerilir photo shopta image size' a tıklandığında uygulayacagımız alanın ölçüsü net olarak belirlernir örnek bir T-shirt için30cm en 40cm boy ise o değerler girilir çözünürlük 300 dpi olarak seçilir...
  17. Rafet Sarıyar

Nasıl Yapılıyor

Photoshop için kpt diye bir filtre var (daha bir çoguda var gerçi :) ) bu KPT yi bir yerlerden indirip photoshop içine kurarsanız onu uyguladıgınız zaman farklı değerler verip bunu yakalayabilirsiniz, photoshop un kendi içindede blur efekti falan var onunlada yakalayabilirsiniz bunu fakat KPT...
  18. Rafet Sarıyar

deneme

doğru yoldayız devam :)
  19. Rafet Sarıyar

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

tesekkurler güzel paylaşım için
  20. Rafet Sarıyar

Mephis_Kartvizit

evrim hanım işte bu güzel bir çalışma olmuş( birde mavi kısımları bordomu denesek), ancak sizin çalışmalara bakıyorumda şahıs ismleri bulunmuyor kartlarda genelde acaba ilavemi etsek :) elinize sağlık
Yukarı Alt