Arama sonuçları

1. Rafet Sarıyar

Kbr_Restaurant

H-D ... Hocam çok kaliteli bilgiler veriyorsunuz teşekkürler Kübra hanımada bir dip not güzel çalışma ancak telefon eksik kartvizitin esas amacı insanların bize ulaşmasını sağlamak :) iyi çalışma olmuş yinede
  2. Rafet Sarıyar

el yapımı deri saat kordonu

size bir tavsiye sadece pimin bulunduğu kısmı bir maket bıçağı ile tıraşlayarak inceltin ve tekrar yapıştırıp öyle deneyin sorun kalkacaktır elinize sağlık
  3. Rafet Sarıyar

Tasarım Aşamasındaki Logo İçin Önerileriniz Lütfen.

yazılarda kullanılan kenar çizgileri kalkmalı diye düşünüyorum Şina inşaat yazısının altında bulunan yazılar okunmuyor ve bence onlar küçük harflerle yazılmalıydı diye düşünüyorum.(tabi baş harfleri büyük olmalı :) )italik olmamalı galiba birazda renklendirip fontu değiştirirsek olacak gibi
  4. Rafet Sarıyar

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

kaliteli bir çalışma tebrikler
  5. Rafet Sarıyar

2 Nisan Dünya Otizm Günü Afiş Çalışması

10 numara bir çalışma olmuş bence elinize sağlık sade ve anlatıcı
  6. Rafet Sarıyar

Çalışma

Allah Uçak kazası vermesin nediyelim :)
  7. Rafet Sarıyar

oxford un aslanlı logo vektörü lazım

bayrağa dikkat etmemişim sıkıntılı olmuş onuda giderip tekrar paylaştım isterseniz bunun cdr sini verebilirim ince çalışmalarını yapabilirsiniz
  8. Rafet Sarıyar

oxford un aslanlı logo vektörü lazım

Can sıkıntıssından birde ben yaptım kaba taslak yapıldı broşur için deyince cok büyük kullanmıyacagınızı düşünerek detaylı calışılmadı ancak iş göreceğine inanıyorum umarım işinize yarar, eğer yararsa vektörelide mevcut yükler size indirme linkinide yollarım
  9. Rafet Sarıyar

Yaratıcı Bir Reklam Kampanyası

tasarımcılık bu olsa gerek pes diyorum :)
  10. Rafet Sarıyar

Türkçesi varken Neden Yabancı Olanı Kullanıyoruz?

Tesekkürler Faruk bey bende 43 yaşında biri olarak her geçen gün Türkçemizin kaybolup gitmesine emin olun sizin kadar üzülüyorum. Dün akşamdan size küçük bir örnek vermek istedim 11 yaşında bir kızım var ve ödev olarak öğretmeni Gençliğe hitabe yazılacak ve ezberlenecek demiş, yazdı yazmasına...
  11. Rafet Sarıyar

Logo tasarımı hakkında fikirleriniz

@Erkal COŞKUN :) katılıyorum gereksiz olmuş sadece ''a''yı ters cevirsem yetecek gibi
  12. Rafet Sarıyar

behsettiğiniz ilk logoda ufak tefek oynamalar yaptım ne dersiniz
  13. Rafet Sarıyar

yapıcı eleştiriler için tesekkürler
  14. Rafet Sarıyar

Arkadaslar aranıza yeni katıldım bir gayrimenkul firmasının ilk çalışmaların başladık ve tabiki logo ile giriş yaptık lütfen çalışmalar üzerindeki fikirlerinizi belirtirmisiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
  15. Rafet Sarıyar

İnşaat Logo Tasarımı

hazır logo kullanılmış sizinki sadece renklendirme calışması olmuş diyebiliriz
  16. Rafet Sarıyar

Genç asya dergisi kapak ve logo çalışması

genc asya yazısının altındaki çizgi en sonda yukarı cıkmamalı diiye düşünüyorum bende
  17. Rafet Sarıyar

aperatif için yaptığım el ilanı

Bahar Aperatif yazısında cok abartılı contur kullanılmış bence
  18. Rafet Sarıyar

Corel'de Yaptığım Deneme Çalışması

yeni çalışmalarda perspektiflere daha dikkat etmelisiniz bence ''Sound'' yazı karakteri keskin köşeleri olan bir çizim için uygun bir karakter değil ayrıca yazı turuncu + siyah olsa daha hoş olabilirdi :) emeğine sağlık
Yukarı Alt