Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

3. İstanbul Grafikerler buluşması

Karadeniz toplantısı olursa bende gelirim Figen Hanım, yalnız değilsiniz oralarda:D
  2. Buse Türüdü

Old Style (60 Adet) {1024x1024} 300dpi

Bu tür patternleri seviyorum. Kimi yerlerde çok güzel duruyorlar. Paylaşım için teşekkürler Yusuf Bey
  3. Buse Türüdü

99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

Link yenilenmiştir.. http://rapidshare.com/files/250279843/Flash_Menus.rar.html
  4. Buse Türüdü

Logomuzu Kullanalım..

İlk mesajımdaki Link yenilenmiştir.. Buradan İndiriniz
  5. Buse Türüdü

KompLe kurumsaL KimLiK Paketi 4 Adet

Tam olarak içeriği Nedir?? *Kurumsal kimlik paketi eklentileri olan; Zarf-Antetli kağıt-Kartvizit-Logo vs. leri içermektedir.
  6. Buse Türüdü

3. İstanbul Grafikerler buluşması

Bir önceki buluşmaya katılmıştım. Ancak bu sabah 3 Temmuz Cuma günü için otobüs bileti aldım. Buluşmaya katılamadığım için gerçekten çok üzgünüm :( Sizlere iyi vakitler geçirmenizi diliyorum..
  7. Buse Türüdü

Merhaba..

Forumu beğenmenize sevindik. Hoşgeldiniz sayın orange, İyi forumlar diliyorum..
  8. Buse Türüdü

Günlük Hayatta Hangi Tuşu Kullanmak İsterdin?

Ben "power tuşunu kullanırdım doğrusu..
  9. Buse Türüdü

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

Öncelikle Grafikerler.Org için diyorum. Ardından Eğitim > Sohbet amaçlı > Müzik ve Can sıkıntısı diyebilirim.. :)
  10. Buse Türüdü

Günlük Hayatta Hangi Tuşu Kullanmak İsterdin?

* siz hangi tuş olmak isterdiniz?
  11. Buse Türüdü

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

Sizi saatlerce bilgisayarın karşısında tutan ve internete bağlayan şey nedir??
  12. Buse Türüdü

oyunlardan söz açılmışken

Valla Fatih Bey, bu oyunlara bilgisayar dayanır mı:D
  13. Buse Türüdü

Piramit Menü

"PRAMIT CAFE" mi yoksa "PRAMİT CAFE"mi? Beyaz alanlar çok sade olmuş, Emine Hanım ve Yaşar Bey'e bu konuda katılıyorum. Menüde neden "Nargile çeşitleri" alta kaymış? Hadi alta kaymış, neden çizginin üzerinde bırakılmış? Aynı şekilde Nargile resmi'nde de aynı şeyi görüyorum. Bunların...
  14. Buse Türüdü

Şu Resimdeki Fontu Ariyorum

http://new.myfonts.com/WhatTheFont/ Bi şu siteye bakın,resmi upload ediyorsunuz ve fontun ismini-benzer fontları-font isimlerini size veriyor. Ben resimi upload ettim, birkaç sonuç çıktı, bir de siz deneyin isterseniz.. Umarım yardımcı olur.
  15. Buse Türüdü

Macromedia Freehand Mx Gorsel Egitim Seti

Tam da freehand'i öğrenme çabası içerisindeydim Erkin Bey :). Çok iyi Oldu.Teşekkürler..
  16. Buse Türüdü

Telefonlar cdr

Teşekkürler Yaşar Bey paylaşım için. Kimisi çok gerçeksi gözüküyor :)
  17. Buse Türüdü

Photoshop çalışmalarım

"Hoşgeldimm" adlı konunuzda okudum. Güzel sanatlar fakültesi mezunuymuşsunuz, ayrıca uzun yıllar resim öğretmenliği yapmışsınız.. Gerçekten hepsi birbirinden harika.Hele ki konu altında sadece brushlarla yapıldığı yazıldığını görünce gerçekten çok şaşırdım :) Tebrikler Hocam. Yeni...
  18. Buse Türüdü

Hoşgeldimmm:-)

Hoşgeldiniz Günel Hanım, iyi forumlar diliyorum.
  19. Buse Türüdü

Türkiye Haritası // Vektörel

Link yenilenmiştir.. Umarım geç kalmamışımdır Abdullah Bey :)
  20. Buse Türüdü

Usb!!

Neler çıkartıyorlar.. Ben gözLük usb'sini alırdım heralde. Sürekli gözümde gözlük var. Usb'de taşımış olurum aynı zamanda:)
Yukarı Alt