Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

BÜKEY DVS After Effects Görsel Eğitim Seti

* 10.part'ı tekrar ndirmeyi deneyin birde.. Dosya Bozuk hatası vermesi'de 10. parttan kaynaklanıyor olabilir.
  2. Buse Türüdü

katolog kapağı çalışması

@divana Sayın divana, bu size özel bişey değil. Herkes "olmamış, güzel değil, beğenmedim " derse üyemize nasıl yardımcı olucaz? Eksi ve artı yanlarını nasıl anlatacağız? Lütfen kişisel olarak algılamayın.. Saygılarımla.
  3. Buse Türüdü

coreldraw da vector resim yapmak kylie minogue

Şu anda videoya baktım ki, sanırım videoda bi problem var. Telif hakları dolayısıyla video gösterimden kaldırılmış..
  4. Buse Türüdü

Yardım etmek istiyorum

Nedemek efendim:) İyi forumlar..
  5. Buse Türüdü

Çantalar Valizler Vektörel

Teşekkürler Yaşar Bey. Hazır yaz mevsimindeyiz. Tatil planları da var. Güzel bi paylaşım oldu :)
  6. Buse Türüdü

Yardım etmek istiyorum

selamlar Harun Bey, desenlerinizi resim olarak eklemek isterseniz aşağıdaki linki takip ediniz.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/11539-foruma-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html eğer Dosya olarak yüklemek isterseniz aşağıdaki linki takip etmenizi öneriyorum...
  7. Buse Türüdü

merhaba arkadaslar

Hoşgeldiniz.. iyi forumlar
  8. Buse Türüdü

katolog kapağı çalışması

Güzel bir çalışma olmamış? Sayın divana neye göre güzel olmamış? Beğenmediğiniz noktaları söylerseniz daha açıklayıcı olur, hem sistematik arkadaşımıza da yardımcı olmuş oluruz. Çalışmalarını düzeltme konusunda değil mi?
  9. Buse Türüdü

CoreL_Draw EL Kitabı.. Çok FaydaLı...

@guralll Rapidshare, genellikle herkesin kullandığı bir upload merkezidir.Eğer downloaddan yakınıyorsanız, beklemek yerine modemi aç-kapa yapın, yada modeme kıyamam derseniz rapidshare hesabı alabilirsiniz.. Ayrıca, forum içerisindeki mesajlarınızı daha sakin ve özenli bir şekilde yazarsanız...
  10. Buse Türüdü

katolog kapağı çalışması

aynı soruyu daha nekadar farklı konular altında sormayı düşünüyorsunuz??? Ayrıca, yazdığınız mesajlara gelen cevapları kontrol ederseniz sorunuzun cevabını bulacaksınız.. Lütfen daha dikkatli olalım.
  11. Buse Türüdü

Mutfak Görüntüleri

Teşekkürler Yaşar Bey
  12. Buse Türüdü

Freehand'de Otomatik Kros Özelliği (Resimli Anlatım)

teşekkürler Yaşar Bey
  13. Buse Türüdü

Freehand'de Otomatik Kros Özelliği (Resimli Anlatım)

Yaşar Bey link kırılmış, yenileme şansınız varmıdır?
  14. Buse Türüdü

çizgi film Efekti

sayın asiyar, Aşağıdaki ders ingilizce ama belli noktalarında size yardımcı olabilir.. https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/12988-pop-art-nasil-yapilir-ders.html
  15. Buse Türüdü

Sinema Afişi Yapımı (Güzel bir Anlatım)

Öncelikle ders için teşekkürler Yusuf Bey. İngilizce dersler paylaşıyorsunuz, bence hiçbir problem yok. Görsel olarak ayrıntılı olmasa da anlatılmış zaten.. İngilizce anlatımı çeşitli çeviri sitelerinden türkçeye çevirerek az-çok yapılabilir diye düşünüyorum. En azından ben öyle yapıcam :)...
  16. Buse Türüdü

eski İSTANBUL Resimleri

Derya Hanım, dosya bozuk değil, tekrar download ettim bir problem göremiyorum. Lütfen dosyayı tekrar indirmeyi deneyin.
  17. Buse Türüdü

eski İSTANBUL Resimleri

Link yenilenmiştir..
  18. Buse Türüdü

eski İSTANBUL Resimleri

Şu anda evde olmadığım için, resimlerde yanımda bulunmuyor. En geç yarın öğlene kadar sanırım linki yenileyebilirim...
  19. Buse Türüdü

Aridi Clipart Collection - 36SD { 2.38 Gb }

Teşekkürler Yusuf bey
  20. Buse Türüdü

Merhabalar

Hoşgeldiniz sayın echo; Forum içerisinde keyifli ve bilgili zamanlar geçirmeniz dileğiyle..
Yukarı Alt