Arama sonuçları

1. fotokanki

Grafitti Fontlar (Çılgınlar İçin)

bunlar çok çılgın tşkrler :D
  2. fotokanki

TürkCell Tavugu

emeğine sağlık
  3. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

hocam çok haklısın kapak kapaklıktan çıkmıştı ama bi dahaki çalışmamda sade ve öz iyi bi çalışmayla çıkıcam karşınıza tiyoları aldım tkrar tkrar tskrler ilginiz için :)
  4. fotokanki

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

adım murat seviyom karamurat heyttt çekilinnn ordan:p:p
  5. fotokanki

gogo ıpod çalışmam

ı pod havada kalmış sanırım tşkrler hocam yorumun için
  6. fotokanki

gogo ıpod çalışmam

yarışma için yapmıştım yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum
  7. fotokanki

herkeze selamlar

h.g buysem benim açtıgım konudasın ona göre he:p hehe:D:D
  8. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

hocam sizide bayağ bi uğraştırdım nese artık bi dahaki kapagımla karşınızda olucam:Pp tşkrler saol hocam
  9. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

hmm şimdi hayalin hocam şimdi dicem sen gerçekten kör cahilsin diceksin:D bu trammını ver dedinya yaw tram ne ve nasıl kullanılır varsa halk dilinde anlamı anlatır sölersen ona göre yapacam hehehe:==))):D:D:p
  10. fotokanki

hangi meslekteniz

fotografçıyım:D
  11. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

evt baskıya gitmicek sadece bu benim denemem oldu daha yolun başındayım siz değerli ustalara tşkrler her türlü eleştiriye açıktır ben bu işi öğrencem başka yolu yok :) hayalin en kısa zamanda dediklerini uygulayıp koyucam kitapta Background olarak sade düz bi renkmi atayım ?
  12. fotokanki

sitemize nasıl ulaştınız ?

ya ben önceden duymuştum bi arkadaştan üye oldum isimbenzeri diğer siteye üye olmuşum hatta paylaşım bile yaptım :( ama dogru yolu buldum ::)
  13. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

dediğim gibi amötör olarak yaptıgım fotografçıda yaptıgım şeyler grafikerliğin yanından geçmez malum rötuş dekupe vb. ama grafikerleğe karşı ilgim var diğer yorumlarınızı bekliyorum tşkrler 412 beni aydınlattıgın için mutlaka dediklerini dikkate alıcam
  14. fotokanki

İlk Kapak Tasarımın

ilk kapak tasarımın biliyorum çok amötör :D ama yorumlarınızı bekliyorum.
  15. fotokanki

herkeze selamlar

h.b tşkrler herkeze ben hemen paylaşıma başlayım:)
  16. fotokanki

herkeze selamlar

Mrb Ben Murat fotorafçıyım grafikerliğe karşı ilgim var inşllh siz ustalarımdan bişeyler öğrencem herkeze hayırlı günler dilerim
Yukarı Alt