hocam çok haklısın kapak kapaklıktan çıkmıştı ama bi dahaki çalışmamda sade ve öz iyi bi çalışmayla çıkıcam karşınıza tiyoları aldım tkrar tkrar tskrler ilginiz için :)
hmm şimdi hayalin hocam şimdi dicem sen gerçekten kör cahilsin diceksin:D bu trammını ver dedinya yaw tram ne ve nasıl kullanılır varsa halk dilinde anlamı anlatır sölersen ona göre yapacam hehehe:==))):D:D:p
evt baskıya gitmicek sadece bu benim denemem oldu daha yolun başındayım siz değerli ustalara tşkrler her türlü eleştiriye açıktır ben bu işi öğrencem başka yolu yok :)
hayalin en kısa zamanda dediklerini uygulayıp koyucam kitapta Background olarak sade düz bi renkmi atayım ?
dediğim gibi amötör olarak yaptıgım fotografçıda yaptıgım şeyler grafikerliğin yanından geçmez malum rötuş dekupe vb. ama grafikerleğe karşı ilgim var diğer yorumlarınızı bekliyorum tşkrler 412 beni aydınlattıgın için mutlaka dediklerini dikkate alıcam
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.