Virüs Bulaşır mı,Bulaşmaz mı?
Çok klasik bir soru ama karşıma çıkan deneyimlere bakarak "virüslü" cevabını vermeden geçemeyeceğim..
İnternetteki web sayfalarından,limewire.. gibi download programlarından mp3'ler videolar indiriyoruz. Belki bazılarında virüs yoktur (ki bana denk gelmedi:) ) ama...
evet mac'ler her zaman daha iyi ama mac'lerin fiyatları bilgisayarlara göre kat kat pahallı..Bu yüzden yine mac kullananlar var, ama çoğunluk windows işletim sistemli bilgisayar kullanıyorlar..
Conficker solucanı Windows PC'leri ele geçirdi ve sessizce bekliyor. Peki uyandığında ne olacak?
Conficker adı verilen bir bilgisayar zararlısı, son raporlara göre dünya üzerinde Windows işletim sistemine sahip bilgisayarların %6'sını ele geçirmiş durumda. Bu rakamı paylaşan Panda anti-virüs...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), “Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2008 Nüfus Sayımı Sonuçları”nı açıkladı.
Buna göre 2007 yılı itibariyle 70 milyon 586 bin 256 kişi olan ülke nüfusu, 930 bin 844 kişilik artışla 2008 sonunda 71 milyon 517 bin 100 kişiye ulaştı.
Bunun 35 milyon 901 bin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.