Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Google'den Yeni Hizmet..

İnternet devi Google, çok sayıda kitabı kamuoyunun kullanımına sunduğu sanal kütüphanesine bundan böyle bazı tip cep telefonlarıyla da ulaşmanın mümkün olduğunu açıkladı. Google şirketi, ABD'den1,5 milyon ve diğer ülkelerden 500 bin kitabın bulunduğu Google Book Search uygulamasının mobil...
  2. Buse Türüdü

Corel Draw ile animasyon

Estağfurullah Ercan Bey..:) Aşağıdaki verdiğim linkten nasıl resim yüklenir öğrenebilirsiniz.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  3. Buse Türüdü

Apple'ın elması şimdi de armutla savaşıyor!

Bir Hackintosh daha: Apple'ın başı şimdi de armut logolu "PearC" sistemler ile dertte. Apple'ın klonlarını üretmekten geri kalmayan şirketlere bir yenisi daha eklendi. Almanya'Da kurulu bulunan HyperMegaNet UG isimli şirket, 'PearC' adını verdiği yeni bir klonla kullanıcılarının karşısına...
  4. Buse Türüdü

2009 Karışık İmajlar

Paylaşım İçin Tşk. Sait Bey..
  5. Buse Türüdü

Logomuzu Kullanalım..

Selam.. Forum içerisinde paylaştığınız görsellerden,Hazırladığınız derslerde kullanabileceğiniz Grafikerler.Org Forum Logoları aşağıdaki linkte mevcuttur. Dosyanın İçerisinde; Grafikerler.Org'un Logolarının PSD ve CDR Formatları mevcuttur.. Her zaman Sunduğunuz, Bizlerle...
  6. Buse Türüdü

Karışık Psd Dosyaları

Linklerde herhangi bir problem bulunmamaktadır Pınar Hanım.. verdiğim linki inceleyerek Nasıl dosya indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.. İşte Link: https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html
  7. Buse Türüdü

Müzik Aletleri (Gitar, Keman)

Paylaşım için teşekkürler Sait Bey.
  8. Buse Türüdü

Türkçe Konuş! Görselleri

Güzel Bir örnek vermişsiniz Aslında Burçin Hanım.. Televizyonda Bile Bunları Görüyorsak, Biz gençlerde bunlardan örnek alıyoruz demekki..
  9. Buse Türüdü

logo çalışması

Zamanla herşey olur Aslı Hanım, siz yeter ki öğrenmeye çalışın, çabalayın, çalışmalar yapın, Günden güne geliştiğinizin farkına varacaksınız o zaman.. iyi çalışmalar.
  10. Buse Türüdü

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

ehehe, Gelicem Gelicem:D
  11. Buse Türüdü

İsmimi silmediğiniz iyi olmuş, bazı değişiklikler nedeniyle karar değiştirdim, Bende Geliyorum.. Pazar günü görüşmek üzere.. :)
  12. Buse Türüdü

Türkçe Konuş! Görselleri

Çalışmalar gerçekten başarılı, Konu zaten ayrı bir önemli.. Türkçe'miz nereye gidiyor? Zaman Zaman bizlerde konuşuyoruz ama Bazı kesimler Türkçe'yi değil Turkche'yi kullanıyor artık.. Elinize sağlık.
  13. Buse Türüdü

Arkadaşlar Çok üzgün olduğumu getirerek söze başlayayım. Çeşitli Sebeplerden Dolayı Bu buluşmayada katılamıyorum. Gerçekten üzgünüm, Bir dahaki sefere Mutlaka Katılacağım. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler:)
  14. Buse Türüdü

Merhaba

Hoşgeldiniz, İyi Forumlar..
  15. Buse Türüdü

Bez üzeri Bayrak

Plaka konusunda Emine Hanım'a katılıyorum. Onun haricinde güzel olmuş. Ellerinize sağlık..
  16. Buse Türüdü

Ünlü virüs Atatürk Havalimanı’nda

Bu virüsler Yüzünden Bilgisayarımın Ömrü en az 5 Yıl Geriledi:D
  17. Buse Türüdü

Hafıza Kaybına Dikkat !

Bir yeni Maddede Ben ekleyeyim.. 7-Cola-Fanta gibi Gazlı İçecekler Unutkanlığa Sebep Olmaktadır, Bu gibi Gazlı İçeceklerden Kaçınmak En iyisi.. :)
  18. Buse Türüdü

Yeni Mac Mini’ler Mart ayında gelecek

Tabi özelliklerine göre değişir ama Mac için 500-700$ iyi gibi.. Bilgiler için teşekkürler..
  19. Buse Türüdü

Google, yakınlarınızın nerede olduğunu gösterecek

eheheh Aynen Öyle vallahi :d
  20. Buse Türüdü

Oh Ne Güzel, Hep Birlikte Gidicez.. Hadi Arkadaşlar Gelen Yokmu? 20 Yapalım..:)
Yukarı Alt