Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

tipografi nedir?

Bilgiler için Teşekkürler hocam
  2. Ömer YILDIZ

eps, psd, ai uzantıları gösteren program.

güzel bi program hemen indiriyorum, psd leri görmek için photoshopta açmama gerek kalmayacak artık. ellerine sağlık.
  3. Ömer YILDIZ

Atatürk resimleri

Teşekkürler duygu hanım.
  4. Ömer YILDIZ

bir adet yaglıboya tablo (röprödiksiyon)

@sero60 Bence okadarda kolay bi iş değil el sanatı. sizin özel yetenekleriniz varsa bilemem ama Sizden başka kolay olduğunu iddia eden olmadı. Rica etsem bizimle tablo çalışmanızı paylaşırmısınız?
  5. Ömer YILDIZ

En komik reklam tasarımları

@Burak Bencede Bırak burak:D hiç hoş bi görüntü değil çünkü
  6. Ömer YILDIZ

coreldraw plug-ing

Arkadaşım bende denedim oluyor. Mehmet hocanın bahsettiği plug in ler kendi başlarına birer program setup a basıp Kuruyorsun yama gibi bişey. bi tanesini ekledim aşağıdaki linden indir dene istersen. BURADAN indir Şifre: www.grafikerler.org
  7. Ömer YILDIZ

Resimlerinize sis ekleme ( resimli anlatım )

Merhaba, Resimlere sis eklemenin çok basit bir yolunu göstereceğim size. Gerçekçi bir sis yaratabilmek için işin sırrı yoğunluğunu değiştirmek; Sis eklemek istediğiniz resmi açın Yeni bir layer oluşturun( her zaman olduğu gibi Ctrl+Shift+Alt+N ile) Geniş ve yumuşak uçlu bir fırça seçin...
  8. Ömer YILDIZ

Neon yazı efekti 2 !!!!!!!!!! (bakmadan geçme)

thank you kate. we are waiting you again
  9. Ömer YILDIZ

sorry kate but our all users are turkish except you. unfortunetly , it is impossible to do this.
  10. Ömer YILDIZ

welcome to our forum kate.. this is a turkish forum. we are very glad to see you in here
  11. Ömer YILDIZ

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@reyhan usta Tam olarak nerde sorun yaşıyorsunuz?
  12. Ömer YILDIZ

6000 Kadar Gradient

Guzel bi arşiv paylaşmışsın, teşekkürler ellerine sağlık.
  13. Ömer YILDIZ

Herkese selamlar

@desinatör sizi tekrar aramızda görmek güzel,
  14. Ömer YILDIZ

Fırçalardan şaheserler yaratmak ( resimli anlatım )

Merhaba Bilgisayarınızda çok çeşitli fırçaların bulunduğuna eminim. Şimdi size bu fıçaları nasıl çok iyi sanat eserine dönüştürebileceğini öğreneceğiz. Burada orjinal imajımızı görebilirsiniz Bu ders için basit bir gül fırçasını kullanacağız.( Gül Fırçasını BURADAN İNDİRİN) Bir...
  15. Ömer YILDIZ

Bu senenin en beğenilen logoları

Dediğiniz gibi jpeg olarak konuya ekleseydi daha güzel olurdu ama Arkadaş bu şekilde paylaşmış bizimle.
  16. Ömer YILDIZ

People Vector Clip-Art

free Butonuna tıkladığında " Download ticket reserved. In 0.6 minutes your download will be ready. Avoid the need for download tickets by using a PREMIUM account. Instant access!" böyle bi yazı çıkarsa karşına, rakamların 0 olmasını bekle sonra Çıkan karakterrleri gir download et.
  17. Ömer YILDIZ

Diyar Piliç Logosu

Birinci eklediğin Logo daha güzel, ikincisi Çok basit duruyor, Duygunun el attığı belli oluyor. teşekkürler paylaşım için.
  18. Ömer YILDIZ

pattern serisi

paylaşım için teşekkürler sMile
  19. Ömer YILDIZ

Herkese selamlar

Hoşgeldin ufuk
  20. Ömer YILDIZ

Merhaba Demek İçin....

Merhaba arkadaşım ,birbirimizle yardımcı olacağımızı düşünüyorum. Aramıza hoşgeldiniz
Yukarı Alt