Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Fotoğraftan leke temizleme

Yeni başlayanlar için iyi bir ders hazırlamışsınız. elinize sağlık.
  2. Ömer YILDIZ

Slm grafikerler :)

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.
  3. Ömer YILDIZ

destanlaşan türküler

Font kullanımı baya zayıf olmuş. Daha ruh sahibi fontlar kullansaydın. yazıların etrafındaki beyazlık cok fazla sırıtmış ve gercekten bevel efektide cok sırrıtıyor biraz daha estetik olursa oldukca hoş olacaktır 2. çalışmada ise resimdeki Aşık veysel yanılmıyorsam ve zeminde kaybolmuş aşık...
  4. Ömer YILDIZ

bir tasarımcının en çok kullandığı 2 komut

Sadece tasarımcıların değil bütün internet kullanıcıların kullandığı bir komut bu.
  5. Ömer YILDIZ

serigrafi nedir?

Faydalı bilgiler mehmet hocam ellerin dert görmesin.
  6. Ömer YILDIZ

PHOTOSHOP ta biraz düzeltme

Merhaba, bir kaç düzeltme ile hanımefendiyim genç ve güzelleştirmişsin Farkedilen değişiklikler: dudak, burun, yüz hatları, ve saçlardaki düzeltmeler başarılı olmuş. kısaca özetlersek ölü resmi (bakışı) canlandırmışsın. oldukça iyi bir çalışma olmuş, ellerine sağlık.
  7. Ömer YILDIZ

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

Merhaba arkadaşlar 3boyutlu bir modelin yumuşak bir dokunuşla nasıl eskiz çalışmasına dönüştüğünü göstereceğim. Şimdi aşağıdaki şekli photoshop ta açalım Layer i " Layer 1 " olarak yeniden adlandırın.( bu sayede dersi takip etmeniz kolaylaşır) Layerı çoğaltın( CTRL+J ile) , sonra bu...
  8. Ömer YILDIZ

Güzel Cam Obje

Başarılı bi ders olmuş Burak ellerine sağlık
  9. Ömer YILDIZ

Emprime desen psd dosyaları

Birşey değil arkadaşım. umarım işinize yarar. Tanışmak için yanlış Konudayız:) merter de oturuyorum.
  10. Ömer YILDIZ

Merhaba

Hoşgeldin aramıza..
  11. Ömer YILDIZ

Fotoğraflarınıza ışık eklemek ( resimli anlatım )

Evet filter > render > lighting effects seçeneğini kullanarakta ışık efekti verebiliriz. Teşekkürler,
  12. Ömer YILDIZ

Merhaba

Merhabalar seda hoşgeldiniz.
  13. Ömer YILDIZ

sohbet

Merhabalar
  14. Ömer YILDIZ

Fotoğraflarınıza ışık eklemek ( resimli anlatım )

Fotoğraflarınıza ışık eklemek Merhaba Bugün size fotoğraflarına nasıl ışık ekleyeceğinizi göstereceğim Repertuarınızdaki fotoğraflardan bir tanesini açınız.eğer elinizde yoksa benimkini kullanabilirsiniz. Işık efekti eklemek istediğiniz fotoğrafı açın. Layer ı çoğaltmak için...
  15. Ömer YILDIZ

ilk çalışmam

İlk çalışman olmasına ragmen fena değil. ancak yazıları okumakta zorlandım biraz süleyman. şimdiki çalışmalarınıda bekliyoruz.
  16. Ömer YILDIZ

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

@xxxmatraxxx Neyi yaptınız Ne olmadı? anlamadım biraz daha açarmısınız sorununuzu.
  17. Ömer YILDIZ

1500 CDR formatında LOGO

Teşekkürler
  18. Ömer YILDIZ

HerKeSE SLM :)

Merhaba Aramıza hoşgeldiniz
  19. Ömer YILDIZ

sohbet

merhabalar
  20. Ömer YILDIZ

HerKeSE SLM :)

Merhaba papatya doğru yerdesin:) Hoş geldin.
Yukarı Alt