Güzel başarılı bi çalışma olmuş arka fon çok hoşuma gitti, boyun kısmı çok göze çarpıyor onun dışında herşey çok güzel ellerine sağlık. paylaşım için teşekkürler.
Çalışmanı yanlış yere açmışsın arkadaşım. gerekli yere taşıyorum.
hadi başlayalım. Bu ders için ben bir elma kullandım(siz domates yada portakalda kullanabilirsiniz)
Bir doküman açın(1000 x 1000 piksel)
" Magic Eraser Tool " aracı ile gri fonu silin
Sonra elmayı dökümanınıza sürükleyin
Şimdi işin eğlenceli kısmı geliyor.
Yeni bir layer oluşturun...
Hertarafta olup olmadığı bizi ilgilendirmez biggboss, üyelerimiz istediği dersleri bulabilsinler bu sitede, ayrıca hiç bir yerde olmayan derslerimiz de var,
Ay ın boyutu bu manzaraya göre çok büyük, ağaçların yansıması güzel fakat ay yansıması olmamış durgun suda net çıkması lazım. başarıların devamını dilerim
@cansu
Tam olarak nerde sorun yaşadığınızı söylerseniz yardımcı oluruz. Aşağıdaki linke tıklayın nasıl indirileceği konusunda bilgi verilmiştir.
https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696/index.html
Bigg_boss Güzel bi ders hazırlarmışsın fakat anlatımında biraz eksiklik hissediyorum, yeni başlayanlar için biraz daha açıklayıcı olsaydın iyi olurdu. ellerine sağlık.
Selam Arkadaşlar,
Bugün size duvar kağıdı olarak yada web sitenizde fotoğraf portfolyonuzda mükemmel bir şekilde kullanabileceğiniz hoş bir efekti nasıl yapacağınızı göstereceğim.
Bir sayfa açın (lütfen aşağıdaki değerlere sahip bir sayfa olsun)
Pencil Tool(kalem aracı)nı açın. Brush...
Merhaba arkadaşlar
Siyah fonlu yeni bir doküman ile başlayalım(CTRL+N ölçüsü 600 x 600 piksel olmalı)
Renkleri ayarlamak için D ye basın , sonra değiştirmek içinde X tuşunu kullanın.
Brush tool(fırça aracı)nızı seçin
Ve aşağıdaki ayarları yapın:
Aşağıdaki şekildeki gibi rasgele...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.