Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

montaj

Güzel başarılı bi çalışma olmuş arka fon çok hoşuma gitti, boyun kısmı çok göze çarpıyor onun dışında herşey çok güzel ellerine sağlık. paylaşım için teşekkürler. Çalışmanı yanlış yere açmışsın arkadaşım. gerekli yere taşıyorum.
  2. Ömer YILDIZ

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için
  3. Ömer YILDIZ

Anlamadım caka uzun olan ne?
  4. Ömer YILDIZ

hadi başlayalım. Bu ders için ben bir elma kullandım(siz domates yada portakalda kullanabilirsiniz) Bir doküman açın(1000 x 1000 piksel) " Magic Eraser Tool " aracı ile gri fonu silin Sonra elmayı dökümanınıza sürükleyin Şimdi işin eğlenceli kısmı geliyor. Yeni bir layer oluşturun...
  5. Ömer YILDIZ

çerçeve fırçaları

İndirelim çerceveleri, teşekkürler smile ellerine sağlık
  6. Ömer YILDIZ

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Hertarafta olup olmadığı bizi ilgilendirmez biggboss, üyelerimiz istediği dersleri bulabilsinler bu sitede, ayrıca hiç bir yerde olmayan derslerimiz de var,
  7. Ömer YILDIZ

Slm grafikerler :)

Hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileği ile.
  8. Ömer YILDIZ

selam

Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.
  9. Ömer YILDIZ

130 tane Türkçe yazı karakteri

Rica ederim efendim
  10. Ömer YILDIZ

en sevdiginiz oyun

Benimde en Çok oynadığım oyunlardan birisi Max payne Şuan vakit bulup oynadığım tek oyun ise araba yarışı ned foor speed karboon
  11. Ömer YILDIZ

130 tane Türkçe yazı karakteri

BURADAN indirin rar şifresi: grafikerler.org
  12. Ömer YILDIZ

photoshop çalışması mervetto

Ay ın boyutu bu manzaraya göre çok büyük, ağaçların yansıması güzel fakat ay yansıması olmamış durgun suda net çıkması lazım. başarıların devamını dilerim
  13. Ömer YILDIZ

Terör eylemlerini protesto etmek için...

Arkadaşlar mehmetçik yapılan çalışmaları eleştirmeyiniz lütfen buradaki amaç belli, herkes dilediği çalışmayı yapıp ekleyebilir.
  14. Ömer YILDIZ

Terör eylemlerini protesto etmek için...

Arkadaşlar çalışmalar çok güzel olmuş, diğer arkadaşlarda birer çalışma yapıp eklesin lütfen, tepkimizi bu şekilde dile getirelim.
  15. Ömer YILDIZ

Emprime, hazır desen cdr dosyaları 30 Adet

@cansu Tam olarak nerde sorun yaşadığınızı söylerseniz yardımcı oluruz. Aşağıdaki linke tıklayın nasıl indirileceği konusunda bilgi verilmiştir. https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696/index.html
  16. Ömer YILDIZ

Müzik layout çizimi

Bigg_boss Güzel bi ders hazırlarmışsın fakat anlatımında biraz eksiklik hissediyorum, yeni başlayanlar için biraz daha açıklayıcı olsaydın iyi olurdu. ellerine sağlık.
  17. Ömer YILDIZ

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Selam Arkadaşlar, Bugün size duvar kağıdı olarak yada web sitenizde fotoğraf portfolyonuzda mükemmel bir şekilde kullanabileceğiniz hoş bir efekti nasıl yapacağınızı göstereceğim. Bir sayfa açın (lütfen aşağıdaki değerlere sahip bir sayfa olsun) Pencil Tool(kalem aracı)nı açın. Brush...
  18. Ömer YILDIZ

Bu senenin en beğenilen logoları

hepside birbirinden güzel Logolar
  19. Ömer YILDIZ

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Merhaba arkadaşlar Siyah fonlu yeni bir doküman ile başlayalım(CTRL+N ölçüsü 600 x 600 piksel olmalı) Renkleri ayarlamak için D ye basın , sonra değiştirmek içinde X tuşunu kullanın. Brush tool(fırça aracı)nızı seçin Ve aşağıdaki ayarları yapın: Aşağıdaki şekildeki gibi rasgele...
Yukarı Alt