Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Çevrimiçi (Online) Antivirüs Tarayıcıları

Teşekkürler Abdullah Bey, hemen taratıyorum bilgisayarı:)
  2. Buse Türüdü

sağlık bakanlığı logo yarışması zorunluluk

neyi açıklamadılar acaba?
  3. Buse Türüdü

Okul Clipart - School Clipart For Photoshop

Paylaşım için teşekkürler...
  4. Buse Türüdü

2 Çalışmada Benden... Pankoop ve Oğuzlar Yem

Bence 2. çalışma daha güzel duruyor.. elinize sağlık
  5. Buse Türüdü

sağlık bakanlığı logo yarışması zorunluluk

Sanırım bir zorunluluk yok, olsa belirtilirdi diye düşünüyorum. Bende bir iki tane hazırladım sadece ortadaki yılanı kendim çizerek kullandım..
  6. Buse Türüdü

lale çiçekçilik

Öncelikle fontun puntosu çok büyük, Bence bu kadar büyük şeye gerek yok, büyük olsa bile birbirlerine çok yanaştıkları için göze hoş gelmiyor. "çiçekcilik" yazısının fontunu daha güzel birşey bulabilirdiniz. Çok sade duruyor Yinede emeğinize sağlık
  7. Buse Türüdü

Magic Eraser Tool Kullanımı

Emine hanım haklı, Örnek bir resim eklerseniz yardımcı olabiliriz..
  8. Buse Türüdü

3. Grafik Tablet (Nü)Calısmam

Bence gayet güzel olmuş.. ellerinize sağlık Bülent Bey..
  9. Buse Türüdü

Inju-2008

İnju Yönetmen Barbet Schroeder Oyuncular Benoit Magimel, Maurice Benichou, Shun Sugata, Lika Minamoto İngilizce,Türkçe altyazılı Yapım yılı : 2008 Gerilim, Gizem filmin Konusu Alex Fayard çok başarılı bir gerilim polisiye yazarıdır.Son kitabın çıkışı ile ilgili olarak Japonya’ya...
  10. Buse Türüdü

Gomorra- 2008

Gomorra Yönetmen Matteo Garrone Oyuncular Salvatore Abruzzese , Simone Sacchettino , Salvatore Ruocco , Vincenzo Fabricino İngilizce,Türkçe altyazılı 135 dakika / Yapım yılı : 2008 Dram, Suç Filmin Konusu Son yılların en iyi mafya filmi olan Gomorra, Napolili mafya benzeri bir...
  11. Buse Türüdü

Osmanlı Cumhuriyeti -2008

Osmanlı Cumhuriyeti Yönetmen Gani Müjde Oyuncular Ata Demirer, Vildan Atasever, Sümer Tilmaç Türkçe Yapım yılı : 2008 Komedi, Dram Filmin Konusu Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken...
  12. Buse Türüdü

Destere-2008

Destere Yönetmen Gürcan Yurt, Ahmet Uygur Oyuncular Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan,Volkan Demirok Türkçe 96 dakika / Yapım yılı : 2008 Komedi Filmin Konusu H’leri söyleyemediği için adları H ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren...
  13. Buse Türüdü

Surekli hamburger,pizza yemek kalp krizi riskini artırıyor

Zaten yağlı yiyeceklerin-daha doğrusu fast-food diyebiliriz- kanser riskini arttırdığını biliyoruz ama hala yemeye devam ediyoruz:) Zaten derler ya nerde zararlı bişey var o lezzetlidir diye..
  14. Buse Türüdü

Kene ısırığında ne yapalım?

Türkiye'de kene yüzünden birçok insan hayatını kaybetti. Bunlardan bazıları tedbirsizlik yüzünden hayatlarını kaybettiler,Oysa ki kene ısırdığında kendi çıkartmaları yerine veya en yakın sağlık kuruluşuna gitmeyip tedbir alsalardı ölü sayısı bu kadar fazla olmayabilirdi.. Kene ısırdığını fark...
  15. Buse Türüdü

Cola içenler dikkat!!!

Sadece kola değil ki, tüm asitli içeceklerin insan vücüduna zarar verildiği biliniyor. Bizlerde bile bile hala bu ürünleri tüketmeye devam ediyoruz...
  16. Buse Türüdü

Türkiye'de organ nakli, kalp ve kanser tedavisi artık ücretsiz

Bu gibi şeylerin ücretsiz olarak yapılması gerçekten çok güzel.. Bilgilendirme için teşekkürler..
  17. Buse Türüdü

Large Filigree Photoshop Brushes

paylaşımınız için teşekkürler...
  18. Buse Türüdü

Bi zahmet yorumlayın - eleştirin

Bence renk pek uymamış, font okunmuyor.. Ayrıca desen de karışık durmuş. Yinede emeğinize sağlık
  19. Buse Türüdü

Çalınan MSN nasıl geri alınır

Gerçekten de güzel bir konuya değinmişsiniz, bu olayı bende yaşadım.. Ne yazıkki, bende herkes gibi yeni bir mail adresi aldım:) Ama öğrendiğimiz iyi oldu, Teşekkürler Abdullah Bey
  20. Buse Türüdü

İlk Logo Çalışmam - Tekno Plastik

Bence güzel bir çalışma olmuş.. ellerinize sağlık
Yukarı Alt