Arama sonuçları

1. Kerem Taşkın

Yeni Albüm Kapaklarım

teşekkürler yorumlar için
  2. Kerem Taşkın

Yazar Okulu için yaptığım afiş.....

Dediğinizi değerlendiricem
  3. Kerem Taşkın

300 Dpi

Öncelikle herkese iyi günler, benim çok önemli bir sorunum var ve bu işte tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Benim şimdi 2 metreye 2 metre bi çalışma yapmam gerekiyo hatta bazen dahada büyük olabiliyo, ben bunu 300 dpi çalışırsam pc kendinden geçiyo, acaba rahat çalışabilmem için...
  4. Kerem Taşkın

Film Afişi(American Gangster)

Arkadaşlar son film afişi çalışmam, yorumlarınızı esirgemeyin.
  5. Kerem Taşkın

Film Afişi(Silver Rifle)

Herkese iyi günler, uzun zamandır film afişi paylaşmıyodum. Tekrardan yeni yapmış olduğum film afişime yorumlarınızı bekliyorum.
  6. Kerem Taşkın

Freelance Olarak Çalışabilirim

Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü mezunuyum ve 1 yıllık iş tecrübem var şu an, az gibi dursada yeterince geliştirdiğimi düşünüyorum kendimi. Afiş-Kartvizit-El İlanı-Kurumsal Kimlik-Broşür-Albüm Kapağı v.s işlerinizi itanayla tasarlayabilirim aşağıdaki linkten çalışmalarıma göz atabilirsiniz...
  7. Kerem Taşkın

Photoshopta ''Actual Pixels'' ve ''Print Size''

İyi günler benim merak ettiğim birşey var photosoptaki ''Actual Pixels'' ve ''Print Size'' seçeneklerinden hangisi hemen hemen baskıya yakın görüntüyü görmemize yarıyor, mesela bir afiş yapıyorum şu an actual pixels dersem kullandığım resmin pixelleri çok kötü duruyor ama print size dersem...
  8. Kerem Taşkın

Rapliya (Albüm Kapağı)

teşekkürler arkadaşlar
  9. Kerem Taşkın

Rapliya (Albüm Kapağı)

Rap müzik albümü çıkarıcak olan bi arkadaşıma yaptığım iki tasarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, beğenmediğiniz yada eksik gördüğünüz yerler varsa belirtirseniz çok sevinirim.
  10. Kerem Taşkın

Film Afişi (Monster Wars)

Arkadaşlar yeni film afişime yorumlarınızı bekliyorum.
  11. Kerem Taşkın

Bol Bol Görsel İncele

Arkadaşlar öncelikle herkese selam, benim merak ettiğim bir konu var. İnternette okuduğum yazılarda falan olsun çoğu yerde bu mesleğin içinde olan kişiler bol bol çalışma incelemeyi öneriyorlar. Peki bunun bi grafikere ne gibi faydaları vardır? Yada zamanla zararlı olurmu? inceleye inceleye...
  12. Kerem Taşkın

Altın Portakal Afişi

Teşekkür ederim yorumlarınız için
  13. Kerem Taşkın

Film Afişi (Dog Pen)

teşekkürler
  14. Kerem Taşkın

Film Afişi

teşekkürler arkadaşlar
  15. Kerem Taşkın

Film Afişi (Dangerous Bırds)

Çok teşekkür ederim Tuncer bey güzel sözleriniz için diğer çalışmalarımada yorumlarınızı bekliyorum profilimden diğer çalışmalarımada bakabilirsiniz. https://www.grafikerler.org/members/23641emre-kahraman.html
  16. Kerem Taşkın

Teşekkür ederim Tuncer bey oturup bu kadar şey yazdığınız için, haklısınız detaylarda biraz zayıfım ama düzelicek inşallah. Ayrıca o camdaki silüeti nasıl fark ettiniz şaşırdım vallahi : )
  17. Kerem Taşkın

teşekkürler
  18. Kerem Taşkın

Teşekkürler arkadaşlar....
  19. Kerem Taşkın

Arkadaşlar yeni film afişi çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum.
Yukarı Alt