Arama sonuçları

1. Kerem Taşkın

Kariyer 2010

Okulumuzun ''Kariyer Günü'' için yapmış olduğum bir çalışma. Yorumlarınızı bekliyorum...
  2. Kerem Taşkın

Çocuk İstismarı

Teşekkür ederim Kerim bey beğendiğinize sevindim. Yarışma sonuçlanmadı çünkü iptal olmuş, müdür kıllık yaptıda biraz : )
  3. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Valla istediğimdende fazla bilgi edindim, sizede çok teşekkür ediyorum Melih bey.
  4. Kerem Taşkın

Çocuk İstismarı

Herkese merhaba, okulumuzda düzenlenen ''Çocuk İstismarı'' konulu afiş yarışması için yapmış olduğum bir çalışma. Sizlerinde yorumlarını almak isterim...
  5. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Teşekkür ederim Tuncer bey açıklayıcı yazınız için.
  6. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Bende çok teşekkür ederim Gürhan bey verdiğiniz bilgiler için.
  7. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Erkan bey bende internetten baktım dijital baskı olunca 72 dpi kurtarıyor falan diyorlar ama ofset baskıda 300 dpi olması lazımmı acaba o şekildemi demek istedi arkadaş, sizin bu konuda bilginiz varmı.
  8. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

işte duymak istediğim cevap :) 50-70 afişi 100 dpi çalışırsak baskıda sorun çıkmaz mı gerçekten.
  9. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Anladım teşekkür ederim Yaşar bey.
  10. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Yaşar bey Teşekkür ederim ilginiz için, ama freehand falan bilmiyorum daha doğrusu öyle photoshopta yapıp sonra başka bir programa aktardığımda pek olmadı. Mesele zaten photoshopta ilk layerli çalışırken sorun olması acaba linkteki belirttiğiniz olay bunada bi çözüm oluyormu benmi anlayamadım...
  11. Kerem Taşkın

Mac ve 300 Dpi

Herkese merhaba, Ben henüz öğrenciyim ve kafama çok taktığım bir konu var sizle paylaşmak istedim. Şimdi konu şu, normalde okulda falan hiç ticari iş yapmadığımız için hep 72 dpi çalışıyordum ve rahat bi şekilde pc kasılmadan işimi hallediyordum. Ama staja başlayınca artık ticari işler gelmeye...
  12. Kerem Taşkın

Illustrator CS3 - Pen Tool

Herkese merhaba, Illustrator'ün pen toll özelliğiyle ilgili bir şey sorucam. Mesela Photoshopta pen toolu seçtiğimizde üstte (Rubber Band) özelliği var bunu seçince pen toolu nereye hareket ettirisen çizgi beliriyor ne çizebileceğini görüyosun. Ama Illustratorde bu özelliği bulamadım çizgi...
  13. Kerem Taşkın

Street Police(Film Afişi)

Yorumlarınızı bekliyorum...
  14. Kerem Taşkın

Albüm Kapağı(Eypio)

:) teşekkür ederim
  15. Kerem Taşkın

Albüm Kapağı(Eypio)

Son çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum.
  16. Kerem Taşkın

RudeBoy(Film Afişi)

Valla bilmiyorum ne eksik ama, siz bulursunuz onu Hakan bey bugüne kadar yaptığım çalışmalarımda hep eksik yanlarımı bulmuştunuz, bunada bi yorum bekliyorum. Sizin kısa yorumlarınıza alışık değilim.
  17. Kerem Taşkın

RudeBoy(Film Afişi)

Hekese merhaba, uzun zamandır film afişi eklemiyordum son yaptığım çalışmayı paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.
  18. Kerem Taşkın

Bilge Adam

1300 liralık bir eğitim kartı arkadaşım ama daha ucuza satıcam ben 1150 falan. o kartla 1300 liralık eğitim hakkınız oluyor.
  19. Kerem Taşkın

Bilge Adam

Arkadaşlar bilge adam eğitim kartımı satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar.
Yukarı Alt