Arama sonuçları

1. M

Xara Xtreme and Xara3D 6

Xara Xtreme and Xara3D 6
  2. M

Visual Basic 6.0

Visual Basic Runtime programının ekran görüntüsü rapid download linki ikinci alternatif download linki Üretici: Microsoft Corp. Dili: İngilizce Boyutu: 1 Mb Lisans: Freeware Kısıtlamalar: Sınırsız Sistem Gereksinimi: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP Üreticinin açıklaması...
  3. M

müzik eşliğinde ekran koruyucu

Düşün ve Başar ekran koruyucusu ve hoş bir yan flüt eşliğinde fon müzik dinlerken aynı zamanda derin düşüncelere daldıran felsefi cümlelerle sizleri başbaşa bırakıyorum... (5134 KB) İndir, sağ tıkla ve yapılandır seçeneğini işaretle… Çok beğeneceksiniz. ""İndirmek İçin Tıklayınız""
  4. M

Photoshop: Tutorial de montaje desde cero

Photoshop: Tutorial de montaje desde cero(photoshop için kolay montaj)
  5. M

nette gezerken rastladıklarım

nette gezerken rastladıklarım
  6. M

Clip-Art

Clip-Art Girl Illustrations Download Linki
  7. M

Photoshopta resim üzerinde puzzle efekti uygulama ( resimli anlatim )

1- Photosop programında beğendiğimiz resmimizi açıyoruz. 2- Filter / texture / texturizer diyoruz. 3- gelen menüden fotoğrafın büyüklüğüne göre istediğimiz değerleri belirliyoruz. 4- Texture sekmesinden Puzzle seçildikten sonra load texture ediliyor ve bilgisayarım / Disk C /...
  8. M

Çeşitli Fontlar

Fonts 26-mixed-fonts. (2545 KB). Download Linki
  9. M

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

Font için C:\WINDOWS\Fonts Brush İçin C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Brushes Effect İçin C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\Effects File Formats C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\File Formats Yüklemek istediğiniz dosyaları yazdığım dosyanın ait olduğu...
  10. M

Music Brushes

Hemen İndir
  11. M

Photoshopla Ne Yapabilirim

Photoshopla Ne Yapabilirim:confused: diyenlere herşey yapabilirim diyeceksiniz;) ben yaptım yasiz:rolleyes: çalışma:mislina
  12. M

Anlatımlı karakalem Çalışması

1.İlk olarak karakalem çalışmasına dönüştüreceğimiz resmimizi Photoshop'ta açıyoruz. 2.Image>Adjustments>Desaturate (Ctrl+Shift+U) işlemini yaparak resmimizi siyah-beyaz hale dönüştürüyoruz. 3.Şimdi Filter>Stylize>Find Edges efektini uyguluyoruz. 4.Sonra...
  13. M

slm

selamlar arkadaşlar siteniz güzel olmuş kutlarım ve daim olmasını temenni ederim herkese güzel paylaşımlar...;)
Yukarı Alt