Arama sonuçları

1. M

Arapca Fontlar

Arapca Fontlar (arab_dan, arabian2, ararat) RapidShare fontlar Windows ve MacOSX a uyumludur
  2. M

37 Hats Brushes

37 Hats Brushes Download Linki
  3. M

Bir Hüznün Hikayesi

Hepimizin bir hikayesi vardır. çalışma:mislina
  4. M

Photoshop Styles

Photoshop Styles Download from Rapidshare
  5. M

brush

Shoees Brushes Download Linki
  6. M

Fotoğrafı İki Renge Bölme ( resimli anlatim )

1-Fotoğrafımızı Photoshop'ta açtıktan sonra Araç Kutusundan Rectangular Marquee Tool'u seçiyoruz. 2-Daha sonra Araç Seçenekleri Paletinden Style'ı Fixed Size seçip genişliği fotoğrafımızın yarısı, yüksekliği ise fotoğrafımızla aynı değerde giriyoruz. 3-Fotoğrafın yarısını seçili...
  7. M

Pratik ve İyi Bir Şekilde Arka Planı Temizleme Yöntemi

Uygulama yapmak istediğimiz resmimizi Photoshop'ta açıyoruz Sonra resimde de görüldüğü gibi ilk başta üst menüden “Filter” seçeneğini tıklıyoruz ve çıkan yerde de “Extract” seçeneğini tıklıyoruz. Bu işlemden sonra karşımıza aşağıda da görmüş olduğunuz gibi yeni bir pencere geliyor. Çıkan...
  8. M

Hayal Efekti Yapalım ( resimli anlatım )

1*Efekti uygulayacağımız resimi Photodhop'ta açıyoruz. 2*Layer'a sağa tıklayıp Duplicate Layer seçeneğini kullanarak layer i kopyalalım ve ismini Duplicate 1 yapalım. 3*Duplicate 1'de iken Filter > Blur > Gaussian Blur seçeneğine girip aşağıdaki ayarları uygulayalım...
  9. M

Photoshop'la Sakal Ve Bıyık Yapalım ( resimli anlatım )

1*Photoshop'la istenilen resmimizi açıyoruz, ctrl+j yaparak ve damalık yardımıyla alt tuşuna basarak saçtan iki yere tıklayıp renklerin ayarlanmasını saglıyoruz. 2*Fırca yani brush tool seçiyoruz(dune grass) 3*Window>brushes ya da f5 basıyoruz ve sonra açılan penceremizden...
  10. M

Resimlerde İstenmeyen Bölümleri Kaldırma ( resimli anlatim )

Photoshop'la beğendiğimiz bir resmimizi açıyoruz. Resimlerde genelde görüntü güzeldir fakat resimlerdeki bazı bölümleri silmek isteyebiliriz.Bende bu direklerden hoşlanmadım ve onları temizliycem. Clone aracını seçiyorum. Çalışmaya başlayacağımız alanın büyüklüğüne göre fırça...
  11. M

Photoshopla Evil Yapımı

Evil Look by Hatch Bu, bir 47mb videoda uygulamalı anlatım dosyasıdır, bundan dolayı lütfen dosyayı indirirken sabırlı olun. http://rapidshare.com/files/37040938/damin-evil.zip.html Hepinize merhaba, bu görüntüde maskelemeyi kullanacaksınız, Ayar katmanları, çekilme ve yakma, ve...
  12. M

Majestic Tarot Brushes

Majestic Tarot Brushes ""Download from Buraya Tıklayın""
  13. M

Brush 100'lerce Fırça-1-

116 Photoshop Brush | 85 Mb 1-Download 2-Download
  14. M

PhotoShop Mucizeleri Video

1- PhotoShop Mucizeleri İzlemeye Değer Çalışmaların Video Çekimleri
  15. M

Book Arts

16. M

Hangisi Gerçek

Asla Önyargılı Olmayalım... Eger yukarıdaki görüntülere bilgisayarınızın hemen önünden bakarsanız, kızgın yüzün solda, sakin yüzün sağda olduğunu görüyorsunuz... Ancak, 2-3 metre uzaklaşıp baktığınız zaman tam tersini görüyorsunuz... Bu illuzyonun Glasgow Üniversitesi'nden...
  17. M

Resim İstek

Resim İstek Oyunu İlk Ben Başlıyorum Büyük Bir Şapka resmi Kutusuyla Tabakda Dondurma resmi Kocaman:D
  18. M

Fırça Yapımı ( resimli anlatim )

Fırça Yapımı Artık kendi fırçalarımızı oluşturmamız çok kolay olacak. Fırça olarak kullanmak istediğimiz şekli seçiyoruz. "Edit/Define Brush" komutu veriyoruz. Fırça aracında iken, var olan fırçalarımızın en altına bakarsak, yeni bir fırça olarak eklendiğini görürüz...
  19. M

laptop kapakları

20. M

Süper Koleksiyon

Saatler (1134 KB) ""İndirmek İçin Buraya Tıklayınız""
Yukarı Alt