Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Merhabalar herkese... Gecenin bir vaktinde...

Selam Emine Şahin, hoş geldin :)
  2. GÜNEL AYVACI

Logo tasarim ++

Çalışmalar güzel, ama grafiker olmadığım için meslek açısından eleştiremiyorum.
  3. GÜNEL AYVACI

Bursa'dan kareler...

Güzel kareler. "Alet işler, el öğünür" :) Photoshop- Filter- Sharpen- Unsharpen gerekli bu resimlere. Eline sağlık.
  4. GÜNEL AYVACI

Herkese merhaba...

Aramıza hoş geldin Cihan. Genç yaşında grafikerlikten iyi kazanç sağlaman sevindirici, başarılı olduğunu gösteriyor bu. İşinde özenle ve disiplinle çalışan kazanır. Fakat uyarmak istediğim bir konu var; madem bu işe baş koydun, gereken özeni de esirgeme. Örnek: Önce Türkçeyi çok ama çok iyi...
  5. GÜNEL AYVACI

Dershane sınıfı

Sandalye ayaklarına ve duvardaki mavi rengi "Vray Override Mtl" olarak atarsanız mavi yansımalardan kurtulursunuz. Bu konu ile ilgili dersler bulunur. (Googledan). Tavandaki ışık patlaması bence normal, masalardaki yansımadan oluyor sanırım.
  6. GÜNEL AYVACI

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

@okanakca Hiç sanmıyorum yaptıklarını. Başka bir forumda da aynı istek var, ona da aynı yanıtlar verilmiş. Konuşmayı da öğren. Bir uyarı daha yapmam!
  7. GÜNEL AYVACI

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

@okanakca İsteğin anlamsız olduğu için yorum yapılıyor. Pardon bir de yararlı olmasını mı istiyordun?
  8. GÜNEL AYVACI

Öğretmenime sordum oda bilemedi :D

"Gerçi bunun sorunun zorluğundan değil öğretmenin bilgisizliğinden kaynaklandığını biliyorum birde hoca bayandı herneyse" Çok çirkin bir düşünce, özür dilemelisin bence. Ne yazık erkek olduğun için sen de kısa yolunu unutmuşsun, hatırlarsan bize de öğret bari, işe yararsın.
  9. GÜNEL AYVACI

Bir Ricam Var Şu Kardeşinize Bir Yardım Edin :)

Hımmmm, ben de kandım gördün mü, kendini kandırma ama, en önemlisi o !
  10. GÜNEL AYVACI

Bir Ricam Var Şu Kardeşinize Bir Yardım Edin :)

İşte bu, yeter ki candan iste. Aferin.
  11. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Harika bir programmış, çok sağ ol.
  12. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Ahmet ALTUN, dualarım sana :) :) :) :) Hemen uygulayacağım.
  13. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Ben de font delisiyim, ne bulsam yüklüyorum:) Şimdi sildim çoğunu ne yazık:(
  14. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Teşekkürler Erkan, font azaltmak şart oldu:)
  15. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Font yükledim, çok fazla hemde:)
  16. GÜNEL AYVACI

Photoshop çok yavaşladı.

Photoshop yavaşladı mı demem gerekiyor bilemiyorum. Tool lar arası geçiş, yeni sayfa açış, hele hele (T) yazı ya geçiş saniyeler sürüyor. Mouse'a bile hakim olamıyorum, istemsiz hareket ediyor. Sonuç: Benim istediğim "Fabrika ayarlarına geri dönmek". Ne yapmam gerek? Açarken...
  17. GÜNEL AYVACI

Bu soğuklarda iyi gider

Gerçekten de tam havasına denk gelmiş:) Ellerine sağlık Murat'cım.
  18. GÜNEL AYVACI

Gradient hakkında ?

Rica ederim.
  19. GÜNEL AYVACI

Gradient hakkında ?

Google dan arasan bulurdun.... http://www.1stwebdesigner.com/freebies/36-color-gradient-sets-for-photoshop-and-resource-sites-part-1/ http://ladyoak.com/News/Free-Photoshop-Gradients.html http://creativefan.com/5000-new-free-photoshop-gradients/ Yeterli mi?
  20. GÜNEL AYVACI

Yatak Odası

@colin He he :s8:
Yukarı Alt