Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Yatak Odası

Sen sihirbaz mısın Yavuz:) Yatağın baş ucunda ayak olmamasına rağmen havada durabiliyor:):):):) Mental Ray bilmiyorum ne yazık....
  2. GÜNEL AYVACI

sevim maskot çalışması 5722

Çok daha iyi olmuş. Bu başlıktaki çalışmalara bakmamıştım, seninkini görünce baktım. Hiç fena değil. Devam :)
  3. GÜNEL AYVACI

Yatak Odası

Halıya kalınlık vermemişsin, parke ile bütünleşmiş o yüzden. Komodinler fazla yüksek göründü gözüme. Ve esas gözümü rahatsız eden kısım yatak baş ucu oldu. Kalp şeklinin çizgisi acemilik vermiş görünüşe. Önemli bir ayrıntıyı söyleyeyim. Özellikle kırmızı, yeşil gibi renkleri kullanırken...
  4. GÜNEL AYVACI

sevim maskot çalışması 5722

Seyahatteyim, küçük ve kötü bir PC de bakıyorum çalışmana , isteğin üzerine arayıp açtım, böyle bir isteğin olunca çalışmanın linkini de koymalısın:) -Sol alttaki yazılar okunmuyor. -Çalışma biraz basit olmuş. -Sanırım üzerinde daha titizlikle çalışmak gerek. Fazla söyleyecek bir şey...
  5. GÜNEL AYVACI

İç mekan

Koltuk ayakları çok cılız kaldı, taşımaz. Daha geniş olmalı. Halıyı kaldırmışsın. Sehpa açık renk olduğu için zeminle karışıyor ve boş görünüyor ortalık. Sen gene bir halı koy bence. Oldu olacak görselliğin daha güzel olması için köşedeki bitki daha büyük olmalı. Cılız kalmış o bitki. Daha gür...
  6. GÜNEL AYVACI

İç mekan

Yoruma başlayalım:) - Gün ışığı çok güzel. Çok gerçek olmuş. - Dışarıdaki griliği anlamadım. Deniz mi? - Koltuklara özellikle mi ayak yapmadın? Çok alçak, oturup kalkmak rahat olmaz. - Bence fazla söyleyecek bir şey yok. Eline sağlık.
  7. GÜNEL AYVACI

Masaüstünüz de Ne Var ?

Şimdiki masa üstü
  8. GÜNEL AYVACI

Adobe Photoshop CS5 TR FuLL

Grafikerler.org Forum Kuralları: 16-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır.
  9. GÜNEL AYVACI

Logo / İstek.

Her Grafik sitesinde aynı istekte bulunmak enteresan:)
  10. GÜNEL AYVACI

Basit ama yapamadım :D

Rica ederim, iyi çalışmalar:)
  11. GÜNEL AYVACI

Yazdım işte oraya:) ctrl tuşuna basılı tutarak layer panelinde mouse'un imleci ile layerı seçiyoruz. Olmazsa yine sor.
  12. GÜNEL AYVACI

Anlatmaya çalıştım, takıldığın yer olursa sor.
  13. GÜNEL AYVACI

ByMurat - Sevimli Mandal

Çok güzel:)
  14. GÜNEL AYVACI

photoshop download

Adobe.com dan indirebilirsin. Bu paylaşımlar legal olmadığı için burada istemeyiniz.
  15. GÜNEL AYVACI

Hangi Logo Güzel ? | Sedat Gül

Ben ilk Logoyu sevdim, her zaman sadelikten yanayım.
  16. GÜNEL AYVACI

Türkiye'de internete ne oldu?

Bilgi paylaşımını severim vberk :)
  17. GÜNEL AYVACI

Türkiye'de internete ne oldu?

Türkiye'de internete ne oldu? Bugün Türkiye'de yaşanan "aşırı yavaş internet" sorununa dair ilk resmi açıklama geldi! Resimlerle: İnternetten nefret ettirenler Gün boyu yavaşlayan internet trafiği yüzünden kullanıcılar Google ana sayfasına dahi zaman zaman giremezken, yaşanan problemle ilgili...
  18. GÜNEL AYVACI

Murat Bashar-Manipülasyon Çalışmam

Başlık itici olduğu için kimse yorum yapmıyor farkındaysan....
  19. GÜNEL AYVACI

Yeni çalışmalarım

Desen ve fırça harika! Ellerine sağlık.
  20. GÜNEL AYVACI

Yeni Logom Nasıl?

Fazla sade, ve çok var böylesi. Fark atman gerek.
Yukarı Alt