Arkadaşımız belliki yeni bu işlerde, cesaret edip yarışmnaya katılmış.
Keşke çalışmalarınızı paylaşmadan evvel en azından yapılan çalışmaları inceleseydiniz. 4 ayrı yarışma konusuna ait bir çok çalışma var, bu çalışmalara bakınız veya sitede grafik tasarım bölümünde yayınlanan çalışmaları fikir...
@lifecity
Kullandığınız üslüba dikka edin burası sıradan ve basit bir site değildir. Ve Türkçe konusunda oldukça hassas bir sitedir. Yaşar bey size yardımcı olmaya çalışmış hatanızı düzeltmeniz için uyarıda bulunmuş bunda art niyet aramanız çok yenlış! Kaldıki çalışmalarınız bu haliyle...
Orhan bey Özel mesaj denen birşey var değil mi? E bu siteye de üyesiniz iletişim için özel mesaj yolunu kullanabilirsiniz. Herkes sizin gibi uğraşmak istemiyordur belki.
Çok gereksiz bir mesaj olmuş bence...
Hemen hemen bütün yazılarınızı okudum. Sıkı bir takipçiniz oldum:) yazılarınız yol gösterici ve ders niteliğini taşımakta bütün herkesin okuyup ders alması gerektiğini düşünüyorum.
Zaman ayırıp yazılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ve saygılarımı sunarım.
Aras Karadağ.
@ibrahimesat
Yorum yazarken üslübünüza dikkat ediniz. Yaşar beyin size olan hitap şekline bakın birde sizin kullandığınız ciddiyetsiz cümlelere bakın. Bu sitede üslübünüza dikkat etmek zorundasınız. "Kardeş" vb gibi ciddiyetsiz kelimeler kullanmak yasaktır.
Sorunuza gelince,
Matbaalarda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.