Arama sonuçları

1. Aras Karadağ

Freehandde Kare Bulmaca Yapımı (videolu anlatım)

Anlatım için teşekkürler Yaşar bey
  2. Aras Karadağ

sema çiçek / Lalezar Koleji İlan

Arkadaşımız belliki yeni bu işlerde, cesaret edip yarışmnaya katılmış. Keşke çalışmalarınızı paylaşmadan evvel en azından yapılan çalışmaları inceleseydiniz. 4 ayrı yarışma konusuna ait bir çok çalışma var, bu çalışmalara bakınız veya sitede grafik tasarım bölümünde yayınlanan çalışmaları fikir...
  3. Aras Karadağ

Illustrator Araç Panelinden Pratik Yöntemler (Videolu Anlatım)

Anlatım için teşekkürler Yaşar bey.
  4. Aras Karadağ

LifeCity - Lalezar ( LogoType & Gazete İlanı )

@lifecity Kullandığınız üslüba dikka edin burası sıradan ve basit bir site değildir. Ve Türkçe konusunda oldukça hassas bir sitedir. Yaşar bey size yardımcı olmaya çalışmış hatanızı düzeltmeniz için uyarıda bulunmuş bunda art niyet aramanız çok yenlış! Kaldıki çalışmalarınız bu haliyle...
  5. Aras Karadağ

Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı

logo vev gazete ilanı çok hoş, başarılar dilerim.
  6. Aras Karadağ

Bütün marka Logo fontları - yazı karakterleri

Şifre: www.grafikerler.org http://rapidshare.com/files/277903589/grafikerler.org.butun.logo.fontlari.rar
  7. Aras Karadağ

Tilkinin orucu...

Güzel fıkra için teşekkürler Ozan bey.
  8. Aras Karadağ

Bayrak ve Flamalar

Paylaşım için teşekkürler Figen hanım.
  9. Aras Karadağ

İsmail (Arkası Yarın)

Yazı dizinizi keyifle ve merakla takip ediyoruz Ozan bey, kaleminize sağlık.
  10. Aras Karadağ

Tuttu tutmadı oyunu

Diyarbakır, Tutmadı:) Alttaki, istanbul da olmak istiyorsun:D
  11. Aras Karadağ

Photoshop Programının illaki Pc'nizde olması şart değil

çok işime yarayacak bir uygulama:) paylaştığınız için teşekkür ederim,
  12. Aras Karadağ

Tuttu tutmadı oyunu

Kısmen tuttu:D Alttaki, alltakine ne sorsam diye düşünüyor:D
  13. Aras Karadağ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) bu ramazanda dinlenmek istiyorum sadece:D Alttaki hafta sonu ne yapsam diye düşünüyo?
  14. Aras Karadağ

CorelDRAW X4 Service Pack 2 yayınlandı

Teşekkür ederim Mustafa bey
  15. Aras Karadağ

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı:D Alttaki uykusuzsun
  16. Aras Karadağ

Forum ailesine merhaba

selam aramıza hoşgeldiniz. bir merhabadan fazlasınıda yazabilirsiniz:)
  17. Aras Karadağ

Empirme desen tasarım işleri yapıyorum

Orhan bey Özel mesaj denen birşey var değil mi? E bu siteye de üyesiniz iletişim için özel mesaj yolunu kullanabilirsiniz. Herkes sizin gibi uğraşmak istemiyordur belki. Çok gereksiz bir mesaj olmuş bence...
  18. Aras Karadağ

Etiket yapmada yardım :(

Varsa logonuzu fotoğrafın tam ortasına opacity değerini düşürerek koyunuz. Logoyu oradan silmek biraz zor olacak. Örnek resim ağaşıdadır.
  19. Aras Karadağ

Başarı ve cesaret...

Hemen hemen bütün yazılarınızı okudum. Sıkı bir takipçiniz oldum:) yazılarınız yol gösterici ve ders niteliğini taşımakta bütün herkesin okuyup ders alması gerektiğini düşünüyorum. Zaman ayırıp yazılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ve saygılarımı sunarım. Aras Karadağ.
  20. Aras Karadağ

maatbacılar hangi programı kullanıyor

@ibrahimesat Yorum yazarken üslübünüza dikkat ediniz. Yaşar beyin size olan hitap şekline bakın birde sizin kullandığınız ciddiyetsiz cümlelere bakın. Bu sitede üslübünüza dikkat etmek zorundasınız. "Kardeş" vb gibi ciddiyetsiz kelimeler kullanmak yasaktır. Sorunuza gelince, Matbaalarda...
Yukarı Alt