Melek hanım, konuyu açtığınız yer photoshop destek alanıdır istek alanı değil. Forum da herşey için bölümler vardır. isteklerinizi forum kullanımı ve düzeni açısından lütfen ilgili bölümlerde yapınız. zira size kimze yardımcı olamaz.
Saygılar.
Merhaba Naci bey; Öncelikle konuyu ve bizleri aydınlattığınız için size kendi adıma teşekkür ederim.
Lütfen açıklarmısınız. Bilgi ve deneyimlerinizden yararlanmak istediğimi bilmenizi isterim.
Ve eminim bir çok kişi benimle aynı fikirdedir.
Açıklalamalarınız için şimdiden teşekkür ederim...
@Betül Ersoy
Betül hanım, konu açarken başlıklar konu ile alakalı olsun ki aynı sorunu yaşan birileri olursa arama yaparken sizin başlığı görüp faydalanabilsin. Ayrıca Sizn açtığınız başlık adı forum kurallarına da aykırıdır.
Sorununuza gelince
Çözüm Adobe’un sitesinde zaten ingilizce...
Siteden haberdardım ve dışardan takip ederdim. Buse Türüdü'nün tavsiyesi üzerine üye oldum. İyiki üye olmuşum.
Emeği geçenlere teşekkürlerimi bildiririm.
https://www.grafikerler.org/sohbet/12145-web-tasarim-kursu-icin-oneri.html
Bu linke bir kardeşimiz web tasarım kursları hakkında fiyat ve bilgi istemişti
Sizi önerdim.
İsterseniz onunla bir görüşün. Belki almak isteyebilir.
İstanbul da olsam kardeşim için hiç düşünmeden alırdım.
https://www.grafikerler.org/sifir-ve-2-el-ilanlari/12156-satilik-web-ve-grafik-tasarimimikrosis.html
Yukarıdaki linke tıklamanı öneririm. Sana uygun olabilir fiyatıda çok uygun. İlan sahibi ile görüşüp kursa hemen başlayabilirsin.
Kitap kapağının diğer tarafı nerede?
Çalışmayı isim vermekte çok zorlandım. Kitap kapağı tasarımı dışında herşeye benziyor.
Kitap kapağı tasarımlarını incelemenizi öneririm.
Saygılar.
Buse hanım polkanın nasıl yapıldığını ders olarak açıklamış, Bende size polka (tram) yapmanın basit bir yöntemini göstereceğim.
Öncelikle yeni bir sayfa açarak devam ediyoruz.
Elipse tool aracını seçiyor ve yeni bir daire oluşturuyoruz.
Oluşturduğumuz daireyi CTRL + ENTER tuş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.