Arama sonuçları

1. Aras Karadağ

Gelecekten Bisikletler

@aydinebiri Ciddiyetsizliği temsil eden hacı, macı, dostum vb gibi kelimeler kullanmayınız, yasaktır. Türkçe'yi düzgün kullanmaya özen gösteriniz.
  2. Aras Karadağ

Yeşil alan, orman clipart, vektörleri

Rica ederim Yaşar bey, güzel tasarımlarda kullanmanız dileği ile.
  3. Aras Karadağ

Yeşil alan, orman clipart, vektörleri

Ai | EPS |24,8 Мб Yeşil alan, orman clipart, vektörleri download
  4. Aras Karadağ

Bayan saç modelleri psd dosyaları

8 PSD + JPG | 3150х4724 px | 300 - 400 dpi | 76.3 mb aşağıda verilen linke tıklayarak dökümanları 6 farklı dosya merkezinden indirebilirsiniz. http://mirrorcreator.com/files/0AKBIZMF/289.hair_psd.rar_mirrors
  5. Aras Karadağ

Çöp adam Clip art

Melek hanım, konuyu açtığınız yer photoshop destek alanıdır istek alanı değil. Forum da herşey için bölümler vardır. isteklerinizi forum kullanımı ve düzeni açısından lütfen ilgili bölümlerde yapınız. zira size kimze yardımcı olamaz. Saygılar.
  6. Aras Karadağ

Tasarımda Ruh. - Makale 01 -

Merhaba Naci bey; Öncelikle konuyu ve bizleri aydınlattığınız için size kendi adıma teşekkür ederim. Lütfen açıklarmısınız. Bilgi ve deneyimlerinizden yararlanmak istediğimi bilmenizi isterim. Ve eminim bir çok kişi benimle aynı fikirdedir. Açıklalamalarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  7. Aras Karadağ

Hamburger Fotoları (Dekupeli)

Paylaşımınız için teşekkür ederim Erkin bey
  8. Aras Karadağ

Buz İmajları (Yaz Geliyor)

gerekli görseller Teşekkürler Erkin bey,
  9. Aras Karadağ

Efektlerde Bozukluk

Konuyu doğru başlıklar altında açmaya özen gösterin.
  10. Aras Karadağ

Corel Draw ile yazıya efekt verme (video ders)

Net ve anlaşılır bir anlatımınız var ahmed bey, derslerinizin devamını dilerim. Yeni başlayanlar bu tip dersleri mutlaka uygulayarak izlemeli.
  11. Aras Karadağ

Licensing for this product has stopped working Hatası alıyorum

@Betül Ersoy Betül hanım, konu açarken başlıklar konu ile alakalı olsun ki aynı sorunu yaşan birileri olursa arama yaparken sizin başlığı görüp faydalanabilsin. Ayrıca Sizn açtığınız başlık adı forum kurallarına da aykırıdır. Sorununuza gelince Çözüm Adobe’un sitesinde zaten ingilizce...
  12. Aras Karadağ

pardus 2009 masaüstü çalışmam.

Bu çalışmanın neresini siz yaptınız? Yaptığınız yerleri yazarmısınız.?
  13. Aras Karadağ

sitemize nasıl ulaştınız ?

Siteden haberdardım ve dışardan takip ederdim. Buse Türüdü'nün tavsiyesi üzerine üye oldum. İyiki üye olmuşum. Emeği geçenlere teşekkürlerimi bildiririm.
  14. Aras Karadağ

Satılık Web Ve Grafik Tasarımı(mikrosis)...

https://www.grafikerler.org/sohbet/12145-web-tasarim-kursu-icin-oneri.html Bu linke bir kardeşimiz web tasarım kursları hakkında fiyat ve bilgi istemişti Sizi önerdim. İsterseniz onunla bir görüşün. Belki almak isteyebilir. İstanbul da olsam kardeşim için hiç düşünmeden alırdım.
  15. Aras Karadağ

Satılık Web Ve Grafik Tasarımı(mikrosis)...

Fiyat ve avantajlar çok uygun, Programları öğrenmek isteyen bu fırsatı kaçırmamalı bence. Hayırlı satışlar
  16. Aras Karadağ

Web Tasarım Kursu İçin Öneri!

https://www.grafikerler.org/sifir-ve-2-el-ilanlari/12156-satilik-web-ve-grafik-tasarimimikrosis.html Yukarıdaki linke tıklamanı öneririm. Sana uygun olabilir fiyatıda çok uygun. İlan sahibi ile görüşüp kursa hemen başlayabilirsin.
  17. Aras Karadağ

kitap kapağı tasarımı (siyah süt)

Kitap kapağının diğer tarafı nerede? Çalışmayı isim vermekte çok zorlandım. Kitap kapağı tasarımı dışında herşeye benziyor. Kitap kapağı tasarımlarını incelemenizi öneririm. Saygılar.
  18. Aras Karadağ

Fast food dev arşiv isteyenlere...

@Yahya Onur Konuyu incelemeden ezbere mesaj atıp mesaj kirliliği yapıyorsunuz. Çalışma değil paylaşım yapılmış!
  19. Aras Karadağ

poLka noktaLarı hazırlama( resimLi anLatım )

Buse hanım polkanın nasıl yapıldığını ders olarak açıklamış, Bende size polka (tram) yapmanın basit bir yöntemini göstereceğim. Öncelikle yeni bir sayfa açarak devam ediyoruz. Elipse tool aracını seçiyor ve yeni bir daire oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz daireyi CTRL + ENTER tuş...
  20. Aras Karadağ

Dragon vektör

Bu güzel paylaşım için teşekkürler Figen hanım
Yukarı Alt