Arama sonuçları

1. Emre Şerim

FATİH Dizisi / Afiş Çalışmam

çalışmalarınızı alıp kendi adlarıyla yayınlasınlar, siz mi kazanırsınız onlar mı kaybeder ? ya da öyle çalışmalar yapılabilir ki insanların çalmaya elinin yetmeyeceği, bu çalışmalar onlardan mıdır değil midir ?
  2. Emre Şerim

Hümeyra Can Logo

Ben teşekkür ederim yorumunuz için. O halde bir gün tasarımın beni de yönlendirip kendi logomu bana yaptırabilmesini dileyelim :)
  3. Emre Şerim

Şirketim için logo çalışması

ben de sizin sitenizi biraz incelesem ve mesleğim grafik tasarım olmasına rağmen ardından size harika turlar düzenlediğim hakkında ya da inşaatçılık ile ilgili harika çalışmalara imza attığım hakkında mesaj atsaydım, siz ne düşünürdünüz ? logonun yorumlanmasına gelince, kötü. Firmanızın yapmış...
  4. Emre Şerim

H Muharrem Helvacı Logo Çalışması

H. Muharrem Helvacı olması daha doğru olmaz mı ? Birde altta yazılan yazıdaki her ilk harfi kalın yapmazsanız sanki daha güzel olacak gibi. Zaten üzerindeki logoda bunu vurguluyoruz, altta bir de benim tabirim ile "anneye anlatır gibi" yapmanın bir estetiği yok zannımca. Erkal Bey'in...
  5. Emre Şerim

Huzur Döner A5 El İlanı

imla hataları dışında "Huzur Döner" fontu ile diğer içerik yazılarının aynı karakter oluşu, fiyatların ve telefonların hizalanmamış oluşu gibi şeyler gözüme çarpıyor öncelikle..
  6. Emre Şerim

Flyer el ilanlari

ellerinize sağlık, gayet güzel çalışma. Kare flyer ilk defa görüyorum bu arada. Aykırı tasarımların hastasıyız :)
  7. Emre Şerim

Dergi kapağı çalışmam...

bazı fontlar Türkçe karakterlerde bozulmuş. Çalışmanın, belirli tasarım kuralları çerçevesinde hazırlanması gerekli. Logo da çok iyi olmamış, mavi renk tüm estetiği kapatmış maalesef. Daha fazla araştırma ve çalışma ile başaracağınıza inanıyoruz.
  8. Emre Şerim

Dergi kapağı çalışmam 2

Hasan Güner arkadaşımıza katılıyorum. Yazılar, Türkçe karakter sorunları daha çok rahatsız edici. Dergi kapağından çok çocuğa şiddete dikkat çekme amaçlı bir poster gibi duruyor.
  9. Emre Şerim

Katalog Kapak Çalışmaları

ilk çalışma hoş fakat diğerleri bana National Geographics dergisi imajını verdi.
  10. Emre Şerim

Logo Animasyon

After Effects'te yeni isen gayet başarılı bir çalışma. O kadar güzel bir program ki, öğrendikçe öğrenesi gelir mi insanın ? Çalışmalarının devamını bizlerle paylaşman dileği ile.
  11. Emre Şerim

Birkan Deniz - Gollum (Yüzükleri Efendisi) + VIDEO

harika, ellerinize sağlık. hep böyle çizimler yapmak istemişimdir. almış olduğunuz her hangi bir eğitim var mı ve grafik tableti kullanıyor musunuz ?
  12. Emre Şerim

Tanıyabildiniz mi ? :) Çok Yakında !!!

ben de Gareth Bale olduğunu düşünüyorum. anımsatıyor da.
  13. Emre Şerim

Şeffaf görüntü verme

benim fikrim bunu photoshop 3D'de yapılır mı bilmiyorum ama 3Ds Max'te yapabilirsin gibi düşünüyorum. Çünkü o şeffaflık ışık yansıması ve materyalden kaynaklı. Bunları da en iyi 3Ds Max'te yapabilirsin diye biliyorum. daha farklı fikri olan arkadaşlar mutlaka yorum yapacaklardır. iyi forumlar.
  14. Emre Şerim

Jazz Bilişim Afiş Tasarımı

Erkal Bey'e katılıyorum. Firmanın yapmış olduğu işler ile logonun pek bir uyumu yok.
  15. Emre Şerim

kişisel

bence sizin kişisel olarak çalışmanız gerek. grafik tasarım değil, forumun hangi amaca hizmet edeceğini anlamanız adına. size verecek cevap bulamıyorum maalesef, üzgünüm.
  16. Emre Şerim

altınyaylası text çalışmalarım

@Hakan Dağdeviren Kelimesi kelimesine katılıyorum. Amacımız sizi burada mesleğe küstürmek değil fakat yapmış olduğunuz şeyin grafik tasarım ile ilgisi olmadığını da söylemek görevimiz. Bizler de çalışmalarımızı paylaştığımızda gelen yorumlara pür dikkat kesilip, yapmış olduğumuz işleri daha da...
  17. Emre Şerim

altınyaylası text çalışmalarım

iyi de konu başlığı ile bunun bir alakası yok ki ? Altın Yaylası logo çalışmaları beklerken..
  18. Emre Şerim

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

@Hakan Dağdeviren yorumlarınız için teşekkürler. ben küreden modelleyerek ilerlediğinizi ve gözlere vray light verdiğinizi düşünerek hareket ettim. tamamen shell olduğunu bilmiyordum. zaten shell olduğu durumda gözlere extrude veremezsiniz çünkü içi boş :) anlattıklarınızı da göz önünde...
  19. Emre Şerim

Grafikerler.org Masası 3D

teşekkürler b3krkdk.
  20. Emre Şerim

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

FumeFX ? Ben Rayfire kurana kadar öldüm öldüm dirildim diyeyim sana :)
Yukarı Alt