çalışmalarınızı alıp kendi adlarıyla yayınlasınlar, siz mi kazanırsınız onlar mı kaybeder ?
ya da öyle çalışmalar yapılabilir ki insanların çalmaya elinin yetmeyeceği, bu çalışmalar onlardan mıdır değil midir ?
ben de sizin sitenizi biraz incelesem ve mesleğim grafik tasarım olmasına rağmen ardından size harika turlar düzenlediğim hakkında ya da inşaatçılık ile ilgili harika çalışmalara imza attığım hakkında mesaj atsaydım, siz ne düşünürdünüz ?
logonun yorumlanmasına gelince, kötü. Firmanızın yapmış...
H. Muharrem Helvacı olması daha doğru olmaz mı ?
Birde altta yazılan yazıdaki her ilk harfi kalın yapmazsanız sanki daha güzel olacak gibi. Zaten üzerindeki logoda bunu vurguluyoruz, altta bir de benim tabirim ile "anneye anlatır gibi" yapmanın bir estetiği yok zannımca.
Erkal Bey'in...
imla hataları dışında "Huzur Döner" fontu ile diğer içerik yazılarının aynı karakter oluşu, fiyatların ve telefonların hizalanmamış oluşu gibi şeyler gözüme çarpıyor öncelikle..
bazı fontlar Türkçe karakterlerde bozulmuş. Çalışmanın, belirli tasarım kuralları çerçevesinde hazırlanması gerekli. Logo da çok iyi olmamış, mavi renk tüm estetiği kapatmış maalesef. Daha fazla araştırma ve çalışma ile başaracağınıza inanıyoruz.
Hasan Güner arkadaşımıza katılıyorum. Yazılar, Türkçe karakter sorunları daha çok rahatsız edici. Dergi kapağından çok çocuğa şiddete dikkat çekme amaçlı bir poster gibi duruyor.
After Effects'te yeni isen gayet başarılı bir çalışma. O kadar güzel bir program ki, öğrendikçe öğrenesi gelir mi insanın ?
Çalışmalarının devamını bizlerle paylaşman dileği ile.
benim fikrim bunu photoshop 3D'de yapılır mı bilmiyorum ama 3Ds Max'te yapabilirsin gibi düşünüyorum. Çünkü o şeffaflık ışık yansıması ve materyalden kaynaklı. Bunları da en iyi 3Ds Max'te yapabilirsin diye biliyorum. daha farklı fikri olan arkadaşlar mutlaka yorum yapacaklardır. iyi forumlar.
bence sizin kişisel olarak çalışmanız gerek. grafik tasarım değil, forumun hangi amaca hizmet edeceğini anlamanız adına.
size verecek cevap bulamıyorum maalesef, üzgünüm.
@Hakan Dağdeviren
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Amacımız sizi burada mesleğe küstürmek değil fakat yapmış olduğunuz şeyin grafik tasarım ile ilgisi olmadığını da söylemek görevimiz. Bizler de çalışmalarımızı paylaştığımızda gelen yorumlara pür dikkat kesilip, yapmış olduğumuz işleri daha da...
@Hakan Dağdeviren
yorumlarınız için teşekkürler. ben küreden modelleyerek ilerlediğinizi ve gözlere vray light verdiğinizi düşünerek hareket ettim. tamamen shell olduğunu bilmiyordum. zaten shell olduğu durumda gözlere extrude veremezsiniz çünkü içi boş :) anlattıklarınızı da göz önünde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.