Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

Bende SolidRocks kullanıyorum. Çok memnunum. Evet, tembellik biraz ama aynı zamanda o kadar da pratik.
  2. Emre Şerim

Dış Mimari Görselleştirme

çalışma çok güzel, ellerinize sağlık. siz mi modellediniz yoksa hazır mıydı ?
  3. Emre Şerim

Bir Reklam Ajansı nasıl açılır?

Türkiye'de; her insanın kendine göre "yaratıcı", her fikrin "basit", her tasarımın "sıradan", her okul bitirenin "art direktör", her fiyatlandırmanın "pahalı", her çalışmanın "kopya" olduğunu düşünürsek Ajans açtığımız taktirde ki bunu en çok isteyenlerden birisi olarak; her daim bizden daha...
  4. Emre Şerim

3d max yeni başlayanlar

hiç bir programın öğrenmek için zaman sınırlaması yoktur. ben 3Ds Max'e internet eğitimiyle başladım, 40 ders izledim fakat hiçbir şey öğrenmediğimin kanısına varıp kursa gittim. kursta öğretilen şeyler daha pratikti fakat yine de tam olarak istediğimi alamadığımı düşündüm ve kendi kendime...
  5. Emre Şerim

Ekrandaki ve Baskıdaki Renk Sorunu

@Erkal ÇOŞKUN Erkal Bey'in söylediklerine harfi harfiyen katılmakla birlikte bu işin diğer yönü de vermiş olduğunuz renk değerlerinin basılacağı zaman nasıl çıkacağını bilmenizle de alakalı. Photoshop'ta Info paneliyle renklerin değerlerini öğrenebilir ve geçerli matbaa bilginizle renklerin...
  6. Emre Şerim

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

emeğine sağlık, gerçekten sabır gerektiren bir çalışma. tek eklemek istediğim şey kabakların göz ve ağızlarına hafif bir içeriye doğru extrude mi verseydin, derinlik katması adına ?
  7. Emre Şerim

Grafikerler.org Masası 3D

:) teşekkür ederim. aslına bakarsanız çok zor değil. sadece 3Ds Max'in temelini biraz bilmek yeterli. diğer programlara nazaran yaptıkça yapasınız geliyor.
  8. Emre Şerim

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

en önemlisi bu maddeleri kocaman kocaman duvarlara asabileceğiniz bir ofiste çalışın. çünkü her gün bu maddeleri duvarda görmeniz sizleri bu düşüncelere itecek ve tasarım yaparken faydalı olacaktır. bunun eksikliğini çekiyorum arkadaşlar.
  9. Emre Şerim

"YOLDA YÜZME" / Photoshop Manipulation Çalışmam

düşünce güzel fakat uygulama kötü.
  10. Emre Şerim

kartvizit tasarımı

çok güzel bir çalışma. asimetrik ve sıradışı olan her şey bana göre farklı ve güzeldir. :)
  11. Emre Şerim

iş güvenliği kartvizit 2

@b3krkdk katılıyorum. o yazıyı da siyah zemin üzerinde yazarak belirgin hale getirebilirsiniz. geri kalan tasarım hoş, ellerinize sağlık.
  12. Emre Şerim

Budak Oto Kurtarma Logo Çalışması

bence ilk hallerinden daha güzel. belki oto kurtarma yazısının fontunu değiştirebilirsin. zaten diğer arkadaşların yorumlarıyla da şekillenecektir iyice.
  13. Emre Şerim

İşinizi Görebilir ..!

ne yapabiliriz bununla ?
  14. Emre Şerim

Afiş Çalışması ..!

"GRAPHIC" yazabilmiş iken "DESİGN" yazmasaydınız keşke. Kendinizi markalaştırırken kullandığınız dil İngilizce ise, onu da kullanmayı bilmenizde fayda var.
  15. Emre Şerim

logo çalışması

Sizce bir logo yapmak bu kadar basit olabilir mi ? "Değişim İnşaat" Vinç. Nedir vinç ? İnşaatlarda ağır malzemeleri taşır. İnşaatlarda. Tamam işte, koy vinci. Halbuki firma adı nedir ? "Değişim İnşaat" İnsanlar duyduğunda, bu firmadan hayatlarına dair olumlu yönde değişimler bekleyecek ve...
  16. Emre Şerim

Hümeyra Can Logo

Aslı Hanım'ın dediği gibi hikayesi ile değerlendirildiğinde güzel. "Terzi kendi söküğünü dikemez" durumu bizimkisi. Bende kendi web sitemi yaklaşık 7 ay üşendikten ve 3-4 hazır site sistemi denedikten sonra 15 dakikada biçimlendirdim, tasarladım ve bitti. Yaklaşık 1 senedir ara ara kendime logo...
  17. Emre Şerim

Logo çalışmalarımdan bazıları...

Hepsi çok güzel fakat "Tatlı Kahve" logosuna bayıldım. Hem kreatif, hem akılda kalıcı. Emeğinize sağlık.
  18. Emre Şerim

Bilgisayar firmasına logo

@Kemal Aksekioğlu aynen. siz laptop ile alakalı olduğunu söylemeseydiniz ben hiç ihtimal veremezdim. ilk bakışta sağ alt yöne doğru bir ok gözüküyor.
  19. Emre Şerim

logo çalışması

maalesef bence hiç biri. çünkü hepsi aynı ve logo vasfı taşıdığını söyleyemeyeceğim.
  20. Emre Şerim

Seramik Yapıştırıcı - Kurumsal Logo Çalışması

güzel, akılda kalıcı. emeğine sağlık.
Yukarı Alt