Arama sonuçları

1. GürhanErkal

Dergi reklam spotu

Teşekkürler arkadaşlar
  2. GürhanErkal

Dergi reklam spotu

Merhabalar tasarımını da yaptığımız derginin, tv web spotunu yaptık. https://vimeo.com/42496156
  3. GürhanErkal

ıllustrator baskıya hazırlık süreci

Dosyayı matbaaya PDF olarak gönderiyoruz. Ai veya farklı bir uzantıyla gönderdiğiniz zaman repro aşamasında kaynaklanacak her sorundan siz de mesul olursunuz. pdf yaparken yazıları konvertleyin daha sonra pdf pdf/x - 1a : 2001 yaparsak çoğu sorun baştan sorun olmaktan çıkar. Otomatik olarak...
  4. GürhanErkal

wrap text te justify sorunu

@imacimac Bu genel bir sorun 2 çözümü var. Biri tek tek manuel olarak boşluk ve aralıkları ayarlamak. 2. ve asıl çözümü baseline modunu kullanmak. Baseline modunu kullanırsak her ne olursa olsun satırlarımız tek düze bir çizgide gider. Her sütun ya da story için ayrı ölçekleme yapmamız...
  5. GürhanErkal

Mac Hakkında Yardım

Valla biz yıllardır Ai ile bu proceler yapılmaz bu program bunun için üretilmedi diye diye dilimzde tüy kalmadı. Bu işleri sorunsuz yapacak dünyada 2 yazılım var indesing ve quark. Ben indesigni öneriyorum Hem mac hem PC ortamında en sorunsuz yazılım Indesign. ister 100 ister 1000 sayfa...
  6. GürhanErkal

İllustrasyon yapabilen Program bilmesi önemli değil yardımcı tasarımcı

İlan geçerli hala arkadaşlar. 2000 TL lik kurslardan daha iyi eğitim verileceğini unutmayın.
  7. GürhanErkal

dreamstationtr@gmail.com adresine cv ve maillerinizi atabilirsiniz. Bu arkadaş eğer en azından haftada 4 gün işe gelebilecekse öğrencide olabilir.
  8. GürhanErkal

Mayıs ortası gibi açacağım tasarım ofisinde yetiştirilmek üzere bir tasarımcı alacağım. GSF'li yada grafikle ilgili bir okuldan mezun olması çok önemli. Freelance işin tanımı icabı mümkün değil. Program bilmesi hiç önemli değildir. Fakat tasarım özellikle çizim üzerine gösterebilceği iyi...
  9. GürhanErkal

indesign hakkında sorularınız için

@d.day Sorduğun anlamda bir pop up uygulaması yapılamaz ID'de. ID'nin web ve interaktif özellikleri vardı ama bunlar yalnızca flash temelli görece daha çok tasarıma yönelik işlerdir.
  10. GürhanErkal

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@by__kursun JPEGDEN Aiye geçiş olmaz trace işlemi var ama o da daha çok resimler vb de işe yarar yazılarda işe yaramaz. Baştan yapman gerekir yada şöyle bir yol var. Jpeglerin çok kaliteli ise onu acrobat pro'da (reader değil pro) aç ve onu OCR işleminden geçir. Bunu recognize text...
  11. GürhanErkal

Grafiker hangi programları bilmeli?

Ben hala tasarımın yetenek olduğunu sanmıyorum tasarım bilgidir. Yetenek ise onu ileri taşıyan güçtür. Tasarım yetenekten ibaret olsaydı bir bakışta bir işi okullunun yapıp yapmadığını anlayamazdım. İşini ciddiye alanlar bu farkı anlayabiliyor. Tasarım işi yapmak isteyenler tüm...
  12. GürhanErkal

Adobe After Effects e alternatif program varmı?

After effects ve Cinema 4d video edit programı değildir. Ae efekt, combositing ve motion graphic yazılımıyken, cinema 4d bir 3d modelleme ve animasyon yazılımıdır. Edit için bir çok yazılım kullabilirsiniz. Avid, final cut, gibi yazılımlar fazla profesyonel ve karmaşıktır. Premiere, edius...
  13. GürhanErkal

Evet madem lisanslı yazılım kullanıyorsunuz sonuna kadar arayın hakkınızı mutlaka düzeltecekler çareleri yok.
  14. GürhanErkal

@Yaşar KARADENİZ Türkçe yazılımlar neredeyse yarı fiyatına zaten ekonomik olarak çok uygun bütün master programlarını 2000 Tl gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. İnsanın kendi dili gibisi yoktur, Türkçe öğrenen çok daha temiz öğrenir sonuçta kendi özdiliniz. Tek sorun Türkçeleştirmedeki...
  15. GürhanErkal

Logo Çalışması Vandizayn

D ve i kesinlikle okunmuyor. Böyle çalışmalar yaparken konuyla tamamen alakasız insanlara burada ne yazıyor diye sormalısınız %100 ü doğru cevabı veremiyorsa logonun önemli bir işlevi olan temsil yeteneğinde problem var demektir. Ayrıca o kedinin tipografi içine girebilmesi için çok daha...
  16. GürhanErkal

AMD hakkında birkaç soru?

AMD çok ısınıyor sözünden tek bir sonuç çıkarabilirsin: O lafı diyen adam donanım işinden ya hiç çakmıyordur, ya da duyduğuna inanan işini bilmeden yapan bir adamdır. 90 ların sonlarında bi model işlemci gerçekten ısınma sorunu vardı ve o sorun ortadan kaldırıldı. Benzer sorun ilk çıkan İntel P4...
Yukarı Alt