@Gksgnct
Benim kartım 1 gb ramlı ati 4870 modeli eklentiyi çok hızlı ve rahat bir şekilde kullanıyorum. listede 500 ve daha altı mb ramlı kartlarda vardı. Üstelik ekran kartının ram muhabbeti firmaların bilinçsiz müşteriyi avlamak için kullanılan bir yöntem. Aynen ucuz fotoğraf...
@Gksgnct
Bende plug in çalışması hata verdi. Gavur sitelerini araştırdım herkes sürücüyü işaret etti. Girdim ekran kartının sitesine güncelledim sürücüyü. Ardından yazılım başladı.
Ramden kastınız ekran kartının hafızası ise böyle bir şey olduğu sanmıyorum çünkü pluginin listesinde bayağı...
@Mehmet Can AKPINAR
Büyük ihtimalle sonradan import edilen metin kutusu içeriği ve sorunlu fontlar bu sonucu veriyordur. Link panelinden yada artık o son içeriğe nereden ulaşıyorsanız bir silmeyi deneyin.
Örneğin ben windows ofis yazılımları yerine open office yazılımını kullanıyorum bazen...
@espiriktuel
Bunun 3 çözümü var . Bende yıllarca aynı işi yaptığım içn kullandığım yöntemleri söyleyecem.
Birinci yol hiç hoşunuza gitmeyecek ama en basit yol; Yazarada indesign kurun Aynı dosyayı açsın ve sadece yazıları müdahale edip düzeltmelerini yapsın. (sonuçta wordden farkı yok bu...
@Mehmet Can AKPINAR
Çok ama çok fazla nedeni olabilir.
NE yaparken bu işlemi yapıyor. Hiç bir şey yapmadan mı kapanıyor. Ne bileyim bir import işlemi yaptığınızda, yazılarla oynadığınızda mı yapıyor. Yada ilaçlamada bir sorun mu var:)
Özellikle maille yollanabilecek yaptığımız işi açıklayan hızlı ve keyifli olmasına çalıştığım bir tanıtım videosu.
Tamamen standart after effect araç ve efektleriyle hazırlanmıştır. İçeride gözüken videolarında tamamı tarafımdan yapılmıştır.
55186587...
Dreamstation firması olarak ister normal şekilde ister internetten freelance tadında çalışmalar yapıyoruz.
Çalışmalarımız ağırlıklı hareketli grafik (after effects) ağırlıklı, TV ve internet reklamlarınızı makul karşılıklar içinde yapıyoruz. Özellikle sosyal medya için içerik üretme anlamında...
@Adem GÖRDÜK
Üstüne eğildikçe oluyor dostum zamanında bir kartvizite bile saatler harcardık şimdi bir kaç dakikada bitiyor.
İşin püf noktası senaryo yazmak ve senaryo ne gerektiriyorsa malzemeyi önceden bulup düzenlemek. Ardından da fotoşop yada illustratorde sahne oluşturmak. Bunları...
Selam Arkadaşlar.
Not: Filme ses gelebilir bazı küçük ayarlamalar yapılabilir, sonuç olarak bitime oldukça yakın bir halde.
Yorumlarınızı bekleriz.
Çizimleri ve sahneleri tamamını ben oluşturdum. Elimden geldiğince hazır malzeme kullanmamaya çalıştım.
Yazılımlar: AE cs5.5...
Merhaba arkadaşlar.
Öğretme arzum için için içimi dağlıyor.
Yeni açtığım tasarım ofisinde belli günlerde özel ders vermeyi düşünüyorum. Genel düşüncem 2 kişilik gruplar. Tabi tek de olabilir.
İzmirde doğru düzgün eğitimini alamayacağınız indesign Ve PDF yönetimi benim ağırlıklı...
İzmir'in ilk hareketli grafik stüdyosuyuz.
Ama şu anda Hollanda'dan, Ankaraya kadar hizmet veriyoruz.
Sonuca odaklı, yaratıcı ve hızlı çözümlerle çok önemli bir ihtiyacı kapatıyoruz. Hemde freelance tadında
Kimlerin bize ihtiyacı var
Özellikle Dijital mecra ajansları
Sosyal medya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.