Arama sonuçları

1. Ş

Brandday\Şerife ERTAŞ

2. Ş

Takvim Kapak Tasarımı

Staj yerinde yapmıştım , ilk işim oldu ve beğenildi değerli yorumlarınıza. :) İki tane yapmıştım. 2. beğenildi.
  3. Ş

Portre

Sizce kim ? Süre 1 saat değerli yorumlarınıza. Ceketini yapmaya uğraşmadım ya sıkılmıştım bıraktım :)
  4. Ş

karakalem

Değerli yorumlarınıza.. Süre 10 dakika. kim olduğunu da siz bilin bakalım, :rolleyes:
  5. Ş

Canlı model-desenlerim

Çözünürlüğü güzel değil fotoğrafların :) Hatalarım az çok var biliyorum. Canlı modellerin hepsi yarım saat içinde yapılmıştır. O yüzden ayrıntıların üstünde çok fazla yoğunlaşamıyorum. Her yarım saatte bir canlı model değişiyor, ona göre değerlendirmenizi söyleyerek değerli yorumlarınıza...
  6. Ş

Ayakkabı-karakalem..

Çözünürlüğü biraz düşük oldu ama napalım :) Süre 20 dakika değerli yorumlarınıza...
  7. Ş

portre

Aslen resim elimde değil malesef değerli yorumlarınıza...
  8. Ş

Şener Şen...

Pek fazla benzetemedim farkındayım biraz anımsatıyor işte :confused: Ama ben yinede paylaşmak istedim değerli yorumlarınıza...
  9. Ş

3 boyutlu ilk denemem :)

Hakan Yağlı arkadaşımızdan özenerek denediğim ilk 3 boyutlu denemem olmuşmu olmamışmı siz karar verirsiniz :) Değerli yorumlarınıza...
  10. Ş

Günün sözü..

11. Ş

Portre deneme...

Arkadaşım rica etti arkadaşının doğumgünüymüş ikisinin portresini yapmamı istedi. Bende kıramadım yaptım. İlk defa bir başkasına portre yapıyorum. Biraz amatörce oldu ama yinede değerli yorumlarınıza... Yaşımıda göz ardı ederek yorum yapmanızı rica ediyorum Şimdiden teşekkürler.
  12. Ş

Karakalem :)

Değerli Yorumlarınıza hepside 30 dakika zaman diliminde yapılmıştır. Portre fotoğraftan değil normal bir insan dururken çizdim o yüzden fotoğrafı yok bilginize...
  13. Ş

Deneme Çalışmalarım

Değerli yorumlarınıza.. Amaç Dokuyu öğrenmek , süre-25 dakika Amaç insan yüzünü öğrenmek . Afrikali bir insan Süre-12 dakika Canlı Model İnsan Anatomisi Süre-35 dakika
  14. Ş

köpekcik-karakalem

Malesef kamera megapikseli düşük olduğu için biraz böyle bulanık oldu. Görebildiğiniz kadar artık :) Degerli yorumlarınıza...
  15. Ş

Deneme Çalışmam.....

Değerli yorumlarınıza...
  16. Ş

Karakter çalışması

Her biri 15 dakika sürmüştür. Zamanla yarış yapıyorum :) Değerli yorumlarınıza...
  17. Ş

İnsan...

Değerli Yorumlarınıza... Süre- 35 dakika Yaş-17
  18. Ş

Deneme Çalışmam...

Dün uyumadım o kadar çizesim geldiki kağıtları karalamak istedim :) Süre tam 32 dakika. Değerli yorumlarınıza...
  19. Ş

İlginç karakter...

Karakelam karakter çalışmam. Yalnız İlham aldığım bazı siteler var tamamen hayal gücüm değil bazen aynısını bile yapabiliyorum onuda belirtmek isterim. Sürekli desen çizmekten sıkıldığım için bu aralar böyle şeyler çizmeye merak sardım. Maksat değişiklik olsun. :) Desenide bırakmadım tabiki...
  20. Ş

Karakalem

Canım sıkıldı ve daha eğlenceli şeyler yapmak istedim. değerli yorumlarınıza...
Yukarı Alt