Arama sonuçları

1. Ş

İmgesel deneme çalışmam.

Bazı sıkıntılardan dolayı çalışmalarıma ara vermek zorunda kaldım.. Şimdi çalışmaya devam ediyorum. Süre- 20 dakika Yaş-17 Değerli yorumlarınıza...
  2. Ş

Karakalem-portre

Süre tahminen 40 dakika... Yaş-17 Değerli Yorumlarınıza... :)
  3. Ş

Güneş Sistemi'ne Kardeş Çıktı

Güneş Sistemi'ne Kardeş Çıktı Gök bilimcilerin keşfettiği yıldız sisteminde de gezegenler tıpkı Güneş Sistemi'ndeki gibi dizilmiş. NASA'nın Kepler Teleskopu'yla elde ettiği verileri inceleyen gök bilimciler, gezegenleri tıpkı Güneş Sistemi'ndeki gibi muntazam bir şekilde sıralanmış bir...
  4. Ş

Dünya'nın çekilen en net görüntüsü

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilen görüntülerin derlenmesiyle hazırlanan video sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor. Bende sizlerle paylaşmak istedim bu bizim Dünyamız :)
  5. Ş

Desen 5- Karakalem çalışmam

Şunuda bildireyim kurs hocam desen konusunu bana anlatmadı... Desende yapılması gereken kurallar, anatomi.. İnsanın duruş perspektifi gibi.. Bunlar benim kendi çabamla öğrendiklerim ve kusrtaki arkadaşlarımdan öğrendiklerim. Kurs hocam zamanı geldiğinde anlatıcam diyor vardır ustamızın bir...
  6. Ş

İlginç...

1. Resmi Aç 2. Gözlerini Kapat 3. Resmin üzerinde Mouse'u hareket ettir ve Dur ! 4. Gözlerini Aç 5. Eğer Kendi mouse'unu bulursan, Sen bir DAHİSİN !!! Ben bulamadım birde siz deneyin... :)
  7. Ş

İnsan Haraketleri-Figürleri

Hızlı çizmeye çalıştım ayrıntı olarak fazla üstünde durmadım... Değerli Yorumlarınıza...
  8. Ş

Eskiz çalışmalar...

çözünürlüğü yüksek bir şekilde tekrar koydum bazılarını değerli yorumlarınıza... Amaç- insan anatomisini öğrenmek ve hızlı çizmek
  9. Ş

Desen 4- karakalem çalışmalrım

Lise 3.sınıf Öğrencisiyim... Değerli yorumlarınıza....
  10. Ş

Kum adam-photoshop çalışmam

Konuyu açsammı açmasammı kararsız kaldım ama bir baktım açmışım :) Amatörce bir çalışma sunuyorum çok önceden yapmıştım değerli yorumlarınıza...
  11. Ş

İnsan kası-Karakalem

Amatörce yapılmış ilk Kas çalışmam değerli yorumlarınıza... Top biraz yamuk oldu ama :)
  12. Ş

Desen-Karakalem 3

İkisini daha önceden koymuştum fakat dokusu gölgelendirmesi yoktu.Şimdi gölgelendirmiş hallerini koydum. Dokuyu öğrenme aşamasındayım Değerli yorumlarınıza...
  13. Ş

Heykel- karakalem çalışmam

Değerli yorumlarınıza...
  14. Ş

Neden Grafikerler.org?

Neden Grafikerler.org? :)
  15. Ş

İlk Akrilik boya tablo denemem

İlk akrilik boya tablom :) Eleştirilerinizi eksik etmeyin.. Değerli yorumlarınıza...
  16. Ş

Karakalem çalışmam-Desen

Değerli yorumlarınıza :)
  17. Ş

Karakalem çalışmalarım-2

Değerli yorumlarınıza...
  18. Ş

Abicim korkuyosun neden biniyosun :)

Abicim korkuyosun neden biniyosun :) üzüldüm adama doğrusu bu günü hiç unutmaz :)
  19. Ş

Atilla İLHAN-Ben sana mecburum

Atilla İLHAN... O güzel sesinden en güzel şiirlerinden birtanesi kulaklarımızın pasını siliyor... Keyifli dinlemeler...
  20. Ş

Desen-Karakalem çalışmalarım

Kursa başladım. Canlı modele geçtim. 3. Günüm. El ve ayak çizemiyorum. üstünde çalışıyorum. :) Değerli yorumlarınıza...
Yukarı Alt