Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Face kapak çalışma denemesi (=

Orijinal fotoğraf; Üzerinde editleme yaptığım hali;
  2. Şener CANÖZ

Sordum, aşk'ın sırrı nedir ?

Sordum, AŞK'ın sırrı nedir ? Dedi: Yâr'da yok olmaktır.. Sordum, Yârin isteği nedir ? Dedi: Samimi olmaktır.. Sordum, samimiyet nedir ? Dedi: Hep yâre bakmaktır.. Sordum, bu nasıl olacak ? Dedi: Nefsi bırakmaktır.. Sen ve Ben gafletini aşıp, "BİZ" oLanların rızkıdır AŞK... Hz...
  3. Şener CANÖZ

Içinde cennet saklayan virane kullar var..

Ey Gönül! Dikkat et ahir zaman bu; Nefsine uyup da surete aldanma ! İblisin bile maşAllah dediği kullar var. Seveceksen sev; Vefa nedir, takva nedir bileni ! İçinde cennet saklayan virane kullar var..
  4. Şener CANÖZ

Tag çalışması...

3DSMAX, PS.
  5. Şener CANÖZ

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Başka bir sitede; Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme) yarışması için hazırladığım bir çalışma...
  6. Şener CANÖZ

Dikkan fuar standı tasarımı

Dikkan fuar standı tasarımı yapım aşamasındayım...
  7. Şener CANÖZ

Ofis tabela

8. Şener CANÖZ

Vektörel ülke bayrak - flag

Dosya İndirme link: BURADAN Şifre: www.vektorelcizim.net www.vektorelcizim.net
  9. Şener CANÖZ

3dsmax camera map boujou deneme bir ki (=

3DSMAX camera map BouJou Deneme BİR Kİ (= Videonun titremesinden dolayı model durduğu yerde durmuyor (= Youtube yükledikten sonra titremeyi düzeltiyor, filmi önce youtube a atıcam düzeltcem, sonra indirip modeli kompozitliycem, iyi fikir galiba...
  10. Şener CANÖZ

Totem çalışması

Stüdyo render Kompozitleme;
  11. Şener CANÖZ

Hakan fitness logo

Arkadaşlar Eğitim setlerinden yararlandığım Fitness hocama elim boşken çalıştığım bir çalışma. Bunu geliştirelim birlikte, önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum...
  12. Şener CANÖZ

Önce vicdan özgürlüğü gerekir

Doğru yolu bulmak, iyi insan olmak, özetle tekamül etmek için hiçbir ahlak hocasına gerek yoktur. Zaten ayrı ayrı her insanın özel ihtiyaçlarını bilen, her insanın kendi iç yaşamına göre ahlaki kurallar koyan bir ahlak hocasının var olabileceğini düşünmek anlamsızdır. Her insanın kusurları...
  13. Şener CANÖZ

Ilginç fotoğraflar...

Devamını sizden beklerim...
  14. Şener CANÖZ

Banka kasa

Link'i yarışmadan sonra; 24 Ocak'ta koyacağım...
  15. Şener CANÖZ

Kasa

İş ararken bu boşlukta, www.3dimparatorlugu.com'un 200. B.O.M. (Birebir Obje Modelleme) yarışmasına katıldım. Orijinal referans obje; Benim model çalışmam;
  16. Şener CANÖZ

Tek tib internet geliyor...

Tek TİB internet Torba kanun tasarıyla birlikte Türkiye’de internetin kaderi artık hükümetin kontrolüne geçiyor. 5651 sayılı kanuna eklenen maddelerle artık internet siteleri herhangi bir mahkeme kararı olmadan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve Ulaştırma Bakanlığı’nın emriyle 4 saat...
  17. Şener CANÖZ

Ilginç hikayeler...

İlk i benden gerisi sizden olsun. Doğa üstü (yaşanmış) bir olay ! Bundan yıllar önce sizlere naklettiğimiz, ´yaşandığı belirtilen´ bir yol hikayesi, yıllardır dillerde dolaşıyor... Şimdi sizlere benzer şekilde ´alacakaranlık öykülerini´ andıran ama ´yaşandığı rivayet edilen´ ´gerçek´ bir...
  18. Şener CANÖZ

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

http://www.dosya.tc/server20/eixTgW/SenerCanozHusrev3D.rar.html Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela...
  19. Şener CANÖZ

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela...
  20. Şener CANÖZ

Hayat çok zalim değil, biz zalimiz...

Bayıldım. Şunları yazmadan geçemiycem; Çoğu içinden gelenleri yapamadan ayrılıyosun işte bu dünyadan, o ne der, bu ne der, ayıp olur, ters düşer diyoruz, atıyoruz içimize... Ne len bu ? Sat git sin toplumsal kuralların anasını, kendimizi kasa kasa öldürüyoruz sonunda kısıtlamalarımızla...
Yukarı Alt