Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gerçek fotoğraf kareleri...

Gerçek fotoğraf kareleri... Bu fotoğraf photoshop veya bir macera filmindeki görsel efekt değil. Cordon Caulle isimli volkanın patlama anı ve National Geographic Gezgin Fotoğraf Yarışması'nın katılanlarından...
  2. Şener CANÖZ

Çocuklarınıza öğretin...

Çocuklarınıza öğretin... Çocuklarınıza mutlu olmaları için; KENDİ DIŞLARINDA HİÇBİR ŞEYE, HİÇ KİMSEYE, HİÇBİR YERE YA DA ŞEYE gereksinimleri olmadığını öğretin. Onlara KENDİ KENDİLERİNE YETERLİ OLDUKLARINI öğretin. Eğer onlara bunu öğretirseniz, onlara çok önemli bir şey öğretmiş...
  3. Şener CANÖZ

Açık hava reklamcılığı alanında iş arıyorum...

Açık hava reklamcılığında deneyimliyim. İstanbul/Silivride oturuyorum, Corel-Photoshop-3DSMax-C4D biliyorum. Grafikerlik, Baskı / Kesim Operatörlüğü olarak iş arıyorum... Benim ile ilgili çalışmalar; https://www.grafikerler.org/portfolyo/sener-canoz-28314/album/3d-958/...
  4. Şener CANÖZ

Doğum tarihine göre kişilik özellikleri

1 Ocak – 10 Ocak Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan. Sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan Kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan…. Başarılı olmayı isteyen ve rahat, güvende yaşamayı arzulayan. Gayet kibar ve nazik Doğru ve dürüst davranan. Başarısızlığa...
  5. Şener CANÖZ

Epson Stylus Photo RX425 ''ÇokFonksiyonlu-Dolan Kartuşlu"Yazıcı

Epson Stylus Photo RX425 ''ÇokFonksiyonlu-Dolan Kartuşlu"Yazıcı 80 TL Temiz Yazıcı + Tarayıcı (Scanner) + Renkli Fotokopi + Siyah Beyaz Fotokopi + Hafıza Kartı Yuvaları (SD/MS Pro, CF, xD SM) Üzerinde Dolan Kartuşları vardır (Sürekli Dolum Yapabilirsiniz) kafalar sağlam temizdir, sorunsuz...
  6. Şener CANÖZ

Kurupasta Fotoğrafları

Kendi çekimlerim İşinize yaraması dileğiyle iyi kullanımlar... 22 adet Kurabiye + Kurupasta fotoğrafı mevcut. 42 mb boyutundadır. İndir
  7. Şener CANÖZ

Karakalem referans model fotoğrafları

İyi kullanımlar arkadaşlar...
  8. Şener CANÖZ

Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey

Arkadaşlar bugün aldım, çok beğendim, tavsiye ederim. Fiyatı: 25 TL Kitabın ana konuları temel çizimde alıştırma egzersizleri, natürmort, manzara, portre ve figür çizimleri üzerine yoğunlaşıyor. Ayrıca dünyaca ünlü ressamların çizim teknikleri ayrıntılarıyla anlatılıyor. Çizimin...
  9. Şener CANÖZ

Görsel Düşünme Kitabı

Görsel Düşünme Kitabı Önerebilceğimiz kitaplardan biridir. Bazı arkadaşlardan çok duyuyoruz. Yaratıcı olamıyorum. Nasıl çizmeliyim ya da özgün bir tasarımcı nasıl olur?. Gibi soruların çözümü bu kitapda:) Görsel Düşünme Rudolf Arnheim Özgün adı: Visual Thinking...
  10. Şener CANÖZ

Karakalem Geometrik Şekillerin Çizimi

Karakalem Geometrik Şekillerin Çizimi Geometrik Şekillerin Çizimi nasıl olur bundan bahsedicez. Çalışma basitleştirilmiş ve güzel bir usluple anlatılmış. umarım hoşunuza gider :) iyi çizimler. Kaynak; http://www.imgesel.net/geometrik-sekillerin-cizimi.html
  11. Şener CANÖZ

Grafik Tasarım Mesleğinin Korunması İçin

Grafik Tasarım Mesleğinin Korunması İçin Yazar: Anonim Eklenme: 01.02.2008 Ülkemizde firmaların reklam ve tanıtımı için basılı ve dijital ortamda yapılan işlerde önemli oranda kalite düşüklüğü...
  12. Şener CANÖZ

Mock-up Nasıl Hazırlanır

Arkadaşlar buraya bu konu ile ilgili eğitim dökuman ve filmleri koyarsanız sevinirim.
  13. Şener CANÖZ

3d yazan kalem

:] 3D Printer bu mantıkla çıkartılmış olmalı.
  14. Şener CANÖZ

Şişe

15. Şener CANÖZ

Bir grafikerin masası nasıl olmalı.

Arkadaşlar masanızı nasıl daha verimli kullanabilirsiniz. ''Aklımda şöyle bişey var'' diyenler paylaşımda bulunursa onu 2D ve 3D olarak canlandıralım. Sonundada Üretim maliyetlendirmesi yapalım, hayalden gerçeğe biz grafikerler için kullanışlı bir şey çıkaralım. Mesela aşağıdaki fotoğraftaki...
  16. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Manyamış bunlar yahu...
  17. Şener CANÖZ

"Türkiye'nin çarşıları" fotoğraf yarışması

http://www.sanalpazar.com/turkiyenincarsilari?malid=ML_SP_CARYARISMA200913&utm_source=ML_SP_CARYARISMA&utm_medium=ML_SP_200913&utm_campaign=ML_SP_EYLUL
Yukarı Alt