ben tasarıma bişiy söylemiyeceğim yalnız benim gözüme ilk takılan tasarımı yapan arkadaşın reklamı binlerce afiş gördüm yalnız bu çalışmalarda olduğu gibi reklam yerleşimi görmedim ve reklamlar büyük olmuş bence farklı bir yerleştirme tarzı olmuş ama arkadaşın kendi organizasyonuna yaptığı için...
belki işine yaran arkadaşlar olur çalışma halinide ekliyorum corel 11 formatındadır
Buyrun İndirin
galiba sanırsam bu sefer doğru yaptım :) iletişim bilgisi yok resim görülüyor link çalışıyo gerçi linki yanlış ekledim ama olsun artık :)
evet haklısınız bu tarz davetiyeler her yerde var çünkü bunlar kalıplaşmış sen a yaprsın başkası b yapar sonuçta her ne kadar bize göre sanat osada mesleğimiz bu bir iş
teşekkür ederim arkadaşlar evet bu tarz davetiyelerin bir kısmının örneği internette var ama benim çalışmalarımın hiç birini bir yerden bakarak yapmadım tamamen benim aklıma gelenlerden yaptım yani çalıntı değildir
ne yalan söylim bu kadar az hata ile kuttulacamı sanmıyodum :D yine ucuz yırttık :D teşekkür ederim arkadaşlar aslında eklenecek çalışmam çok ama ayıptır sölemesi utanıyorum :D bu işe başladım başlıyalı 4500 ün üzerinde afiş yaptım iyiki elektrikciliği bırakmışım :D
öncelikle yapacağım yoruma kızmamanı istiyorum ama ben bir kitap satıçısı olsam kapağı böyle olan bir kitapı vitrinime koymam korku filmi afişi gibi duruyor yazılar okunmuyor kesim payları kırım payları yok anlıcan çok amatörçe çalışmışsın daha iyilerini yapabilirsin buna inanıyorum
@xmahmutx
eleştiriyi seven ve eleştiriye göre kendiimi geliştirmeye çalışan biriyim ama şunuda iyi bilen birisiyim basit sade ve anlaşılır logolar yapmayı bende isterim ama bizim milletimiz çafçafı seven millet ve çoğu grafiker gibide gidipte firmanın ismin baş harfini koyup ta logo yaptım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.