@gratiki
evet eğer çalışma denebilecek bir çalışma ise bana ait ve bun gibi 5 gazete ile çalışıyorum yani bu çalışmayı başka yerlerde görebilirsiniz zaten 3 yıl önce yapılan bir çalışma :)
yorumlarınız için teşekkürlerimi bir borç bilirim ve şunu eklerim bu tarz tasarımlarda en önemli olan öğe resimlerdir eğer elindeki resimler tasarıma uygun resimler ise size sadece bunları birleştirmek kalıyor yani burda benim yaptığım bişiy yok acıkcası :(
@exorcims
evet eleştirilere açık olan kişi ancak kendini geliştirebilir ve ben bu mesleği eleştiriler üzerine kazandım çalışmalara yaptığınız yorum içinde ayriyetten teşekkür ederim
@exorcims
işte en cok sevdiğim şey eleştirilmek :) öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederim gelelim bizde eleştirmeye bir daha ki çalışmamda bu söylediklerinize kulak vereceğim çizgilerin kötü durmasının sebebi resim olmasıdır ama normalde öyle değiller arka fon ise normalde daha soluk...
@emine_x4
müşteriler ancak iş kalın olsun cillop gibi parlasın tamam o iş kıyak iş :) başka bişiy bilmiyolar tabiri caizse biz eşşek gibi çalışalım fikirlerimizi sunalım onlar ekmeğini yesinler
aslında gazete kağıtının gramajlısı olarak düşünmüştüm yalnız işi çok bildiğini zanneten müşterim 250 gr parlak amerikan pristole istedi üstünede parlak selefonu ohhh tam köylü işi oldu anlıcanız tasarım diye bişiy kalmadı
@wish
teşekkür ederim hata her insanda olur o davetiyelerdeki hatayı ben size söyliyeyim genelde buna takılırlar ben her işimde By_Desing_Ömer İmzasını kullanırım yalnız Design olarak Değilde Desing olarak kullanırım bile bile hatalı kullanırım yani ama genelde buna takıyorlar :) farklı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.