Arama sonuçları

1. Ömer Ayar

Bir Kaç Logo Çalışması

şuanda hepsi kullanılıyor
  2. Ömer Ayar

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

@gratiki evet eğer çalışma denebilecek bir çalışma ise bana ait ve bun gibi 5 gazete ile çalışıyorum yani bu çalışmayı başka yerlerde görebilirsiniz zaten 3 yıl önce yapılan bir çalışma :)
  3. Ömer Ayar

yorumlarınız için teşekkürlerimi bir borç bilirim ve şunu eklerim bu tarz tasarımlarda en önemli olan öğe resimlerdir eğer elindeki resimler tasarıma uygun resimler ise size sadece bunları birleştirmek kalıyor yani burda benim yaptığım bişiy yok acıkcası :(
  4. Ömer Ayar

@Designer_S teşekkür ederim saolasın bu arada imzana aynen katılıyorum :) corel nerde hayat orda :)
  5. Ömer Ayar

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

yorum yapan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim
  6. Ömer Ayar

umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum :)
  7. Ömer Ayar

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

@xblack aslında usta sayılmam ama böyle bir sıfatla atlandırılmakta gurur verici teşekkür ederim
  8. Ömer Ayar

@exorcims evet eleştirilere açık olan kişi ancak kendini geliştirebilir ve ben bu mesleği eleştiriler üzerine kazandım çalışmalara yaptığınız yorum içinde ayriyetten teşekkür ederim
  9. Ömer Ayar

@exorcims işte en cok sevdiğim şey eleştirilmek :) öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederim gelelim bizde eleştirmeye bir daha ki çalışmamda bu söylediklerinize kulak vereceğim çizgilerin kötü durmasının sebebi resim olmasıdır ama normalde öyle değiller arka fon ise normalde daha soluk...
  10. Ömer Ayar

burasıda benim afiş el ilanı broşür alanım olsun mu :)
  11. Ömer Ayar

@buguz aslında hayır çünkü design desing tartışmasından bıktığımdan dolayı bu şekilde yazdım oysa normalde devam ediyor :))
  12. Ömer Ayar

@emine_x4 müşteriler ancak iş kalın olsun cillop gibi parlasın tamam o iş kıyak iş :) başka bişiy bilmiyolar tabiri caizse biz eşşek gibi çalışalım fikirlerimizi sunalım onlar ekmeğini yesinler
  13. Ömer Ayar

@Bahtınur olmaz batu sana susuz havada su yok zuhahahah uyanık seni hazır çalışma :) ne demek orjinelleri evde akşama yollarım
  14. Ömer Ayar

aslında gazete kağıtının gramajlısı olarak düşünmüştüm yalnız işi çok bildiğini zanneten müşterim 250 gr parlak amerikan pristole istedi üstünede parlak selefonu ohhh tam köylü işi oldu anlıcanız tasarım diye bişiy kalmadı
  15. Ömer Ayar

@wish teşekkür ederim hata her insanda olur o davetiyelerdeki hatayı ben size söyliyeyim genelde buna takılırlar ben her işimde By_Desing_Ömer İmzasını kullanırım yalnız Design olarak Değilde Desing olarak kullanırım bile bile hatalı kullanırım yani ama genelde buna takıyorlar :) farklı...
Yukarı Alt