Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Autopia'dan 5000 $ ödüllü totem yarışması

Autopia, tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği 5000$ ödüllü Totem Yarışması’na katılmaya davet ediyor. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında Türkiye’nin ve Avrupa’nın 2010 yılındaki En İyi Mimari Projesi seçilen Autopia şimdi de tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Fidan Ajans Freelnce Reklam Hizmetleri

FİDAN AJANS FREELANCE REKLAM HİZMETLERİ Neler Yaparız • Logo • Kartvizit • Fatura • İrsaliye • Antetli Kağıt & Zarf • Cepli Dosya • Promosyon Ürünleri • İnsert • Katalog • Broşür • Takvim • Matbu Evrak • El İlanı • Davetiye • Magnet • Sticker • Dergi • Gazete • Bülten • Afiş • Poster...
  3. Kerim ÖKSÜZ

Logo istek - Kontur Turizm

Arkadaşlar elinde Kontur Turizm logosu olan varsa rica edbilirmiyim çok aradım ama bulamadım çizim için de yeterli büyüklükte görsel yok.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Font Aramaya son !

http://new.myfonts.com/ adresinin sunduğu hizmet ile font arama derdine son... Jpg formatında yazıyı siteye yükleyip hangi fontla yazıldığını öğrenebiliyoruz. http://new.myfonts.com/ adresinden "WhatTheFont" bölümüne giriyoruz Yazımızın hangi font olduğunu göstermek için bir çalışma...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Freehand de nesneleri 3D yapma (Resimli anlatım)

Freehand de nesnelere çok detaylı olmasa da 3D görüntü verebiliriz...
  6. Kerim ÖKSÜZ

After effect yada benzeri bir programla jenerik yapımı

Arkadaşlar yerel bir televizyonda yayınlanmak üzere after effect yada benzeri bir programla jenerik yaptırmak istiyorum Programın başına ve sonuna sunar - sundu şeklinde.. yaklaşık 30 sn lik bir jenerik olacak. Firma bilgileri ve birkaç resmin ardından logoyu üç boyutlu şekilde döndürüp...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Bazıları abartılmış ama yine de ilginç - Rakamlardaki Açılar

İnternette gezinirken rastladım bazıları kurala uymasa da küçük rütuşlarla uydurulmuş ama yine de ilginç. :cool:
  8. Kerim ÖKSÜZ

Selen Yayınclık A.Ş. Logo denemelerim

Radyo ve Televizyon alanlarında faaliyet gösteren yayın şirketine düşündüğüm yeni logolar... renk konusunda farklı seçenekler deneyeceğim ama şimdilik böylece ekledim genel düzen hakkında katkı ve yorumlarınızı bekliyorum..
  9. Kerim ÖKSÜZ

Yardımlaşmayı simgeleyen el göselleri

BURADAN rar şifresi : grafikerler.org
  10. Kerim ÖKSÜZ

Kişisel fotoğraf portfolyosu 2 kırımlı Broşür

Sanatçının fotoğrafları henüz elime ulaşmadı yerlerini belirlmek için kendine ait fotoğraflardan birkaç tane koydum. Henüz tasarım aşmasında bir çalışma katkı ve yorumlarınızı bekliyorum.
  11. Kerim ÖKSÜZ

3.Ulusal Beyşehir Fotomaratonunda derece alan kareler...

Beyşehir Belediyesi tarafından 3.sü düzenlenen ve yurdun dört bir yanından profosyonel fotoğraf sanatçılarının katıldığı "Ulusal Beyşehir Fotomaratonu" dün sona erdi bende derece alan bu birbirinden güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedim...
  12. Kerim ÖKSÜZ

İndirim Kuponları ve Baloncuklar - vektörel

BURADAN
  13. Kerim ÖKSÜZ

Uzay Cisimleri

BURADAN
  14. Kerim ÖKSÜZ

Vektörel veri tabloları

BURADAN
  15. Kerim ÖKSÜZ

Yamaç paraşütü şenlikleri afişi

henüz tasarım aşamasında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler