Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

FeminMarket 1 | Ahmet ALTUN

@Arzu ULUIRMAK Arzu Hanım, yorumların firmanın seçiciliğini etkileyeceğini zannetmiyorum.. Benim çalışmalarım hakkında yorum yapabilirsiniz.. :)
  2. Ahmet ALTUN

Feminmarket Modayı Takip Et

Güzel çalışma.. başarılar dilerim.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Seçici kurum, firma olduğu için adminler hariç diğer yöneticiler yarışmaya katılabilirler Arzu hanım..
  4. Ahmet ALTUN

Tüm katılımcılara başarılar dilerim.
  5. Ahmet ALTUN

Forum İçi Yarışmalar Hakkında

Merhaba ; Her ay çeşitli konularda, kendimizi meslek ve beceride geliştirme amaçlı olarak forum içinde üyelerin katılımı ile düzenlenen forum içi grafik tasarım yarışmaları, daha etkin ve geliştirici faaliyetlere yer vermek amacı ile, 2011 ocak ayından itibaren geçici bir süre...
  6. Ahmet ALTUN

Bir yarışma hakkında soru-yardım

@landscape84 Mesajınızı alakası olmayan bir konu altına yazmıştınız, bu bölüme konu olarak açtım. Sorunuza gelince ; grafik tasarım ile ilgili yarışmalarda genelde çalışmalar fotoblok üzerine istenir. Fotoblok ; çeşitli kalınlıkta, üzerine fotoğraf veya resim gibi benzeri imajların...
  7. Ahmet ALTUN

Yarışma : Engelliler Günü

@frozen @ByVoLKaDaV Önümüzdeki 1 hafta içinde açıklanacak.
  8. Ahmet ALTUN

vektör aydan

@Freebsd Sayın Freebsd, keşke, konuya iyice vakıf olup öyle mesaj yazsaydınız...
  9. Ahmet ALTUN

vektör aydan

@Ahmet ALTUN Kendi mesajımdan alıntı yapıyorum ve bakıyorum, ne yazmışım ? Eğer bu resimi bir program ile vektöre çevirmediyseniz ve kendiniz çizdiyseniz gayet güzel ve başarı olmuş demişim. Dediğim gayet açık ve net. Resimleri vektöre çeviren bir sürü program var. bunu illustrator da...
  10. Ahmet ALTUN

vektör aydan

Resimi program ile vektöre çevirmeyip, kendiniz çizdiyseniz, gayet güzel ve başarılı olmuş.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Merhabalar ...

Hoşgeldin Buğra , :)
  12. Ahmet ALTUN

3 aralık dünya engelliler günü " acıma, destek ol!"

Güzel çalışma, tebrikler ve başarılar.
  13. Ahmet ALTUN

Yeni yılınız kutlu olsun

Grafik çok güzel olmuş.. :) Herkese ; Kavgasız, döğüşsüz, GDO'lu besinsiz, kansersiz, kuş gripsiz, domuz gripsiz,mutlu, sağlıklı, bol kazançlı, küresel ısınmasız, enflasiyonsuz, savaşsız, huzurlu, anlayışlı, şanslı, aşk dolu ve uzuuuuuuuuuuuuunnn ömürler dilerim.:) Hoşgeldin 2011 .
  14. Ahmet ALTUN

şarkı söyleme programı

Bir kaç kez benzer işlerle uğraştım, bu konuda virtual DJ programı oldukça iyidir. Tavsiye ederim.
  15. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Dopamin Font Dopamin font family « MyFonts :)
Yukarı Alt