Arama sonuçları

1. ermann

İllustrator cs6 da Maskot Çalışması

illustrator programını öğrendiğimden beri zevkle tasarım yapıyorum.Tasarımlarımdan bazıları maskot çalışmaları oluyor bir tane kendi çizdiğim maskotu tasarlarken videosunu çekerek paylaşmak istedim.Öğrenmek isteyen arkadaşlara faydalı ollması dileğiyle.iyi seyirler...
  2. ermann

Yurdum insanından Komik Kartvizitler :)

Astronik bilim adamı :DD
  3. ermann

dış cephe tasarım

Hiç boş durmuyorsunuz maşallah.Yeni yeni harika tasarımlar ilham verici :)
  4. ermann

Online Cv nizi Oluşturun ve Paylaşın

Teşekkürler bende böyle bir şey arıyordum ne zamandır.
  5. ermann

acil resimdeki vector lazım lütfen yardım !!!

siteye üye olup satın al çok önemliyse
  6. ermann

web arayüz avm

güzel çok başarılı
  7. ermann

Wordpress Tasarimci araniyor

@PCIT msn ekledim
  8. ermann

inşaat logo tasarımı

yazı fontu ve amblem kısaca birçok değişiklik gerekiyor
  9. ermann

Resimin üstüne logo koyma

hangi programdan anlıyorsanız ona aktarabilirsiniz illustratora aktarmak için pdf olarak kayıt edin açın
  10. ermann

Yeni Logo Çalışmam

@Şerife ERTAŞ katılıyorum
  11. ermann

Web Arayüz Tasarımlarım

@--şerife-- tşk ederim
  12. ermann

Web Arayüz Tasarımlarım

@Hasan YILDIZ tşkler güncel çalışmalar eklendi.
  13. ermann

Logo,Maskot ve Web Arayüz Tasarımlarım

Merhaba arkadaşlar, Logo maskot ve arayüz tasarımları yapıyorum. Aşağıda referanslarımdan bazılarını görüyorsunuz.Diğer çalışmalar için www.e-tasarim.tk adresini ziyaret edebilirsiniz.
  14. ermann

İlk illustrator çalışmam.

ilk olmasına rağmen başarılı buldum gördüğüm birkaç düzeltme yapabileceğin yerleri yazıyorum. 1-Yeşil elma tabak içinde ama havada gibi duruyor. 2-Bu bölümlerin opacity ayarını düşürebilirsin 3-Tabağa ışık vurması yönü elmalarla aynı yönde olmalı ve tabak rengini farklı renklerde...
  15. ermann

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Uzman sensin sana güveniyorum der çekilir kenara.Bin tane örneği beğenmez en son en basitini bulur iş de bu der :)
  16. ermann

Web Arayüz Tasarımlarım

@Hasan YILDIZ Tşkler. daha iyilerini yapmak için çabalıyorum.Yazarlarımız seçmece oldu Sabri ile çok uğraşıyoruz diğerleri takılıyor öyle :D
  17. ermann

Web Arayüz Tasarımlarım

Web arayüz tasarımlarım dan bazıları diğer tasarımlar için www.e-tasarim.tk adresini ziyaret edebilirsiniz. BÜYÜK GÖRÜNÜM İÇİN RESİMLERE TIKLAYIN.HABER SİTESİ TASARIMI --------------------------------------------------- VİDEO SİTESİ TASARIMI...
  18. ermann

halı firması için logo

5 ve 6 güzel
  19. ermann

Parlak Animasyon [Photoshop Yazı Efekti]

güzel olmuş bunun resimli veya videolu anlatımını da yapabilirseniz çok güzel olur.
  20. ermann

17 yaşındaki Ufuk ÇINAR'ın logo çalışmaları

@Dj Rapix site adresi Site adresi Site adresi
Yukarı Alt